Hvordan skjule alle kjøp fra familiedeling på iPhone og iPad

Når du får noe kjempebra, deler du det med dine nærmeste og kjære. Det samme skjer med Apple Music, iBooks og App Store; den første på listen ble lansert av Apple i 2015. Apple Music er så fantastisk at folk ikke kan la være å dele sanger med familie og venner. iBooks og App Store henger ikke etter som bokelskere liker å dele vakkert innhold og appelskere også liker å dele fantastiske apper med venner og familie.

Men det er visse ting du vil skjule for familien eller vennene dine. Du trenger et eget rom, og derfor ikke alt du vil dele. IPhone / iPad tilbyr deg dette anlegget for å skjule alle kjøp fra Family Sharing.

Vi har allerede behandlet informasjon om hvordan du kan sette opp familiedeling og dele Apple Music-spilleliste med familie og venner. Vi har også diskutert hvordan enhver bruker kan sette opp Family Sharing på Mac OS X. Nå har vi kommet frem til hvordan du kan skjule kjøpene dine fra Family Sharing.

Hvordan skjule alle innkjøpene dine fra familiedeling på iPhone eller iPad

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på iPhone / iPad → Bla ned og trykk på iCloud.

Steg 2. Trykk på Familie.

Trinn 3. Nå trykker du på navnet ditt under FAMILI MEDLEMS delen.

Trinn 4. Bytt Del kjøp AV.

Slik kan du skjule kjøpet ditt på Apple Music, iBooks og App Store. Vær oppmerksom på at hvis du fremover vil skjule kjøpene dine, følger du den samme metoden og slår på Del mine kjøp PÅ.

Apple Music er en så fantastisk app at til og med Android-telefoner støtter denne appen for brukere som ikke bruker iPhone eller iPad.

Del tankene dine med oss ​​i kommentar, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar