Beste FTP-klienter for Mac: Overfør nettstedets data raskt

FTP står for File Transfer Protocol som hjelper brukere med å overføre filer fra datamaskiner til servere via nettprotokoll. Denne prosessen utføres ved å ta hjelp fra flere FTP-applikasjoner. Hvis en bruker har vert for mange nettsteder på forskjellige servere, kan han / hun bruke FTP-appen til å overføre data. FTP-klient hjelper deg med å administrere nettstedets data, noe som er veldig viktig for enhver bruker.

Vi har listet opp de beste FTP-klientene for Mac, som uten tvil er den mest populære plattformen i verden. Når du har brukt noen av de oppførte FTP-klientene, vil du finne at du enkelt kan administrere nettstedet og dataene dine. Sjekk ut listen over FTP-klienter som er nevnt nedenfor, og velg en som passer ditt behov og budsjett (ja, noen FTP-klienter koster det.)

Beste FTP-klienter for Mac

For enkelt valg har vi listet opp først gratis kunder og deretter de betalte. Du kan gjøre utvalget basert på krav og budsjett.

#1. FileZilla (GRATIS)

FileZill er en av de mest populære FTP-klientene for Mac. FTP-klienten er tilgjengelig uten kostnad, og du kan bruke alle dens tjenester, da det er en åpen kildekode-programvare distribuert under betingelsene i GNU General Public License. Du kan laste ned den siste versjonen av denne FTP-klienten; den er tilgjengelig i den nyeste versjonen FileZilla Client 3.17.0, som ble utgitt 22. april 2016. I henhold til den siste versjonen viser denne programvaren fremdriften og blåser den lokale fillisten hvis du laster opp rekursivt i kø av lokale filer. Dessuten vil du få forbedrede opplastningshastigheter på dynamiske TCP-bufferstørrelser.

Last ned FileZilla

# 2. Cyberduck (gratis)

Mange brukere pleier å laste opp og laste ned filer fra en server ofte; for slike brukere er Cyberduck den beste FTP-klienten, ettersom den kan skryte av enkel GUI som gjør ytelsen enkel. Med Cyberduck kan du enkelt håndtere FTP, SFTP, Webdav og S3 FTP overføringer. Noen andre fordeler med Cyberduck er integrasjon med eksterne redaktører, stilig grensesnitt og muligheten til å integrere seg med Dropbox. Vær oppmerksom på at når du bruker Cyberduck, kan filoverføringer ta timeout hvis du bruker SSL-tilkoblinger.

Last ned Cyberduck

# 3. MacFusion (gratis)

MacFusion er et annet open source Mac-program som lar deg jobbe med filer på servere. Grensesnittet er så innbydende at du føler at du jobbet på datamaskinen. MacFusion har volum i Finder som lar deg bruke ditt valg av Mac-applikasjoner å jobbe med. FTP-klienten støtter SSH / SFTP og FTP-servere. Det er en frontend for MacFUSE-programvare og for å aktivere opprettelse av plug-ins for andre FUSE-filsystemer; MacFusion tilbyr en plug-in til API. I sin 2.0.4-versjon er MacFusion oppdatert for å fikse SnowLeopard-kompatibilitet. Du kan bruke denne FTP-klienten på Mac OS X 10.5 eller nyere.

Last ned MacFusion

La oss nå utforske et par betalte FTP-klienter for Mac.

# 4. CuteFTP

Her er den mest avanserte Mac FTP-klienten for deg. Sett pris på det flertrådede tynne Metal-grensesnittet, som kan skryte av robuste automatiseringsfunksjoner. CuteFTP beskytter dine FTP-økter med sin kraftige sikkerhet. FTP-klienten slipper utmerket ytelse på Mac-datamaskinene sine med Secure Shell 2 eller Secure Socket Layer-protokoller. Du kan overføre flere filer samtidig og navigere på nettsteder mens du overfører filer. For å fremskynde overføringshastigheten, kan du dele en enkelt fil i flere deler.

Pris: 39.99 dollar

Last ned CuteFTP

# 5. Overføre

Transmit er en smart FTP-klient som er kjent for sin fleksibilitet. Den er spesialdesignet for Mac-maskiner; FTP-klienten støtter SFTP, S3 (Amazon.com file hosting) og iDisk / WebDAV-protokoller. Transmit viser nesten Mac-lignende grensesnitt, og det er derfor flott å jobbe med denne klienten. Hvis du jobber med visse elementer ofte, gir Transmit deg muligheten til å lage et dra-og-slipp-system. Bortsett fra synkronisering med Mac, integreres det også med Finder; Dette lar deg montere et FTP-volum på skrivebordet slik du ville gjort med en ekstern stasjon.

Pris: 34 dollar

Last ned Send

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar