Beste iPhone 6s belteklips i 2020: Skjem bort og beskytt iPhone 6s

For daglige pendlere er en multifunksjonell mobilsak den beste ledsageren. Under sin slitsomme reise til og fra kontoret synes de det er utfordrende å bruke håndfritt til å snakke med noen. Og å ta ut iPhonene fra de dype lommene gir ingen mening.

Så hva er løsningen? Heldigvis tilbyr tilbehørsprodusenter en bedre løsning. Belteklipsvesker er det beste for å beskytte iPhone 6s. Det er enkelt og trygt; ta raskt ut telefonen, avslutt samtalen og sett den tilbake i belteklipsvesken. Dessuten trenger du ikke bekymre deg for sikkerheten til iPhone-enheten din, da magnetklemmen beskytter telefonen mot noen skade.

Vi har samlet en liste over de beste iPhone 6s belteklipsvesker til deg. Disse sakene er forskjellige i design, farger og funksjonalitet. Men en ting som forbinder hver enkelt er sikkerhet og brukervennlighet de tilbyr. Noen av de vanligste egenskapene til hylstre er kickstand, magnetisk lukking, premium skinnfinish, sjokkbeskyttelse og mer.

Beste iPhone 6s belteklips / hulster i 2019

Rask tilgang

 • Aduro
 • BOMEA
 • innkapslet
 • BOMEA
 • Gcepls
 • Trianium Duranium Series
 • FOGEEK
 • Debin
 • Turtle
 • E LV

#1. Aduro

Aduro har kommet med en sak som kombinerer et skall og hylster. Du kan fjerne hylsteret og bare bruke skallet for å beskytte iPhone 6s. Saken har en kickstand som lar deg lese og se favorittinnholdet og filmer / videoer.

En bemerkelsesverdig funksjon er at hylsterklippet svinger og vipper en solid låsemekanisme for å holde telefonen beskyttet og på plass. For mer bekvemmelighet kan du enkelt ta ut telefonen fra hylsteret uten å fjerne den fra saken.

USP: Dreiende hylsterklipp

Sjekk ut på Amazon

# 2. BOMEA

Bomea tilbyr et enkelt, men robust belteklipshylster for iPhone 6s. Denne sortfargede saken kan lett fange oppmerksomheten din; belteklipsvesken har solid magnetisk lukking som sikrer et robust grep og sikkerhet for telefonen.

Saken har tre sterkt festede løkker for å skli beltet gjennom. Dette gir et ekstra lag med sikkerhet til en hel sak, og dermed din iPhone 6s. Hvis en ide om en jazzy sak ikke vil ha deg, tilbyr Bomea denne belteklipsvesken til en utmerket pris.

USP: Klassisk profil

Sjekk ut på Amazon

# 3. Innkapslet SlimShield Series

Innkapslet SlimShield Series trengte ikke jobbe mye for å gå inn i denne eliteserien. Enkelt sagt, det er designet for å ta vare på alle dine grunnleggende behov.

Takket være den solide PCR-sammentrekningen, kan den vare lenger. Du kan rotere belteklipsen opp til 180 grader for å holde enheten ordentlig på plass.

Med den myke finishen føler du deg veldig komfortabel med å holde saken i håndflaten. Til slutt kan du velge denne saken i to farger: dyp blå og grå.

USP: Sikker låsemekanisme

Sjekk ut på Amazon

# 4. BOMEA

Bomea har en vintage design og er grunnlagt for de som søker enkelhet. Det er laget av høy kvalitet og har et mykt interiør for å motstå riper.

De tre løkkene i saken gir den ekstra garantien for at saken aldri kommer fra beltet. Men pass på at du plasserer telefonen din med et beskyttelsesetui, da denne vesken er for stor for en naken iPhone.

Det er også en kortholder som lar deg bære kortene dine på en sikker måte. Med tillatelse av magnetisk lukking, forblir alle verdisakene dine trygge inne.

USP: Spor for kort

Sjekk ut på Amazon

# 5. Gcepls

Gcepls har introdusert et unikt design i belteklipsesker. I motsetning til tradisjonelle belteklipsesker, er denne altfor annerledes i stil og design. En bemerkelsesverdig egenskap ved denne saken er måten du setter iPhone 6s i hylsteret på. Du må skli telefonen inn i saken opp ned.

Du kan rotere belteklemmen på 360 grader; denne funksjonen gir bedre komfort når du kjører bil eller tohjuling. Sjekk dens magnetiske lukking som holder telefonen på plass og sikker.

USP: Premium Leather

Sjekk ut på Amazon

# 6. Trianium Duranium Series

Trianium's "Duranium Series" -hylser er eksepsjonelt beskyttende. Disse dekslene er pansret av dobbelt-lags struktur med et ekstremt robust ytre skall og gummiert indre skall. Dermed vil din iPhone 6s beskytte seg mot alle slags skader.

Når du beveger deg utover det robuste foringsrøret, har Sportsdekselet innebygd skjermbeskytter for å avverge riper. I tillegg fungerer det avtakbare hoftehylsteret perfekt når du lar deg bære enheten komfortabelt i løpet av eventyrlystne tider.

USP: Innebygd skjermbeskytter

Sjekk ut på Amazon

# 7. FOGEEK

Skulle du ønske å ha en litt stilig tøff sak, vil dette tilbudet fra FOGEEK være den ideelle veien å gå.

Denne saken har en støtsikker struktur og har en Apple-logoutklipp på baksiden. Det avtakbare hoftehylsteret gir deg behov for fleksibilitet.

Det som imidlertid gjør FOGEEK belteklipsveske fin er det flotte designet. Og med så mange fargevarianter å tilby, burde det ikke være en stor sak å velge ut den som kan passe inn i din iPhone 6s.

USP: Flott design

Sjekk ut på Amazon

# 8. Debin

Hvis lavprofildesign appellerer deg, kan Debin være verdt å sjekke ut. Det er skåret ut av skinn av topp kvalitet. Med utvendig myk struktur, får du forbedret grep.

Myktfôret interiør hjelper posen med å absorbere støt og til og med motstå skraping. Inkludering av magnetisk lukking sikrer at du kan feste saken enkelt. Når det gjelder belteklips, fungerer det ganske bra ved å la deg holde enheten på plass.

USP: Mykfôret interiør

Sjekk ut på Amazon

# 9. Turtle

Her kommer en enkel, men grasiøst designet belteklipsveske til din iPhone 6s. TurtleBack har produsert denne saken med smussfast limt lær av overlegen kvalitet til iPhone 6s. Beskytt nå iPhone mot riper med denne myke filten; dette slitesterke belteklipshylsteret kan ta i alle nakne iPhone 6s eller med en slank veske.

Den magnetiske klaffstengingen er designet ergonomisk for å beskytte telefonen din selv mens du er aktiv i yrkeslivet. Metallklemmen er avtakbar; Du kan rotere saken i henhold til sittende og stående stillinger.

USP: Roterende belteklips

Sjekk ut på Amazon

# 10. E LV

Det er veldig få tunge saker som er like robuste som E LV. Bortsett fra å ha solid konstruksjon; dekselet har luftdempede hjørner. Så det vil ikke gi tilfeldige støt noen sjanse til å skade iPhone-en din.

Den gir også et ekstra forsvar mot berøringsskjermen takket være den hevede rammen. Dessuten kan den innebygde kickstanden gi deg mulighet til å opplyse smarttelefonen din i den foretrukne vinkelen under videosamtaler eller filmtittingstider.

USP: Innebygd kickstand for forbedret håndfri opplevelse

Sjekk ut på Amazon

Det er det, folkens!

Din favoritt?

Så hvilken av de ovennevnte belteklips-sakene vil forsvare smarttelefonen din mot påvirkning? Det ville være fint å vite navnet sitt.

Ikke gå glipp av:

 • Beste iPhone 6s Bluetooth-hodetelefoner
 • Beste iPhone 6s lommebokvesker
 • Beste iPhone 6s lærvesker
 • Beste iPhone 6s Kickstand tilfeller

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold deg oppdatert med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for aldri å gå glipp av de nyeste iPhone-tilbehørene våre.