Hvordan skjule apper på iPhone og iPad i iOS 13 eller 12

Til tross for den ekstra sikkerheten, er jeg alltid opptatt av personopplysningene mine. Og et av triksene jeg bruker for å beskytte appene, er å holde dem utenfor synet. Med innføringen av en mer omfattende foreldrekontroll er det nå mulig å skjule apper i iOS 13 og iPadOS.

Bortsett fra noen få kjerne-apper, lar iOS deg skjule aksjeapper enkeltvis. Det er imidlertid ikke noe slikt alternativ å begrave tredjepartsapper på individuell basis. Du kan imidlertid velge å skjule apper på aldersbasis. For eksempel vil du kunne holde de 17+ appene skjult for å sikre at de holder seg borte fra den slemme lille ungen din. Nok snakk, la meg vise deg hvordan det fungerer!

Hvordan skjule apper i iOS 13 og iPadOS

Rask navigering:

  • Hvordan skjule lagerapper i iOS 13 og iPadOS
  • Hvordan skjule nedlastede apper i iOS 13 og iPadOS

Skjul aksje-appene på iPhone eller iPad

Merk: Det er noen aksjeapper som Innstillinger, Bilder, Helse, som ikke kan skjules. Du får imidlertid muligheten til å holde andre apper som Camera, Mail, Safari ute av syne.

Husk å komme i gang; må du først aktivere skjermtid på enheten din. For å gjøre dette, gå over til denne komplette guiden.

Trinn 1. Åpne Innstillinger- appen på iOS-enheten din → Nå, trykk på Skjermtid → Neste, trykk på Innhold og personvernbegrensninger.

Steg 2. Neste opp, slå på bryteren ved siden av Innhold og personvernbegrensninger.

Trinn 3. Deretter klikker du på Tillatte apper og slår deretter av bryteren ved siden av hver app du vil ha under innpakningen.

Det er det!

Du har vellykket lagt de første festappene undercover. Sjekk ut; de er ikke tilgjengelige på skjermen. De vil ikke vises selv i søkeresultatet.

Hvis du noen gang vil bringe dem tilbake, følg de samme trinnene som er nevnt ovenfor, og slå deretter på bryteren ved siden av appene du vil vise igjen.

Skjul nedlastede apper på iPhone eller iPad

Følg de to første trinnene som ovenfor.

Trinn 3. Trykk deretter på Innholdsbegrensninger → Neste, trykk på Apper.

Trinn 4. Neste, hvis du vil skjule alle nedlastede apper, velger du Ikke la apper.

Avhengig av behovet ditt, kan du velge å skjule appene på aldersbasis. Hvis du for eksempel ikke vil at det lille barnet ditt skal ha et grensesnitt med appene som er for over 17 personer, velger du dette alternativet under Ikke la apper.

Når som helst vil du ombestemme deg og få disse appene til å vises på skjermen igjen. Følg de samme trinnene som er beskrevet ovenfor, og velg Tillat alle apper til slutt.

Video: Hvordan skjule apper i iOS 12 og 13 på iPhone eller iPad

Det er alt!

Innpakking

Nå som du vet hvordan du kan holde appene dine begravet; få mest mulig ut av trikset. Jeg skulle ønske det var et alternativ å skjule spesifikke applikasjoner. Hva tror du?

Tidligere hadde vi laget en roundup av de beste hvelv-appene som lar deg skjule bilder og filer. Så hvis du vil tilby dem et sterkt skjold, gi dem et skudd.

En annen enkel måte å holde noen av de uønskede appene ute av veien er å legge dem i en mappe. Avtalt, det er ikke en perfekt måte, men hvis du vil holde skjermen ren, kan den gjøre en ganske god jobb.

Du vil gjerne henvise disse innleggene også:

  • Beste presentasjonsapper for iPhone
  • Beste filbehandlerapper for iPhone
  • De beste merknadsappene for iPhone og iPad
  • Hvordan skjule appvarslingsmerke på iPhone og iPad

Fant du denne praktiske guiden nyttig? Forbli innstilt på oss via Facebook, Twitter og Instagram i tillegg til å laste ned appen vår for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.