Står overfor “Kunne ikke aktivere iPhone” -feil på iPhone X? Prøv disse løsningene

I henhold til flere rapporter står mange iPhone X-brukere overfor “Kunne ikke aktivere iPhone” -feil på iPhone X. Så hva kan årsaken bak det og hva er løsningene for å fikse aktiveringsfeil for iPhone X? En av hovedårsakene til at aktiveringsfeil oppstår er den kraftige overbelastningen.

Ettersom millioner av brukere prøver å aktivere enheten sin, går aktiveringsserveren til å kaste; noe som resulterer i feilen. Les videre for å finne ut løsningene for å feilsøke problemet.

Bildekreditt : iDownloadBlog.com

Løs aktiveringsfeil iPhone X

Flertallet av brukerne som står overfor dette problemet er AT&T- og Verizon-kunder. I løpet av den siste rapporten er problemet løst. Men hvis du fremdeles sitter fast med problemet, kan du prøve ut løsningene nedenfor.

Raskt tips

Som nevnt ovenfor, oppstår dette problemet stort sett på grunn av massiv overbelastning som påvirker aktiveringsserveren. Vent derfor litt tid, og prøv deretter å aktivere enheten igjen.

Løsning 1: Start iPhone på nytt

Den første løsningen du bør prøve å feilsøke aktiveringsfeil på iPhone X, er å starte enheten på nytt.

Trinn 1. Først må du trykke og holde inne sideknappen og en av volumknappene til glidebryteren vises.

Steg 2. Nå må du dra glidebryteren for å slå av enheten.

Når enheten din er slått av, trykk og hold inne sideknappen til Apple-logoen vises på skjermen.

Løsning 2: Fjern SIM og sett den inn igjen

Ikke noe hell ennå? Slå av enheten → ta ut SIM-kortet → vent litt og sett inn SIM-kortet på nytt. Slå deretter på enheten.

Løsning 3: Koble til Wi-Fi-nettverk

Bruker du mobildata? Det er kanskje ikke bra nok til å la deg komme gjennom prosessen. Forsøk derfor å koble til et pålitelig Wi-Fi-nettverk for å aktivere enheten din igjen.

Løsning 4: Aktiver enheten din via iTunes

Har du ikke funnet løsningen ennå? Det er på tide å bruke iTunes til å aktivere enheten. Forsikre deg om at du har den nyeste versjonen av iTunes på datamaskinen. (På Mac, åpne iTunes → klikk på iTunes-menyen → Sjekk etter oppdateringer. Åpne iTunes → Hjelp-menyen → Sjekk ut for oppdateringer på PCen.)

Trinn 1. Start iTunes på datamaskinen din.

Steg 2. Deretter kobler du enheten til datamaskinen. Nå må du vente på at iTunes skal oppdage og aktivere iPhone:

Hvis du ser "Konfigurer som ny" eller "Gjenopprett fra sikkerhetskopi", betyr det at enheten din er vellykket aktivert.

Hvis ingenting fungerer: Kontakt Apple for å få hjelp

I de fleste tilfeller kan løsningene som nevnt tidligere hjelpe deg med å løse problemet. Men bare i tilfelle de ikke kan løse problemet, kan du kontakte Apple eller operatøren din for å få hjelp.

Logger av

Har du kvitt deg med problemet? Hvilket av triksene som er nevnt ovenfor, fungerte for deg? Gi oss beskjed om det i kommentarene nedenfor.

Les mer:

  • Hvordan konfigurere og bruke Face ID på iPhone X
  • Hvordan bruke Animoji på iPhone X
  • Slik bruker du iPhone X Sveip bevegelser

Last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike nyttige guider.

 

Legg Igjen Din Kommentar