Slik tillater du bare favoritter Ring på iPhone i iOS 8

Det er tider vi liker å være i fred med oss ​​selv, borte fra den konstante forstyrrelsen av innkommende samtaler. Enten vi er i et seriøst møte eller midt i en engasjerende samtale med venner, ønsker vi å være fullt oppmerksomme og ikke få repeterende inngrep. Du kan slå av iPhone-enheten og til og med holde den i flymodus for å unngå slike inngrep. Men vil du ikke være i faresonen for å savne presserende samtaler? Så, hvordan vil du løse denne kompleksiteten?

Ikke forstyrr er en betydelig funksjon i iOS som gir deg muligheten til å holde uønskede samtaler unna å forstyrre deg. Når den er aktivert, kan du bare la favorittkontakter kontakte deg på iPhone. Vil du vite hvordan du kan gjøre det? Værsågod.

Før vi går videre, la oss gå gjennom hvordan du legger iPhone-kontakter til favoritter. Det er ganske enkelt og involverer bare et par trinn.

Hvordan legge til iPhone-kontakter til favoritter

Trinn 1. Gå til Kontakter-appen og trykk på ønsket kontakt.

Steg 2. Trykk på Legg til i favoritt.

Det er det.

La oss hoppe over hvordan du tillater samtaler fra favoritten på iPhone

Slik tillater du bare favoritter Ring på iPhone på iOS 8

Først opp, må du aktivere Ikke forstyrr hvis du vil bruke det. Sveip opp fra bunnen av skjermen for å få frem Control Center, og trykk deretter på halvmåneikonet for å aktivere det. Eventuelt kan du gå til Innstillinger → Ikke forstyrr → og slå den på.

Følg trinnene på nytt for å deaktivere den og deretter slå den av.

Trinn 1. Start Innstillinger- appen.

Steg 2. Trykk på Ikke forstyrr.

Trinn 3. Trykk på Tillat samtaler fra.

Trinn 4. Nå har du alternativer for å tillate samtaler fra Alle, Ingen eller Favoritter. Trykk på Favoritter.

Det er det! Nå vil du motta bare favoritter kontakter ringe.

Det er så mange måter “Ikke forstyrr” kan være nyttig for deg. Du kan planlegge tid der du ikke vil bli forstyrret. Du kan også bruke den til å holde varsler og innkommende anrop stille. (Innstillinger → Ikke forstyrr → Bla ned og trykk på Alltid.)

Hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned appen din på din iPhone og iPad.