Hvordan organisere samtaletråder i Mail-appen på iPhone og iPad [Komplett guide]

E-postmeldinger er ofte som levende samtaler; du sier noe, og så svarer mottakeren og starter samtale-tråder. Noen ganger blir dette spillet om to og videre en super stor tråd med e-poster. Standardtrådfunksjonen for e-post for Mail-appen er ganske nyttig i slike scenarier, ettersom den stabler alle disse e-postene i en tråd.

I stedet for å bla opp eller ned for hver enkelt samtale, har du ett enkelt vindu der alle postene er stilt opp i en samtale tråd. Selv om en nyttig funksjon, er det ikke sikkert noen liker den som den er; kan det være lurt å deaktivere samtaletråd eller organisere samtaletråder litt annerledes. Takknemlig har Mail-appen på iOS- og iPadOS-enhetene dine slike alternativer.

Enten du vil slå av e-posttråder fullstendig eller tilpasse visningsalternativet eller dempe dem, kan du gjøre alt dette lettere. Virkelig enkelt !! Som i de fleste tilfeller er alt du trenger å gjøre for å slå av / på veksle-fanen for å endre eller få tilgang til en innstilling. Så la oss ikke utsette ytterligere og utforske alle alternativene relatert til Threading.

Hvordan administrere samtaletråder i Mail-appen på iOS 13 og iPadOS

Rask tilgang:

 • Slik deaktiverer du samtaletråd i Mail-appen på iPhone og iPad
 • Slik slår du av kollaps Les meldinger i Mail-appen på iPhone og iPad
 • Plasser nylig melding på toppen eller bunnen i Mail-appen i iOS 13 og iPadOS
 • Deaktiver komplette tråder i iOS 13 Mail-app på iPhone og iPad
 • Slik demper du samtale tråder i iPadOS og iOS 13 Mail App
 • Tilpass dempet trådhandling i Mail-appen på iPhone og iPad
 • Tilpass Blokker e-postalternativer i Mail-appen i iOS 13 og iPadOS

Slik deaktiverer du samtaletråd i Apple Mail-appen på iPhone og iPad

Mail-appen på iOS- og iPadOS-enhetene dine har som standard en funksjon for trådløs e-post. Selv om ikke alle liker denne funksjonaliteten og rotet det kan forårsake. Når e-post blir mottatt og svart på, stabler samtalene seg opp, og det blir utfordrende å se etter noe spesifikt.

Dette er spesielt tilfelle når flere personer er en del av en enkelt samtale. I stedet for å sile gjennom alle postene, kan man ganske enkelt se etter den spesifikke. Alt i alt er det bedre å forstå hvordan du deaktiverer tråder i Mail på iOS og iPadOS.

Trinn 1. Åpne Innstillinger- appen på iPhone og iPad.

Steg 2. Bla nedover og velg Mail- alternativet.

Trinn 3. Gå til Trådalternativer og slå av fanen ved siden av Organiser etter tråd .

Når den er deaktivert, vil du se alle e-postmeldinger som er separat foret med dato og klokkeslett for mottak. Sjekk ut bildet før og etter nedenfor for bedre forståelse.

Hvis du vil aktivere samtaletråd igjen, åpner du InnstillingerE-post og veksler på fanen ved siden av Organiser etter tråd . Prosessen er så enkel at du kan slå av / på etter behov. Slå på når du trenger e-posttråd, slå av når du er ute etter individuell samtale.

Slik slår du av kollaps Les meldinger i Mail-appen på iPhone og iPad

En annen innstilling aktivert som standard er at lese meldinger vises i form av kollapsete vinduer. Så mens alle andre meldinger er i et slags minimert vindu, vises bare den siste e-postmeldingen. Sjekk ut bildet nedenfor for mer klarhet:

Imidlertid kan det være noen få som har lyst på funksjonen og som alle e-posttrådene er åpne i full skala. Det er grunnen til at Apple har integrert alternativet i de siste iOS 13 og iPadOS-oppdateringene.

Trinn 1. Åpne InnstillingerE-post på iOS 13 og iPadOS-løpende enheter.

Steg 2. Slå av fanen ved siden av Skjul lese meldinger i trådalternativene .

I tilfelle liker du ikke denne versjonen av samtaletråder, bytt av ved ganske enkelt å slå på vekselen.

Plasser nylig melding på toppen eller bunnen i Mail-appen i iOS 13 og iPadOS

Som standard holdes nylige meldinger nederst, mens alle andre er stablet over den i stigende rekkefølge. Selv om du kan endre innstillingen for å sikre at den siste meldingen alltid er på topp. Resten av e-postene vil følge etter og vil nå bli ordnet i synkende rekkefølge.

Dette alternativet kan være spesielt nyttig når du har deaktivert Skjul lese meldinger, da du i stedet for å rulle ned flere e-poster bare ser den nyeste.

Trinn 1. Åpne InnstillingerMail på iOS 13 og iPadOS.

Steg 2. Bla ned til trådalternativene og slå på fanen ved siden av Nyeste melding på toppen .

Deaktiver komplette tråder i iOS 13 Mail-app på iPhone og iPad

Innboksen din mottar mange e-postmeldinger; avhengig av viktigheten, beholder du dem eller sletter. Noen ganger arkiverer du dem eller skiller dem ut i forskjellige seksjoner. På den måten flytter vi dem ut av den primære postboksen og inn i en egen mappe.

Det komplette trådalternativet lar deg se alle trådene i samtalen, også de som er lagret utenfor postkassen. For eksempel vises også en viktig samtalemelding som er lagret i den viktige postkassen .

La oss si at noen bare vil se tråder fra postkassen, da kan alternativet deaktiveres.

Trinn 1. Åpne InnstillingerMail på iOS 13 og iPadOS.

Steg 2. Bla ned til trådalternativene og slå av fanen ved siden av Komplette tråder .

Slik demper du samtale tråder i iPadOS og iOS 13 Mail App

Når du er en del av en gruppesamtale hvor du ikke deltar aktivt, kan varslingspinger være irriterende. Apple-utviklere ser ut til å møte et lignende problem, kanskje det er derfor muligheten til å dempe samtaletråder ble introdusert i iOS 13 og iPadOS. Sjekk ut hvordan:

Trinn 1. Åpne Mail- appen på enheten din.

Steg 2. Velg e-posttråden du vil dempe, og sveip til venstre .

Trinn 3. Trykk på Mer (…) fra skjulte handlingslinjen. og trykk på Demp fra alternativene.

Du kan også dempe varsler for en e-posttråd fra selve tråden. Åpne posttråd, klikk her på pilikonet nederst til høyre på siden. Bla ned og trykk på Demp .

Sammen med dette praktfulle trikset har produsentene også lagt til et alternativ for å tilpasse handlingen.

Takket være det, når du demper en tråd, kan du bestemme hva som skjer med det, samtidig. Du kan enten velge å "Markere som lest" eller "Arkivere eller slette", avhengig av hva du foretrekker.

Tilpass dempet trådhandling i Mail-appen på iPhone og iPad

Trinn 1. Åpne InnstillingerMail på iOS 13 og iPadOS.

Steg 2. Gå til Threading- alternativene og trykk på Dempet tråd-handling og velg preferansen din fra de gitte alternativene.

På samme måte kan du også tilpasse hva som skjer med de blokkerte meldingene.

Tilpass Blokker e-postalternativer i Mail-appen i iOS 13 og iPadOS

Uønskede e-postmeldinger og spam e-poster mengder innboksen din nesten like mye som viktige e-poster. Så hvorfor kaste bort tiden din når du bare kan blokkere dem. Du kan imidlertid spare tid lenger ved å bestemme deg for hva som skjer med disse e-postene når du blokkerer avsenderen.

Trinn 1. Åpne InnstillingerMail på iOS 13 og iPadOS.

Steg 2. Gå til Threading- alternativene og trykk på Alternativer for blokkerte avsender . Velg din preferanse fra de gitte alternativene:

 • Ingen
 • Merk som blokkert, la være i innboksen
 • Flytt til Bin

Det var alt folkens!!!

Vi har hver vår stil for å håndtere e-postene våre; noen faller i kategorien 'null uleste post' og noen i '1000 uleste post'. Det er også noen få som er i mellom disse to kategoriene. Uansett hvilken sone du tilhører, e-posttråder og dens tilpasningsalternativer vil hjelpe deg enormt. Selv om du hater det og planlegger å deaktivere samtaletråder, er også disse innstillingene en velsignelse.

Her er noen flere iOS 13-innstillinger som intet mindre enn en velsignelse:

 • Slik aktiverer du mørk modus i iOS 13
 • Hvordan aktivere lavdatamodus i iOS 13
 • Slik deler du bilder og videoer av original kvalitet ved hjelp av AirDrop i iOS 13
 • Slik bruker du Finn mine venner i iOS 13

Jeg håper guiden vår var i stand til å hjelpe deg og innboksen din. Gi oss beskjed hvis du trenger mer hjelp i kommentarfeltet nedenfor, eller kontakt oss på Facebook-, Twitter- og Instagram-sidene.