Beste Apple Watch-ladere med magnetisk ladekabel - 2020

Noen dager tilbake sluttet Apple Magnetic-lading å fungere og lader ikke klokken. Jeg prøvde å få det til å fungere, men da kabelen nektet å komme i gang igjen, hadde jeg ikke noe annet alternativ enn å lete etter noen alternativer. Dette er mine beste Apple Watch-ladere med den magnetiske ladekabelen som fungerer med Apple Watch Series 4, 3, 2 og Series 1.

Disse Apple Watch-ladere er sterkt bygget og gir hurtiglading. Dessuten tilbyr de sikker ladeløsning. Gå over for å finne ut mer om de øverste Apple Watch-ladekablene.

De beste Apple Watch-ladekablene [Jobb med Apple Watch 4, 3, 2 og Series 1 også] - 2019

Rask tilgang:

 • OPSO
 • Poweradd
 • IQIYI
 • eple
 • HOMFUL
 • dodocool
 • Soft Cybertech
 • UGREEN
 • VEPOWER
 • UGREEN

#1. OPSO

OPSO er laget for å være veldig holdbar og tilbyr sikker ladeløsning. Den har MagSafe-teknologi med induktiv lading.

Med Apple MFi-sertifisering er den fullt kompatibel for å lade smartwatch. Ladekabelen er i en fot og 6, 6 fot i lengden. Dessuten er denne Apple Watch-laderen fullstendig flisfri og støtter alle Apple Watch-modeller (serie 4, 3, 2 og serie 1.)

USP: Meget effektiv lading

Sjekk ut på Amazon

# 2. Poweradd

Poweradd er en to-i-en-pakke og leveres med en ladedokk og magnetisk ladekabel. Den er Apple MFi-sertifisert og tilbyr sikker lading til klokken. Stativet gir justerbare vinkler på 90 og 37 grader for å sikre at du får bedre utsikt over klokken mens den lader.

Myk silikonpute beskytter klokken fra bunnen av. Dessuten gir rektangelfoten og sklisikre mattene mer stabilitet, slik at stativet kan holde Apple Watch sikkert.

USP: 90- og 37-graders justerbare vinkler

Sjekk ut på Amazon

# 3. IQIYI

IQIYI er en pålitelig magnetisk ladekabel for Apple Watch. Med integrasjonen av MagSafe-ladeteknologi og induktiv lading, gir den smartwatch raskt og sikkert. Den sterke magneten holder klokken fast.

IQIYI kommer i tre varianter: 1 fot, 3, 3 fot og 6, 6 fot. Derfor har du muligheten til å velge enten lang eller liten kabel ut fra behovet ditt. I tillegg støtter den alle Apple Watch-modellene og kommer med 12-måneders garanti.

USP: Original Apple Magnetic Module

Sjekk ut på Amazon

# 4. eple

Apples magnetiske ladekabel er kanskje litt dyrere enn de fleste ladekabler i markedet, men den gir mer pålitelighet og trygg lading. Med den perfekte MagSafe-teknologien med induktiv lading gjør det ladningen problemfritt.

Apple Watch-laderen er helt forseglet og blir ikke sammenfiltret. På grunn av den sterke magnetiske holder den klokken perfekt mens den saftes opp. Siden den bare er 1 m lang, kan du enkelt ta den med i lommen.

USP: Sikker lading

Sjekk ut på Amazon

# 5. HOMFUL

Homfuls sterke magnetiske lademodul kobler raskt klokken med laderen. Bare hold klokken i nærheten av den magnetiske laderen, så klikker den automatisk på plass. Deretter aktiveres den induktive ladingen umiddelbart.

Den sterke magneten holder Apple Watch sikkert på sin store dimensjon. Den 3, 3 fot lange lengden gjør at du kan legge denne kabelen i en tilbehørspose eller reiseveske.

USP: Bærbar design

Sjekk ut på Amazon

# 6. dodocool

Jeg har funnet at dodocool er en førsteklasses lader på alle fronter. Med alle baser dekket, kan du ikke gå galt med det. Fire og en halv stjerner av mer enn 100 anmeldelser viser hvor stor takknemlighet det får fra brukere.

Med den sammenleggbare designen kan du lade og vise Apple Watch enten i flat stilling eller i en vinkel på opptil 45 grader. Takket være den kompakte designen vil du føle deg komfortabel med å bære laderen. Dessuten tilbyr ikke-glidende base den ønskede stabiliteten til kaien.

USP: Kompakt design

Sjekk ut på Amazon

# 7. Soft Cybertech

CyberTech har alle egenskapene til en overlegen lader. Enten det er den pene designen, muligheten til å gi effektiv lading eller MFi-sertifisering, har du det hele dekket. Dessuten kan du enkelt justere den slik at den får en optimal visningsvinkel.

Laderen støtter også nattbordsmodus for å forvandle klokken til en tidfortellende brikke ved sengen. For å sikre at klokken ikke ryker, har den fire sklisikre matter for å stå oppreist på enhver overflate.

USP: 37 ° justerbare vinkler for forskjellige anledninger

Sjekk ut på Amazon

# 8. UGREEN

Ugreen presenterer en magnetisk lader som er kompatibel med alle klokker utgitt av Apple til dags dato. Dette ladestativet er utstyrt med MagSafe-teknologi med induktiv ladekompatibilitet. Bortsett fra det er det Apple MFi-sertifisert, noe som gir full ro i sjelen.

Med denne laderen kan du oppnå den opprinnelige hurtigladehastigheten. Dette betyr at du kan lade Apple Watch fullstendig på mindre enn 2, 5 timer. Den lette og kompakte designen lar deg ta kabelen hvor som helst.

USP: Original ladehastighet

Sjekk ut på Amazon

# 9. VEPOWER

VEPOWER har en Apple Watch magnetisk ladekabel som har MagSafe-teknologien og induktiv lading. Du kan bruke denne ladekabelen til å lade alle Apple Watch-modeller inkludert den nyeste serien 4.

Du kan enkelt legge til klokken med støtdemping og høy temperaturmotstand. Denne laderen har sterk magnetisk absorpsjon, som lar deg justere vinkelen fritt.

USP: Sterk magnetisk absorpsjon

Sjekk ut på Amazon

# 10. UGREEN

En annen fra Ugreen er med på listen over de beste Apple Watch-ladere. Denne er annerledes; den er sammenleggbar. Ladeputen kan justeres for å passe til synsvinkelen. Totalt sett har ur dock en kompakt og godt bygget design.

Med tillatelse sammenleggbar design, kan du velge din favoritt ladeposisjon. Enten plasserer klokken flatt på bordet eller løftes opp for å aktivere nattbordsmodus for en mer komfortabel synsvinkel. 4-fots MFi-sertifisert kabel kan oppfylle oppgaven din med god effekt. Det er ingen fargevalg, men standard svartfarge er slett ikke dårlig.

USP: Sammenleggbar design

Sjekk ut på Amazon

Det er det!

Plukket ditt?

Hvilken av disse Apple Watch-kablene har du valgt å slå på smartklokken? Gi oss beskjed om navnet og grunnen til at du har valgt det.

Det kan være lurt å ta en titt på disse innleggene:

 • De beste Apple Watch-ladestativene
 • Beste Apple Watch Series 3 band
 • Beste Apple Watch Series 3 skinnbånd
 • Slik deaktiverer du lyd-apper automatisk på Apple Watch

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike topp Apple Watch tilbehørslister.