Slik spiller du musikk på Sonos-høyttalere med iPhone, iPad og Apple TV

De fleste av oss hører på musikk for å holde oss oppdatert for alltid. Jeg unnlater aldri å ta hjelp av eviggrønne spor for å holde meg gående når jeg har lyst til å få noe løft. Med AirPlay tilgjengelig på iPhone, iPad og Apple TV, liker jeg å streame musikk til kraftige høyttalere. Og Sonos-høyttalere er en av de beste i bransjen, og jeg får mest mulig ut av deres fantastiske lyd når jeg vil slippe håret.

Å sette opp AirPlay med Sonos-høyttalere er en grei oppgave. Når du er ferdig, kan du enkelt strømme favorittmusikken din til dem gjennom Apple Music, iTunes Radio eller andre AirPlay-støttede musikkapper. Dessuten kan du også streame musikk i hele ditt hjem på Sonos med bruk av AirPort Express eller Apple TV.

Slik spiller du musikk på Sonos-høyttalere med iPhone, iPad og Apple TV

Slik konfigurerer du AirPlay med Sonos-høyttalere

For å bruke AirPlay med Sonos, må du først koble en AirPort Express til en linjeinngang på en PLAY: 5 (gen1 eller gen2), CONNECT eller CONNECT AMP. I tillegg må du konfigurere AirPort Express og Sonos også.

Krav:

  • En AirPort Express
  • Et Sonos-produkt med line-in
  • En lydkabel
  • Sonos SPILL: 5 (gen1 og gen2) : Sørg for å bruke 3, 5 mm mini stereo til 3, 5 mm mini stereokabel.
  • Sonos CONNECT eller CONNECT: AMP : Forsikre deg om å bruke 3, 5 mm mini-stereo til RCA-lydkabel. (Inkludert med CONNECT)

Trinn 1. Start av, koble AirPort Express til en stikkontakt.

Deretter må du koble lydkabelen mellom AirPort Express og line-in på en Sonos PLAY: 5 (gen1 og gen2), CONNECT eller CONNECT: AMP.

Steg 2. Åpne AirPort Utility på en Mac- eller Windows-datamaskin.

Velg andre Wi-Fi-enheter (1) øverst til venstre i AirPort Utility. Deretter klikker du på navnet på AirPort Express for å starte oppsettet.

Trinn 3. Klikk på Andre alternativer . Nå må du velge Legg til i et eksisterende nettverk og velge Wi-Fi-nettverket fra rullegardinlisten. Klikk Neste.

Trinn 4. Deretter må du skrive inn et navn for AirPort Express under Base Station Name . Klikk deretter Neste .

Trinn 5. Nå må du oppgi Wi-Fi-nettverkspassordet når du blir bedt om å fullføre oppsettet.

Etter at installasjonsprosessen er vellykket, vil AirPort Utility bekrefte at AirPort Express utvider det eksisterende nettverket ditt trådløst. Klikk på Ferdig .

Konfigurer Sonos:

Trinn 1. Velg InnstillingerRominnstillinger fra hvilken som helst Sonos-kontroller, og velg rommet AirPort Express er koblet til fra rullegardinmenyen.

  • Line-In Source Name : velg AirPlay Device
  • Line-In Source Level : velg Nivå 4 (AirPlay)
  • Autoplay Room : velg rommet som vil starte avspillingen automatisk når du begynner å strømme gjennom AirPlay. Velg Ingen hvis du vil starte avspillingen manuelt med bruk av en Sonos-kontroller.

Steg 2. Fra Musikk-menyen må du velge Line-In og velge rommet AirPort Express er tilkoblet for å starte avspillingen.

Deretter må du sveipe opp fra bunnen av skjermen på iPhone for å få tilgang til Kontrollsenter .

Trinn 3. Nå trykker du på AirPlay og velger AirPort Express som er knyttet til Sonos-produktet.

Slik bruker du AirPlay på Sonos-høyttalere via AirPort Express

Når hjemmenettverket ditt er konfigurert via AirPort Express, følg trinnene nedenfor:

Trinn 1. Først må du koble AirPort Express til linjeinngangen på en Sonos-høyttaler.

Steg 2. Velg deretter "Line-In" som musikkilde i Sonos-appen din.

Med Apple Music-appen eller iTunes-appen installert på Apple TV, spiller du favorittmusikken din som vanlig.

Trinn 3. Deretter må du klikke på AirPlay-ikonet og velge AirPort Express som lydinnholdskilde.

Strøm nå Apple Music eller iTunes Radio som vanlig og nyt det til fulle.

Slik bruker du AirPlay på Sonos-høyttalere via Apple TV

Sonos PLAYBAR er en utmerket lydstang som gir forrykende lyd for TV-en din og enhver annen kilde som er direkte koblet til den, inkludert iPhone, iPad eller Apple TV.

Trinn 1. Først av alt, må du koble Apple TV til HDTV-en din. Koble deretter HDTV-en til Sonos PLAYBAR-lydfeltet med en digital optisk kabel.

Steg 2. Nå må du velge Apple Music-appen eller iTunes Radio-appen på Apple-enheten din og velge lydinnhold.

Trinn 3. Deretter klikker du på AirPlay-ikonet på iPhone. Velg deretter Apple TV som kilde for å spille av musikken som vanlig.

Du kan også velge iTunes Radio-ikonet fra Apple TV-grensesnittet på TV-skjermen for å streame radiostasjon eller spore. Hvis du vil spille i et annet rom, for å spille i et annet rom i hjemmet, grupperer du PLAYBAR med en annen Sonos-høyttaler og strømmer deretter iTunes Radio i begge rom.

Det er det!

Som musikkelsker vil du gjerne se på disse spesielle innleggene, inkludert de beste AirPods-alternativene for iPhone, de beste hodetelefonene for iPhone, de beste musikkspillene for iPhone og iPad.

Likte du artikkelen? Hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for flere slike tips. Ta også en titt på iOS-appen din på iPhone og iPad.

Kilde: CustHelp.com | Sonos.com