Beste iPhone 11 silikonetuier i 2020: Streng beskyttelse, myke hender

Leter du etter en iPhone 11-veske som har et behagelig grep, slank design, smart utseende, glatt og myk håndfølelse? Men ønsker ikke samtidig å gå på akkord med beskyttelsesaspektet? Da ligger svaret ditt i denne artikkelen, ettersom jeg har stilt opp noen av de beste iPhone 11 silikonetui.

Borte er de dagene da silikon ble ansett som et materiale av lav kvalitet. Evolution har brakt noen topp funksjoner, fra holdbarhet til utseende. De fleste tilfeller i dag har en silikon støtfanger for å holde installasjonen jevn og for å forbedre funksjonaliteten til enheten din. Så hvorfor ikke prøve ut et silikondeksel hvis det kan tjene dette formålet sammen med mange andre.

De beste silikonetui til iPhone 11 i 2019

Rask tilgang:

 • eple
 • Moko
 • TORRAS
 • PIXIU
 • ESR
 • Poleet
 • LUMARKE
 • Miracase
 • VEGOLS
 • Ghostek

#1. eple

Hva er bedre enn å hekke Apple-enheten din i et tilbehør fra produsenten selv. Apple er kjent for å være særlig opptatt av å opprettholde kvalitet for hvert produkt, inkludert silikonetui til iPhone 11. Det går gjennom tusenvis av timer med testing under design- og produksjonsprosessen. sikre at telefonen din er sikker mot riper og fall.

Det ytre, som du forventer, er minimalt og elegant; videre, den myke og silkeaktige silikonfinishen gir deg en god følelse av hånden. Interiøret er foret med et mykt mikrofiberfor som gir en perfekt pute som telefonen din kan hvile på. Saken er også kompatibel med de fleste trådløse ladere som er tilgjengelige for iPhone 11 .

USP: Utviklet av Apple

Sjekk ut på Amazon

# 2. Moko

Takket være et formtilpasset design, blir den tynne profilen til enheten din bevart. Mens du får lommevennlighet, får telefonen overlegen beskyttelse. Det ytre silikonet absorberer støt, og et mykt fôr av mikrofiber motstår riper. Totalt sett er enheten godt beskyttet mot mindre dråper og riper.

I tillegg er silikonlaget anti-scratch og anti-fingeravtrykk. Eventuelle flekkermerker kan enkelt rengjøres ved hjelp av et vått vev. Hevede kanter gir skjerm og kameralinsen ekstra beskyttelse. Presise utskjæringer og responsive knapper sikrer ubegrenset tilgang og berøringsmessige kontroller.

USP : formtilpasset design

Sjekk ut på Amazon

# 3. TORRAS

Hvis du vil vise frem den virkelige elegansen, skjønnheten og fargen på enheten din, er en iPhone 11 klar etui et flott alternativ. Denne spesielle saken tilbyr utmerket beskyttelse mot utilsiktede dråper. Et X-SHOCK-patent som brukes i alle 4 hjørner forbedrer den støtsikre ytelsen opp til 200%.

Skjermen og kameralinsen er også sikret via forhøyede rammekanter. Laget fra Tyskland importert TPU-materiale som sikrer klarhet og ikke-gul holdbarhet. Et avansert mikrodotmønster holder rippelmerker og flekker utseendet vekk. Støtfangeren silikon gir god håndfølelse, overlegen grep og enkel tilgang til alle knapper og port.

USP: Klar sak

Sjekk ut på Amazon

# 4. PIXIU

Et hybriddeksel som bruker et bakdeksel av plast, støtfanger foran i plast og en innvendig ramme av silikon for å gi 3 i 1 beskyttelse. Ekstra demping på hjørnene holder støtene under et tilfeldig fall til et minimum. Hevet kanter holder skjermen fra å klø eller berøre bakken.

I tillegg til å holde enheten trygg, gir det 3-lags designet og ribbestrikkede hjørner også et unikt utseende. Ytterligere presis utklipp og følbar følsomhet gir enkel tilgang til porter, sensorer, høyttalere, kameraer og andre funksjoner. Det eneste som er igjen for 360-graders beskyttelse er godt beskyttende herdet glass til iPhone 11.

USP : 3 i 1 beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 5. ESR

Merket som Yippee farge myke etui serien, tilbyr merket en rekke levende fargevalg for din iPhone. Utsiden er laget av flytende silikongummi og har en myk, silkemyk struktur. Videre tillater en sklisikker matt finish et behagelig grep og en fast håndfølelse.

Et fløyelsmyk fôr beskytter glasset mot riper eller skrammerker. Svakt hevede kanter lar ikke skjerm- og kameralinsen gni mot flate overflater. Den ultratynne og lette designen gjør også saken trådløs lading vennlig. Ytterligere enkel tilgang til porter, knapper og andre funksjoner dreper behovet for å trekke ut dekslet igjen og igjen.

USP: Fargevalg

Sjekk ut på Amazon

# 6. Poleet

En forbedret konstruksjon sikrer ingen rivning og ingen peeling; dvs. at hjørnene ikke rives eller ryker opp med regelmessig bruk. En ultratynn veske som ikke tilfører noe bulk på enheten din, noe som gjør den til lommevennlig. Dekselet er laget av silikon-hybrid-PC, og gir total beskyttelse, inkludert støv, skrapemerker eller riper.

Et mykt fôr minimerer støtene ved støt og fall. Elektroplaterte sideknapper opprettholder følbar følsomhet og hindrer ikke bruken av dem. Videre, presise utskjæringer holder mikrofonen, kameraet og ladeporten lett tilgjengelig.

USP: Ingen tårekanter

Sjekk ut på Amazon

# 7. LUMARKE

Hvis du har tenkt å gjøre et annet merke, enn LUMARKE's iPhone 11 silikonetui er det for deg. Jeg liker spesielt godt det er grå marmor-iterasjon, ettersom denne ikke føles som en silikon i første øyekast. Avhengig av hvilken preferanse du kan sjekke ut andre mønstre i serien.

Et annet aspekt som jeg liker er en klar støtfangerkant; det gir et ganske unikt utseende, spesielt fra en topp vinkel. Når det gjelder sikkerhetssynspunktet, sjekker saken nesten alle bokser. 0, 08 tommer hevet kant, tettsittende, fleksibelt materiale, presis barneseng; kort sagt, nesten alt du vil ha av en silikonetui.

USP: Designer tilbake

Sjekk ut på Amazon

# 8. Miracase

Miracase tilbyr omgitt beskyttelse, inkludert bunnbeskyttelse. For å oppnå det perfekt, bruker saken presisjonsutskjæringer som ikke er til hinder for mikrofonen eller ladeporten. Det ytre flytende silikonegummi-utsiden er like glatt som babyhud, som alltid vil gi en god håndfølelse.

Materialet har også høy friksjon, så grepet er først og fremst forbedret. Det gir videre beskyttelse mot fingeravtrykk, ripebestandig og dråper. En 2, 3 mm oppgradert tykkelse og 1 mm hevet leppe, sørg for at enheten din er godt beskyttet under et utilsiktet fall.

USP: Bunnbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 9. VEGOLS

Anti-gul, anti-riper, anti-fingeravtrykk, anti-vann flekker og iPhone 11. Den klare saken beholder enhetens utseende, og den er tynn profil. TPU-støtfangeren beskytter ikke bare mot dråper; den har et ergonomisk design for praktisk grep. Forsterkede hjørner sikrer videre kraftig fallbeskyttelse, og forhindrer skader på telefonen.

Den er perfekt utstyrt med trådløs lading, uten innvirkning eller bivirkninger. Knappoptimalisering og perfekte utskjæringer gir enkel og nøyaktig tilgang til alle knappene og portene på telefonen. Merket tilbyr en 180-dagers garantiservice.

USP: Forsterkede hjørner

Sjekk ut på Amazon

# 10. Ghostek

Føler du at silikonetui ikke kan beskytte enheten din slik en sak i militær klasse kan gjøre? Vel, så er her et motstridende produkt, en slank klar silikonetui som tilbyr støysikker beskyttelse i militær klasse og tåler fall fra 2 meter. Vesken har ikke bare forsterkede støtdempende hjørner, men også en hevet ramme for ekstra beskyttelse for kameralinsen og skjermbeskyttelsen.

Et sklisikkert diamantgrepsmønster forbedrer grepet og tilfører en designer teft på enheten din. Vesken er fullt kompatibel med enheten din, dens knapper, porter og trådløs lading. Som du ser har den klare saken fargede kanter, som er tilgjengelige i tre farger - klar, røyk og rose.

USP: Sklisikkert diamantgrep

Sjekk ut på Amazon

Bare skli på det dekselet !!

Det beste med silikondeksler er at de er superfleksible og enkle å sette på / av. En fuktig fille kan bli kvitt nesten alle flekker, og de fleste av dem kan også opprettholde skarpe materialer. Per meg er dette ganske spesielle egenskaper for et deksel, spesielt når du ikke er den klønete typen.

Relaterte innlegg:

 • Beste iPhone 11 tilfeller fra Spigen
 • Beste iPhone 11 Folio Vesker
 • De beste vanntette tilfeller til iPhone 11
 • Beste iPhone 11 trådløse lader kompatible saker

Hva er følelsene dine rundt silikonetasjer? Foretrekker du dem eller en annen stil? Del dine synspunkter og anmeldelser med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor eller kontakt oss på Instagram-, Twitter- og Facebook-sidene.