De beste iPad-filbehandlerne fra 2020 for å administrere filer på iPad-en mens du er på farten

Å administrere filer på iOS er ikke lenger et stort spørsmål, i stor grad takket være den opprinnelige filbehandler-appen som heter “Files.” Imidlertid passer Apples tilbud kanskje ikke til alle krav. Og det er grunnen til at vi har gjennomgått noen av de beste filbehandlerne som er designet for å fungere med iPad.

Som vanlig har App Store flere verdige kandidater som gjør det mye enklere å holde dokumenter ideelt organisert. Så det hele koker ned til den spesifikke preferansen. Selvfølgelig fører noen populære navn flokken på de fleste fronter.

Men det er noen mindre kjente, men svært effektive filbehandlere som kan oppfylle etterspørselen med god effekt. Så naviger gjennom oversikten nedenfor for å velge en riktig app for dine behov!

Beste iPad File Manager-apper fra 2019

#1. Browser and Documents Manager

Denne hevder å være den ultimate filbehandler-appen for iPhone og iPad. Basert på hva jeg har opplevd, kan jeg si at det har kvaliteten å leve opp til merket.

Med den innebygde nettleseren kan du enkelt bla gjennom alle dokumentene. Den leveres også med en superhent nedlastingsansvarlig som lar deg ta kontroll over alle nedlastningene dine.

På toppen av alt er det kompatibelt med mer enn 100 filformater. Det betyr at det ikke lar problemer med uforenlighet komme.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Dokumenter av Readdle

Dokument 5 har lenge vært en høyt vurdert filbehandlerapp og fortjener App Store-redaktørens valg i mer enn 70 land. Den lar deg se Office-dokumenter, lese og kommentere PDF-filer, redigere tekst og søke i dokumenter. I tillegg kan du se filmer, stille inn favorittmusikken din og se bilder.

Lagre websider for å lese dem senere. Vil du tilby mer skjold til filene dine? Bruk passord for å holde dem beskyttet mot uautorisert tilgang. Dessuten kan du synkronisere dokumentene dine med Dropbox, iCloud og andre skytjenester for å holde dem tilgjengelige og sikre.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Totalt antall filer

“Total files” er en smart filbehandler. Appen kommer med en robust PDF-redigerer som lar deg administrere PDF-filene dine effektivt. Bruk kommentarverktøyene til å designe filene dine eller legge til noe personlig preg på dem.

En annen bemerkelsesverdig funksjon er støtten for flere skytjenester som Dropbox, GDrive, OneDrive og iCloud. Derfor kan du holde filene dine synkronisert på alle enhetene og administrere dem hvor som helst.

Dessuten har du muligheten til å feste dokumentene dine for å holde dem borte fra de nysgjerrige øynene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Frakoblede filer og nettleser

Denne er opp til oppgaven både for å ta kontroll over filer og surfe på nettet. Pakket inn med den smarte nedlastingsbehandleren, og lar deg laste ned favorittinnholdet ditt enkelt.

Funksjoner som bakgrunnsnedlastinger, køer, fremdriftsdetaljer og den bemerkelsesverdige auto-name name-funksjonen gir deg mer fleksibilitet og komfort. Dessuten kan du også sortere mapper etter arbeidsflyten og være i stand til å zip arkiver.

Dessuten er den tilpassede søkemotoren, alternativet for desktop-versjonen og den private nettlesingsfunksjonen gode nok til å forbedre opplevelsen din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. DManager

Enkelt sagt: "DManager" er en ganske god nettleser-cum-file manager. Enten du vil organisere filer i mapper, størrelse eller slag, har du dekket det. Og med de gjenopptakbare nedlastningene lar den deg laste ned innhold (bare ikke-audiovisuelt) i ditt eget tempo.

Appen gir deg muligheten til å velge en standard søkemotor. Med popup-blokkeringen sikrer det at nettlesingen din forblir sikker og mindre distraherende. Dessuten kan du følge med på søkehistorikken din og tørke den ut når det ikke er behov for det.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Mymedia

På mange måter ser “MyMedia” ut til å være en komplett filbehandler-app for iOS. Siden det har støtte for flere filformater, inkludert HTML, HTM, PDF og mer, kan du enkelt ta kontroll over dem. Dessuten lar den deg også trekke ut både ZIP og RAR - som er enda et pluss.

Appen kommer med en hendig videospiller som lar deg se noen av favorittklippene dine. Med den nyttige lydavspilleren kan du se albumbildene og musikkinfo. I tillegg er det også en bildevisning som lar deg navigere gjennom alle bildene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. DropBox

Ta kontroll over hele filene og administrer dem med ulastelig presisjon ved å bruke Dropbox! Det som får det til å skille seg er støtten til alle operativsystemene. Det betyr at du kan få tilgang til alle de synkroniserte filene dine fra alle enhetene - kuttet på tvers av operativsystemer.

Det lar deg samarbeide med vennene dine om delte mapper. Kommenter filer for å gi rask tilbakemelding. Med dokumentscanneren kan du øyeblikkelig konvertere kvitteringer, tavler og notater til PDF-filer.

En annen bemerkelsesverdig egenskap ved Dropbox er støtten til en rekke språk som engelsk, dansk, nederlandsk, fransk, tysk, indonesisk, italiensk og japansk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Min filarrangør

Årsaken til at jeg har valgt “My File Organizer” er at det gjør ordning av lokale filer og skyfiler sømløs. Med tillatelse til den innebygde dokumentviseren; du får enkel tilgang til de fleste dokumentformater. Derfor er det mindre problemfritt å håndtere filer og holde dem perfekt i tråd med arbeidsflyten.

En annen avdeling hvor jeg har funnet denne appen veldig imponerende, er at den gir den nødvendige fleksibiliteten til å organisere filer i mapper og arkiver. I tillegg er den integrert med flere skytjenester inkludert Google Drive, Dropbox, Box Drive, OneDrive slik at du kan holde dokumentene dine trygge og raskt tilgjengelige på alle enhetene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Filbehandling og nettleser

Denne bruker ideelt sett rollen som en svært effektiv filbehandler og en smart nettleser. Den lar deg ta full kontroll over filene dine uten problemer. Du kan også holde dokumentene dine organisert og få tilgang til dem med letthet. Kopier, flytt og zip noen filer raskt. Sorter filene dine etter dato, navn, størrelse eller annen type. Og ja, du kan også bruke passordet for å beskytte dokumentene dine.

Den har støtte fra Microsoft Office, Excel, Powerpoint og Apples iWork-apper. Integrasjonen med flere skyer som Dropbox og OneDrive gir deg mer fleksibilitet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. FileMaster

FilesMaster har lenge vært en av de fineste filbehandlerne for iOS og fire og en halv stjerner ut av mer enn 2.6k-rating fortsetter bare for å vise hvor stor takknemlighet det har fått fra brukere. Det gjør filhåndtering problemfritt. Du kan opprette mapper, kopiere / lime inn og redigere filene dine effektivt.

Den innebygde mediespilleren har støtte for flere filformater, inkludert avi / flv / rmvm / rm / mov / mp4 / mp3 / wma / m3u8. Er du bekymret for sikkerheten til filene dine? Du har muligheten til å beskytte mappene dine med passord og til og med skjule noen av de viktigste.

Det er ikke alt, FilesMaster er kompatibel med flere språk, inkludert engelsk, fransk, tysk, italiensk, japansk, portugisisk, russisk, forenklet kinesisk, spansk og tradisjonell kinesisk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 11. FE File Explorer

For å holde hele filene perfekt organisert og også forhindre at unødvendige ting roter hele saken, er “FE File Explorer” det riktige alternativet. Denne appen har et bredt spekter av funksjoner som gir deg ønsket kontroll over dokumentene dine.

Det beste med FE er at det lar deg takle både de lokale filene og de som finnes på datamaskinen din og NAS (Network-tilknyttet lagring) på en god måte. Den er designet for å støtte flere dokumenter, bilder, musikk og videoformater som EPUB, PDF, WORD, EXCEL, PPT, JPG, PNG, GIF, MP3, AAC, AIFF, CUE, M3U, MOV, MP4, etc.

Dessuten er FE også kompatibel med mange språk, slik at du kan bruke denne appen på ditt foretrukne språk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 12. iZip

Leter du etter en topp filhåndtering av zip-filer? Jeg vil anbefale deg å prøve iZip. Det jeg har funnet veldig merkelig i denne appen, er støtten til mange formater RAR, 7Z, ZIPX, TAR, GZIP, BZIP, TGZ, TBZ, ISO, DEB, CAB, JAR, RPM, CBS, etc. Dessuten er den i stand for å pakke ut selv passordbeskyttede og AES-krypterte ZIP-filer.

Du vil kunne konvertere HEIC til JPG-bilder. Og du kan velge å lagre dem i fotobiblioteket ditt og også kunne skrive ut dem. En annen bemerkelsesverdig funksjon ved appen er kompatibiliteten med flere skytjenester som iCloud, Dropbox, Box, One Drive og Google Drive.

Pris: Gratis

nedlasting

#1. 3. File Manager Pro

File Manager Pro er for folk som ønsker en alt-i-ett-løsning for å administrere filer. Ting som et fantastisk grensesnitt, en god stabil app og skylagring og synkronisering gjør at File Manager Pro skiller seg ut fra mengden.

Den har støtte fra flere skytjenester som Google Drive, Dropbox, iCloud osv. Den lar deg administrere filer bedre med de tydelig merkede mappene (i henhold til medietype, skymappe osv.) En annen funksjon som gjør det rett på pengene er kompatibiliteten med flere formater, inkludert Powerpoint, Excel, Word, PDF-er, lyd, video og mer.

Pris: $ 4.99

nedlasting

# 14. FileApp (Dokumenter og filer leser)

FileApp har også mange funksjoner. Det jeg liker med appen er grensesnittet: den er adskilt pent for å hjelpe deg med å administrere filer som en proff.

Appen har vanlig støtte for både Office og iWork sammen med flere andre formater. Du kan også passordbeskytte appen for å tilby en ekstra sikkerhet for filene dine.

Takket være den kraftige PDF-redigereren vil du kunne redigere og kommentere filene dine med ønsket teft. I tillegg er det også en kompetent bilderedigerer som lar deg designe bildene dine ved hjelp av imponerende filtre.

Pris: Gratis

nedlasting

# 15. OrganiDoc HD

OrganiDoc HD trenger ingen introduksjon, ikke sant? Med et fantastisk grensesnitt og en dristig filhåndtering, presenterer appen noen av de beste funksjonene i en filbehandler.

Du kan administrere bildene og videoene dine både i offentlig og beskyttet modus for mer privatliv. For å sikre at alle filene dine er sikre og lett tilgjengelige, har den integrasjonen med flere skytjenester som Google Drive og Dropbox. Med støtte fra nesten alle filformater sikrer det at du har maksimal bekvemmelighet mens du håndterer dataene dine.

Pris: $ 4.99

nedlasting

Det var alt folkens!

Hva er ditt valg?

Hvilken av filbehandleren har du valgt å la deg administrere dokumentene dine enkelt? Gi oss beskjed om navnet og funksjonene du har likt i det.

Det kan være lurt å ta en titt på disse innleggene:

  • Beste notat tar apper for iPhone og iPad
  • Beste Oppgavebehandler-apper for iPhone og iPad
  • Beste iPad Pro tegne-apper
  • Beste ordbokapper for iPhone og iPad

Liker du denne artikkelen? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike historier.