De beste iPhone Emoji-appene fra 2020: Uttrykk alle fargene dine følelser

Å vise følelser på den måten du liker har blitt ganske enkelt ved å bruke emojiene som er tilgjengelige på smarttelefonene dine. Selvfølgelig kan det være forskjellige emojier tilgjengelig i apper som WhatsApp og Facebook Messenger, men hva med andre apper? For å gjøre tekstsamtalene morsommere har vi listet opp de beste emoji-appene for iPhone og iPad. Så hvis du tror at meldingstiden din trenger et betimelig løft, kan du utforske dem alle!

Det være seg et morsomt ansikt, tegneseriebilder eller et sint fugl ansikt; du vil få alle slags emoji i disse appene. De fleste av dem har en mengde morsomme klistremerker. Enda bedre kan du også komponere uttrykksikoner for å legge til litt mer personalisering i stykket! Alt sammen for å bla gjennom disse topp-emoji-appene for iOS? La oss dykke fremover sammen med meg!

Beste Emoji-apper for iPhone og iPad i 2019

#1. Emoji Me Face Maker

Denne er en absolutt underholder! Med Emoji Me Face Maker kan du designe emojier i bevegelse som vil se ut som deg eller din venn eller noen andre. Velg blant noen uttrykk som, lykkelig, tommelen opp, ansiktspalmen for å gjøre følelsene dine mer blendende. Det lar deg også endre og legge til tekst. Del kreativiteten din med vennene dine via flere apper som Facebook, Twitter, Instagram og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Bitmoji

Bitmoji skiller seg ut som en topp emoji-app for iOS. Med denne appen kan du lage en komisk avatar. Velg mellom mange flotte antrekk fra toppdesignere for å gi bildet ditt et iøynefallende utseende. Velg mellom mange gode attributter for å dekorere avataren din så vakkert som du ønsker. Det er veldig mange emojier som pynter hver enkelt følelse. Dessuten vil du bruke den i flere apper som Snapchat, iMessage og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. SUPERMOJI

SUPERMOJI er en unik emoji-app. Den er designet for folk som ønsker å prøve ut Animoji på den ikke støttede enheten. Velg mellom flere animerte emoji som hund, katt, robot og mer for å spille inn den morsomme videoen. Og når du har spilt den inn, vil du kunne dele den med vennene dine.

Selvfølgelig kan SUPERMOJI ikke kartlegge ansiktet ditt så nøyaktig som Animoji. Men det er verdt å prøve. Gå over til denne hurtigguiden for å komme i gang med det.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Emoji-ikoner for voksne

Enkle emojier appellerer ikke lenger? Krydre samtalen din med mer enn 800 voksne emoji med voksne emoji-ikoner. Velg mellom noen interessante emojier å flørte med kjæresten din eller gjøre meldinger mer morsomme.

Det har et favorittgalleri slik at du raskt får tilgang til de mest brukte og likte elementene. Med kjøpet i appen kan du låse opp flere funksjoner. Bare sørg for at du er minst 17 år til å bruke denne appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Emoji>

iPhone-app-skjermbilde ”bredde =” 700 ″ høyde = ”410 ″>

Med mer enn 50 millioner brukere er Emoji> en av de mest kjente emoji-appene for iOS-enheter. Den består av over 200 emojier i tekst. 20 fargerike temaer lar deg tilpasse tastaturet elegant.

Ettersom appen er integrert med tastaturet ditt og fungerer med alle appene, vil du kunne få mest mulig ut av det med letthet. Dessuten kan du også spille emoji-puslespill med vennene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. 5000+ Emoji

Denne er hjemmet til den enorme samlingen av emojis. Du kan dra full nytte av animerte, 3D-uttrykksikoner og emoji-kunst for å gjøre meldingsopplevelsen din mer interessant. Sørg for å bruke fantastiske kunst også for å gi teksten et attraktivt utseende.

Ikke glem å sjekke ut de sidesplittende klistremerkene for å tilføre meldingene dine øyeblikkelig sjarm! Det er mer enn 40 flotte skrifter som lar deg dekorere teksten.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. Ny Emoji LiveMe nå

Gi din kjærlighet til morsomste emojier en fin vri med “New Emoji LiveMe Now.” Den har alle slags følelser som gjør at du kan bringe alle dine forskjellige følelser frem.

Tegnefilmbildene, smilefjes og fargerike handlinger ville aldri la temperaturen på meldingene dine gå ned. I det øyeblikket du begynner å finne de tilgjengelige bildene litt kjedelige eller ønsker å gjøre appen mer spennende, kan du oppgradere den til å legge til funksjoner som fantastisk emoji-kunst, originale statiske emojier og til og med fjerne annonser.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Emoji gratis

Hvis du leter etter en rekke emojier i en enkelt app, er Emoji Free-appen din vei å gå. Emojiene i denne appen er mer tegneserieaktige, noe som gir dem et unikt utseende.

Du kan bruke fantastiske mønstre laget av uttrykksikoner for å øke meldingen. Tallrike skrifttyper lar deg designe teksten perfekt. Du har også muligheten til å lage tanker som blåser tankene.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. SMS Rage Faces

Med over 3200 unike rasende ansikter og omtrent 400 klistremerker for kameraer; SMS Rage Faces-appen er en av mine hotteste valg. Så hvis du er frustrert over vanlige tekstmeldinger, er denne appen et perfekt valg for deg.

Den har WhatsApp-modus som lar deg optimalisere bilder for å gjøre meldingene dine mer jevn seiling. Du kan legge til de mest elskede ansiktene i en spesiell kategori for å få tilgang til dem raskt. Zoom inn på et ansikt for å se det bedre. Enda bedre, vil du bruke noen fantastiske raze ansikter og memes for å tilpasse bildene dine etter beste smak!

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Finland Emojis

Finland er det første landet når det gjelder å utvikle en emoji-app basert på landets tema. Appen har nesten 31 tunge-i-kinn-følelser. Når du ser disse emojiene på din iPhone eller iPad, kan du sikkert se at de er en del av den kinesiske kalenderen. Gå "finsk" ved å bruke denne Finland Emojis-appen på din iPhone eller iPad! Den er kompatibel med iOS 8.0 eller nyere versjoner.

Pris: Gratis

nedlasting

Plukket ditt?

Så dette er mine favoritt-emoji-apper. Jeg antar at du har likt å utforske dem alle. Hvilken har du valgt å livne opp meldingstiden din? Gi oss beskjed om navnet og kvaliteten du har likt i det?

Det er et par hovedegenskaper som gjør disse appene spesielle: en omfattende samling av emoji og det store utvalget. Dessuten er de morsomme å bruke.

Det kan være lurt å ta en titt på disse innleggene:

  • Beste Live Wallpaper-apper for iPhone
  • Beste Emoji-tastaturer for iPhone og iPad
  • Beste apper for å lage iPhone og iPad
  • Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad

For å lese flere slike topp-app-lister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.