Beste iPhone Xs Maks ermer i 2020: Fullflengedrakt med profesjonelt utseende

Jeg setter pris på komforten som en ermet tilbyr. Bortsett fra å gi profesjonelt utseende og preg, gir vesken også viktig beskyttelse for iPhone. Totalt sett har du en komplett pakke til smarttelefonen din. Vil du ha en til din nye phablet? Jeg har sett nærmere på noen av de øverste iPhone Xs Max-ermene som ideelt sett kan passe inn i din pro-etterspørsel.

Selv om jeg er en stor fan av lær ermer, syntetiske lær vesker med en imponerende design appellerer også til min smak. Bortsett fra det forbedrede grepet, er det jeg vil se i favoritthylsen det myke interiøret for å beskytte iPhone mot skrap. Når det gjelder farger, er det klassiske brune og vintagesvarte mine ting. Hva med deg? Naviger gjennom runden nedenfor og del tankene dine om dem!

Topp iPhone Xs Max Ermer i 2019

#1. Dockem

Enkelhet er hovedaspektet i denne vesken fra Dockem. Det er laget av syntetisk skinn og har ganske kompakt design. Det myke teksturerte utsiden gir mye bedre tak. Dessuten kan den komfortabelt gli inn og ut av lommen.

Det myke mikrofiberfiltinteriøret forsterker strukturen for å spre støt. Med det glatte indre skallet kan posen også avverge riper for å holde smarttelefonen trygg.

USP: Ripebestandig design

Sjekk ut på Amazon

# 2. fitBAG

Dette tilbudet fra fitBAG stiller ut stilig design. Hvis den pro-look designen er din greie, vil du finne det bedårende.

Snakker om konstruksjonen, overvurdert med lammeskinn nappaskinn og sportsraffinert håndverk. På grunn av hovedsakelig skinn av høy kvalitet, er posen i stand til å beholde sin berømte sjarm lenge.

Mikrofiberforet sørger for at riper ikke kan skade smarttelefonen din. For ikke å snakke om de 17 attraktive fargevariantene som lar deg velge din favorittdrakt til Xs Max.

USP: Lapphud nappa skinn

Sjekk ut på Amazon

# 3. Meilib (vertikal erme)

Med en mer pragmatisk design, er Meilib designet for å ta vare på alle dine grunnleggende behov. Først og fremst holder det alt enkelt og kommer med en belteklips slik at du kan bære smarttelefonen din med letthet.

Med flere kortspor som tilbys, sikrer den at lommen din forblir så lett som mulig under reisen. Det glatte skinnet gir det et sofistikert utseende. Og med inkludering av slagfaste indre skall, har phablet din litt ekstra beskyttelse mot støt og riper.

USP: Flere kortspor

Sjekk ut på Amazon

# 4. Meilib (horisontal erme)

Nok en erme fra Meilib. I motsetning til søsken (nevnt over) er den imidlertid designet for å være en horisontal hylse. Når det gjelder funksjonalitet, vurderer jeg det veldig høyt, da det ser ut til å være mer utstyrt for å håndtere de fleste av dine krav.

Den følger med belteklipsen slik at du har ønsket fleksibilitet og forhindrer at enheten faller. Med de ekstra beltestroppene forbedrer det sikkerhetsfaktoren ytterligere. Som å bære kort til bruk mens du er på farten? Meilib kommer også med en spor slik at du perfekt kan beholde viktige kort.

USP: Ekstra belteløkker

Sjekk ut på Amazon

# 5. Monsoon

Monsoon har produsert denne ermet av ekte skinn. Denne ermet kommer med et etui hylster og et belteklips for din iPhone i pluss størrelse. Dette tilfellet kan romme enkelt- og dobbeltlagssaker med en tykkelse på opptil 0, 55 ″. Det er en bedre måte å gi et ekstra lag med beskyttelse til iPhone-en din.

Siden hylsen er laget av 100% ekte lær, gir den enheten et stilig utseende. Når skinnet eldes, ser det dessuten vakrere ut. Den slanke profilen til denne saken blir ikke bortskjemt med den ikke-roterende belteklipsen, som er laget av sinklegering.

USP: Alder vakkert

Sjekk ut på Amazon

# 6. Debin

En erme som er så funksjonell som Debin er verdig å ha en spesiell plass i denne omgangen. Tider hvor du nyter øyeblikkene med vennene dine i naturen eller ønsker å bære enheten din under lange reiser sikkert, kan denne vesken komme til nytte.

Den vertikale hylsen leveres med belteklips, slik at smarttelefonen holder deg perfekt på plass. Når det gjelder beskyttelse, tror jeg det kan gjøre en rimelig god jobb med å bekjempe mindre sjokk takket være tilstedeværelsen av mykt fôrinteriør. Med den magnetiske lukkingen sikrer den dessuten at smarttelefonen din holder seg jevn inni.

USP: Funksjonell design

Sjekk ut på Amazon

# 7. Bomea

Bomea er omtrent som Melib horisontal erme (nevnt over). Imidlertid passer den smarttelefonen din med en tynn koffert.

Ermet har et litt robust ytre skall for å spre støt. For å holde riper i god avstand har den det glatte indre skallet. Det er et spor hvor du kan ha et par kort.

Sjekk belteklipsen med flere løkker som hjelper deg med å holde phablet perfekt på plass. Totalt sett er Bomea grunnlagt til å være en nyttig reisefølge.

USP: Slagsikret design

Sjekk ut på Amazon

# 8. Pofomede

Jeg ser på Pofomede som en komplett erme. Det er skåret ut av ekte skinn av topp kvalitet og har pent håndverk. Det myke interiøret gjør det mulig for vesken å motstå støt og gir også den essensielle pleien til din iPhone Xs Max.

Denne har et førsteklasses vintage-utseende, og det er stilig fra alle vinkler. Det er en krok på baksiden for å pakke den på håndleddet ved hjelp av beltet. Denne funksjonaliteten gjør det tryggere å lagre iPhone XS Max mens du sykler. Til slutt er det ingen fargevalg tilgjengelig.

USP: Belteklemme

Sjekk ut på Amazon

# 9. Kiwitatá

Jeg liker kiwitatá lavprofildesign som fullt ut er rettet mot å være et praktisk aktivum for smarttelefonen din. Det utvendige lærskinnet gir forbedret grep, og gjør det dermed mer praktisk for deg å holde saken i håndflaten.

Inkludering av mykt indre fôr spiller en viktig rolle i å gjøre vesken til et pålitelig skjold for smarttelefonen din. Derfor kan enheten enkelt bekjempe normale støt. Totalt sett er Kiwitatá klar til å være en gjennomtenkt følgesvenn for Xs Max.

USP: Lavprofildesign

Sjekk ut på Amazon

# 10. Crazy Horse Craft

Opplev ekte håndlaget håndverk fra Crazy Horse Craft med dette ermet for iPhone XS Max. Det unike med denne ermet er læret det bruker. Det kalles Crazy Horse skinn, som endrer tekstur når du gnir hånden over det. Den føles jevn og gir også ermet en unik tekstur.

Hylsen er ikke lett tilgjengelig; den er laget spesielt etter at du har bestilt den. Utenom det, er det to lommer for kortene dine. Hvis du spør meg, er det en av de beste ermene til iPhone XS Max på denne listen.

USP: Crazy Horse skinn

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Øvre ermet ditt?

Hva er de tingene du liker i ovennevnte poser? Har de sett imponerende ut til å vinne deg? Vi vil sette pris på å ha tilbakemeldingene dine nedenfor i kommentarene.

Du kan ta en titt på følgende tilbehørssammenligninger:

  • Beste iPhone Xs Max Kickstand tilfeller
  • Beste iPhone Xs Maks tresaker
  • Beste iPhone Xs Maks skinnvesker
  • Beste iPhone Xs Maks klare tilfeller

Vil du lese flere slike tilbehør til iPhone Xs Max? Prøv den med iOS-appen vår, og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Instagram for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.