Stopp andre fra å legge ut på din Facebook-tidslinje på iPhone

Hvis du er en nørd i sosiale medier, er jeg sikker på at du må glede deg over en stor fan og venn som følger med på hele tiden å sjekke statusoppdateringer, bilder, videoer og mer. Mens du soler deg i denne virtuelle populariteten, er du noen ganger i suppen hvis en av vennene dine legger ut noe pinlig på veggen din. Hvis du er en kjendis, må du være desto mer årvåken for at noen ikke vil skade innhold mot deg eller noen andre.

SE OGSÅ: Slik laster du opp videoer på Facebook fra iPhone

Den beste løsningen er å blokkere slike venner. Kanskje ikke. Fordi det kan være noen av dine nære venner, som kan ta denne handlingen til hjertet. Facebook gir deg et alternativ for å hindre andre (lese venner) fra å legge ut på Facebook Wall på iPhone.

Ved å følge noen enkle trinn, kan du stoppe vennene dine fra å legge ut noe uakseptabelt eller kritikkverdig på Facebook-veggen din på iPhone.

Hvordan forhindre andre fra å legge ut på Facebook-veggen din på iPhone

Trinn 1: Start Facebook-app på iPhone.

Trinn 2: Trykk på More-menyen nede til høyre.

Trinn 3: Bla ned til Innstillinger → Trykk på Kontoinnstillinger.

Trinn 4: Trykk nå på alternativet Tidslinje og tagging.

Trinn 5: Trykk på “Hvem kan legge ut på tidslinjen din?”

Trinn 6: Trykk til slutt på Bare meg.

Etter dette er det bare du som kan legge ut innhold på Facebook-veggen din, og andre vil ikke kunne legge ut noe lyd / visuelt innhold.

I tillegg vil prosessen ovenfor automatisk endre preferansene på nettet. Så når du får tilgang til Facebook-kontoen din fra nettet, vil endringene gjenspeile seg der, og ingen kan legge ut noe på veggen din før du opphever endringene i kontoinnstillingene.

Men hvis du er en iGeeksBlog-tilhenger og ikke bruker iPhone (dette kan imidlertid være en sjelden situasjon), kan du endre kontoinnstillingene og hindre andre fra å legge ut på Facebook Wall fra en nettleser.

Hvordan forhindre andre fra å legge ut på Facebook-veggen på nettet

Trinn 1: Start www.facebook.com i nettleseren din.

Trinn 2: Logg på med ID og passord.

Trinn 3: Klikk på den omvendte kjeglen til høyre for øvre meny → Klikk Innstillinger.

Trinn 4: Klikk på Tidslinje og tagging fra venstre navigasjon.

Du kan se innstillinger for tidslinje og tagging på skjermen. Det første alternativet er "Hvem kan legge til ting på tidslinjen min?"

Trinn 5: Klikk på Rediger ved siden av "Hvem kan legge ut på tidslinjen din?"

Trinn 6: En rullegardinmeny vises med to alternativer: Venner og Bare meg.

Trinn 7: Klikk på Only Me.

Trinn 8: Lukk alternativet fra høyre side.

For å avbryte denne handlingen senere, må du følge den samme prosessen og klikke på Venner fra rullegardinmenyen.

 

Legg Igjen Din Kommentar