Beste iPhone XR-tilfeller med kortholder i 2020: Beskyttelse for din telefon og penger

Apple har gitt ut kredittkortet sitt, som først ble kunngjort under mars-arrangementet i 2019. Siden arrangementet var enhver Apple-fan glad for å vite om kredittkortet kommer med et titanlegeme. Selv om du kan rengjøre kortet ditt og holde det trygt, gir en etui med kortholder ditt Apple Card bedre beskyttelse. Nettopp av dette ser folk etter de beste iPhone XR-sakene med en kortholder.

Gitt konkurransedyktige priser ble iPhone XR mer populær. Enheten hjalp ikke bare Apple med å øke salget i USA, men den toppet også salgskart over 2. kvartal 2019 der. Hvis du er den stolte eieren av iPhone XR, kan du tenke på å kjøpe de beste Card-lommebokene til smarttelefonen.

10 beste kortholder lommebokvesker for iPhone XR i 2019

Hurtigkoblinger:

 • smartish
 • FOGEEK
 • SAMONPOW
 • vena
 • Incipio
 • Oddss
 • SUTENI
 • Dockem
 • ZVEdeng
 • Spigen

#1. smartish

Smartish har kommet med et smart design i kortholdervesken for iPhone. Denne saken kan brukes som lommebokslager, og kan lagre tre kort og litt penger. Du kan lade iPhone trådløst, da denne Nikola Tesla-godkjente saken er trådløs ladekompatibel.

For å forhindre hyppige dråper har Smartish laget en sak med høye grep strukturerte sider. Du kan holde din iPhone tilfeldig uansett hvor du går. Beskyttende luftlommehjørner fungerer som kollisjonsputer til din iPhone. Denne funksjonen minimerer skaden når du tilfeldigvis slipper enheten.

USP: Luftlommehjørner

Sjekk ut på Amazon

# 2. FOGEEK

Fogeek har oppnådd en sjelden prestasjon i denne transparente saken for iPhone. Ingen andre case-produsenter har produsert en kortholderveske av et gjennomsiktig mykt materiale. Fogeek har gjort det uanstrengt, med sin unike signatur. Med 0, 2 mm hevede kanter og 0, 3 mm forhøyet bakdeksel beskytter denne saken din iPhone-berøringsskjerm og kameralins.

Unik partikkelteknologi fra Fogeek gir denne saken en myk følelse, som sikrer gummiaktig grep og likevel gir en jevn berøring. Dessuten forhindrer antislipegenskaper tilfeldige dråper.

USP: mykt følelsesbelegg

Sjekk ut på Amazon

# 3. SAMONPOW

I det fartsfylte livet ditt trenger du rask og enkel tilgang til hva som helst. Når det er på tide å betale, bør du kunne ta ut kortene dine umiddelbart. SAMONPOW har designet denne korthylsen slik at du enkelt kan skyve glidebryteren og ta ut kredittkortene dine raskt. Med et enkelt, forsiktig fingeravtrykk kan du skyve glidebryteren åpen.

For å beskytte enheten din har SAMONPOW brukt et avansert dobbeltlag med hybrid-PC og myk gummi, som motstår støt og støt. Du kan lagre to kort i sporet. Presise utskjæringer og design gjør denne lommebokvesken mer attraktiv og søt.

USP: Enkel tilgang til kort

Sjekk ut på Amazon

# 4. vena

Gi beskyttelsen din av iPhone XR militær karakter ved å omslutte den i Vena's kortholderveske. Denne saken har gjennomgått flere droppetester slik at du får den beste. For enkelhets skyld har Vena satt igjen magnetvinkler med flere vinkler på tre nivåer; du kan justere iPhone-skjermen til et hvilket som helst nivå for å se på videoer / filmer og lese e-bøker på din 6, 1-tommers enhet.

Du kan bruke et skjult kortspor til å bære tre kreditt- / debetkort uten å føle noen vekt. Hvis du bruker Apple Pay, kan du holde kortene dine trygge i saken og foreta betalinger via Apple Pay.

USP: Jobber med Apple Pay

Sjekk ut på Amazon

# 5. Incipio

Loddrett glidebryter bak gir mer komfort for å åpne og lukke kupeen. Incipio har designet et hemmelig bakre rom for å lagre opptil tre kort i sporet. Et sterkt rom beskytter kortene dine sikkert; du kan bruke denne saken i lang tid. For å sikre din iPhone fra plutselige fall har Incipio brukt materiale av militær karakter, som effektivt absorberer støt.

Vesken er lett og tynn, men det kraftige materialet gir utmerket støtdemping og slagfasthet. Det er en perfekt blanding av eleganse, kompakt design og myk berøring. alle disse tre elementene gjør denne saken til et ettertraktet stykke.

USP: Elegant profil

Sjekk ut på Amazon

# 6. Oddss

Mens Fogeek laget en sak fra gjennomsiktig materiale, ønsker ikke Oddss å henge etter i dette løpet av kreativ dyktighet. For å bevise hvor mye det er, har Oddss produsert en kortholderveske med marmor. Det er en visuell godbit for deg og andre å se din iPhone innpakket i en hvit marmordesign.

Denne kredittkortsaken kan bare lagre ett kort; Du kan skyve et nytt kort i sporet, men da vil du ikke kunne fjerne noe kort. Med all sin glans og styrke, tilføyer saken bare 1, 5 mm tykkelse til din iPhone.

USP: Marmormønster

Sjekk ut på Amazon

# 7. SUTENI

Suteni har laget en skinn lommebokveske til din iPhone. Ved å kombinere PU-lær og TPU har Suteni produsert en multi-funksjonell kortholderveske som beskytter din iPhone og lagrer kredittkort også. Fleksibel kortspor kan lagre opptil tre kort, som du lett får tilgang til.

Denne lette vesken glir lett i lommene og holder kontanter og ID-kort når du trenger dem. Siden saken er nøyaktig designet, kan du enkelt få tilgang til iPhone-kameraet og andre kontroller, porter og knapper.

USP: Multifunksjonell sak

Sjekk ut på Amazon

# 8. Dockem

Dockem er et populært merke som omhandler tilbehør til iPhone og iPad. Denne premium lommebokvesken er laget av stofflignende lærmateriale, som gir et elegant og profesjonelt utseende. På baksiden er det to kortspor for å bære de viktigste kortene dine. Du kan lagre ett kort og førerkort eller sosial ID.

Dockem har integrert en metallplate som gjør magnetisk montering til en lek. Forsikre deg om at du har en passende magnetisk bil og veggfeste. Metallplaten er plassert på toppen, slik at den ikke forhindrer deg i å lade iPhone-en trådløst.

USP: Profesjonelt utseende

Sjekk ut på Amazon

# 9. ZVEdeng

Ta med deg seks kort og åtte valutasedler. Det er muliggjort av ZVEdengs kortholderveske for din iPhone. Det bakre karbonfiberkortet har fleksibel elastisk webbing for forbedret kortkapasitet. Den myke TPU-strukturen absorberer støt og støt fra plutselige dråper eller støt. Vær oppmerksom på at saken ikke vil beskytte din iPhone hvis den blir droppet fra et høyere sted.

For fullstendig skjerm- og kamerabeskyttelse har ZVEdeng hevede rammene som gir heving til skjermen. Du kan beskytte enheten mot støt og harde treff.

USP: Fleksibel webbing

Sjekk ut på Amazon

# 10. Spigen

Spigen er utvilsomt ledende når det gjelder sterkt og funksjonelt iPhone-tilbehør. Denne lommebokvesken til iPhone XR gir enheten din absolutt beskyttelse ettersom Spigen har brukt dobbeltlag og luftpute-teknologi. De to lagene inkluderer et støtdempende TPU-interiør og polykarbonat-utvendig.

Denne saken er virkelig en lommebordmorder, da den minimale designen er slankere enn tradisjonelle lommebøker, og saken ser slank ut. Du kan lagre to kreditt- / debetkort under glidebryteren.

USP: Minimal design

Sjekk ut på Amazon

Det er alle venner!

Logger av…

Kortholdervesker er populære for to kvaliteter: funksjonalitet og styrke. En enkelt sak kan utføre flere oppgaver med finesse. For enhver forretningsmann eller profesjonell er det en stor lettelse å legge igjen sine tradisjonelle, klumpete lommebøker, som skaper ubehag under en pendler. En kredittkortsak er et riktig svar på alle de ubeleilige øyeblikkene i livet.

Relaterte innlegg:

 • Beste iPhone XR vanntette tilfeller
 • Beste USB-C ladere for iPhone Xs Max, XS og iPhone XR
 • Beste tilfeller av militær kvalitet i iPhone XR
 • De beste bilopphengsfester for iPhone X, Xs, Xs Max og iPhone XR

Hvilken lommebokveske vil du kjøpe for din iPhone XR? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned appen vår for å utforske andre iPhone XR-tilbehør.