Beste HomeKit-kompatible dørlåser fra 2020: Sørg for full sikkerhet for ditt søte hjem

Borte er dagene da folk ønsket å bygge det søte hjemmet sitt. Nå drømmer de om et smart hjem. Og det første du bør installere en smartlås. Dette sikrer full sikkerhet for hjemmet ditt, eiendeler, og viktigst, dine kjære. Men hvilken smartlås skal du velge? I stedet for å slynge seg gjennom jungelen av produkter på nettet, kan du sjekke noen av de beste HomeKit-kompatible dørlåsene her.

Merk at noen tilbehørsprodusenter også produserer smarte låser som er kompatible med HomeKit, Alexa og Google Assistant. Ved å bruke Apple-produkter kan du dra nytte av dets økosystem og bruke smarte låser med flere enheter som iPhone, iPad, HomePod og Apple Watch. Du kan bruke Apples HomeKit-app for å kontrollere låsene og andre sikkerhetssystemer hjemme. La oss sjekke produktene og hvordan de kan gi deg sikkerhet.

10 beste Smart Kit-dørlåser fra HomeKit i 2019

#1. August AUG-SL-CON-S03

August smart dørlås fungerer på DoorSense-teknologien, som lar deg vite om døren er låst sikkert eller ikke. Denne teknologien holder deg våken om hjemets sikkerhet. En annen sikkerhetsfunksjon er sporing av aktivitet ved døren; August's Activity Feed overvåker kontinuerlig hvem som kommer og går.

Når gjestene ankommer, kan du gi dem timesvis eller ukentlig tilgang til August-smartlåsen. Et bemerkelsesverdig trekk ved denne smarte dørlåsen er at den låses automatisk bak deg og låses opp når du går nær låsen.

USP: Konstant sporing av aktivitet

Sjekk ut på Amazon

# 2. Danalock

Danalock lar deg kontrollere hjemmesikkerheten din hvor som helst. Du kan åpne denne smarte dørlåsen til og med fra kontoret ditt når barna kommer fra skolen, eller en rørlegger dukker opp for å fikse kranen. Sanntidsvarslene gir deg bruksvarsler, slik at du vet hvem som kommer inn og forlater hjemmet ditt.

Når begge hendene dine er opptatt med dagligvareposer, låser Danalock automatisk opp døra når du kommer hjem. Denne trådløse smartlåsen kan skryte av dansk design og avansert krypteringsalgoritme for å sikre ditt hjem elegant.

USP: Avansert krypteringsalgoritme

Sjekk ut på Amazon

# 3. Fredagshjem

Folk har en tendens til å glemme nøklene hjemme eller på kontoret. Dette gjør deres inntog i hjemmet vanskelig. Med Friday Home trådløse dørlås er den nøkkelfrie oppføringen din en lek. Topp moderne teknologi geler godt med livsstilen din, og den hjelper deg å låse opp de digitale dørlåsene på en smart måte. Når du nærmer deg døren, gjenkjenner Friday Home-låsen din iPhone og låser opp døren automatisk for deg.

Når venner og slektninger besøker hjemmet ditt, kan du dele tilgang til Friday Home smart lock i et par dager eller timer. Senere kan du oppheve denne tilgangen med samme letthet. Den elegante og stilige smartlåsen er enkel å installere og betjene.

USP: Minste ettermonteringslås

Sjekk ut på Amazon

# 4. Koogeek

Hvis du tror at fingeravtrykket ditt bare kan låse opp iPhone og iPad, er dette en overraskelse. Koogeek har produsert de beste HomeKit dørlåser som kan åpnes med fingeravtrykket ditt. Denne smarte digitale låsen eliminerer behovet for et passord eller en nøkkel. Bare plasser fingeren og døra blir låst opp. Fingeravtrykklåsen kan lagre opptil 50 fingeravtrykk.

Hengelåsesignet minner om tradisjonelle låser, som låses opp med nøkler. Koogeek har fjernet batterier fra denne låsen. Det leveres med et oppladbart litium-polymerbatteri, som kan fungere i ett år eller kan utføre nesten 30 000 låseopplåsingsoperasjoner.

USP: Ett års batterikapasitet

Sjekk ut på Amazon

# 5. Kwikset

Her er en smart dødbolts dørlås med berøringsskjerm. Du kan angi en passord for å låse den opp eller bruke Apple HomeKit og kommandoen Siri til å åpne døren. Du kan bruke Premis-appen eller Apple Home-appen for å planlegge tilgang i bestemte tider av dager. Dessuten kan du enkelt sende, slette, legge til eller deaktivere tilgangskoder.

Når du skynder deg på kontoret og glemmer om du har låst inngangsdøren, kan du sjekke statusen til låsen din ved å bruke Premis-appen. Du kan også bruke Siri til å sjekke statusen til dørlåsen.

USP: 30 tilpassede brukerkoder

Sjekk ut på Amazon

# 6. PIN-kode Genie

PIN Genie tilbyr deg en smart løsning for å låse døren. Denne dørlåsen gir deg det beste fra begge verdener: Bluetooth eller 6-8 sifret tilgang og to fysiske sikkerhetskopier. Du kan åpne døren med ett fingertapp på iPhone via Bluetooth eller angi tilgangskode på berøringsskjermtastaturet. Alternativt tilbyr PIN Genie to fysiske nøkler i tilfelle du trenger dem.

Denne smarte låsen forstår forskjellen mellom fysiske fingre og løftede utskrifter. Den kapasitive fingeravtrykksleseren er mer avansert enn andre 3D-fingeravtrykksensorer, som er avhengige av kondensatorer og elektrisk strøm for å skape et bilde av fingeravtrykket.

USP: Kapasitiv fingeravtrykkleser

Sjekk ut på Amazon

# 7. Schlage

Schlage har gjort det enkelt å låse og låse inngangsdøren din med en stemmekommando eller en berøringsskjerm. Denne digitale dørlåsen lar deg stille inn en tilgangskode for å åpne døren. Denne funksjonen fjerner behovet for å holde nøkler alltid med deg. Samtidig kan du dele tilgang med venner og familie med noen få enkle trinn som er tatt på Schlage iOS-app.

Du kan bruke iPad eller Apple TV som et knutepunkt for å koble denne smarte låsen til enhetene og bruke Hjem-appen til å betjene låsen på avstand.

USP: Ett års batterilevetid

Sjekk ut på Amazon

# 8. Yale Security

Hvis du holder vanlige timer hjemme, kan du lage daglige planer for å låse inngangsdøren til hjemmet ditt med Yale Security. Ved å lage tidsplaner kan du sikre at den smarte inngangsdøren din er låst til et bestemt tidspunkt hver dag. Når du setter opp en timeplan, er du bekymringsfri for å låse døren før du legger deg.

Bruker du Apple TV hjemme? Gjør enheten til et nav for å få tilgang til Yales smartlås hvor som helst. Forsikre deg om at du har en Apple TV 4TH-generasjon eller nyere. Du kan også bruke en bakgrunnsbelyst berøringsskjerm til å låse og låse opp døren med en pinkode.

USP: Bakbelyst berøringsskjerm

Sjekk ut på Amazon

# 9. VOCOlinc

Vanlige smarte låser som kjører på et dårlig batteri, kan låse deg ut. Ikke tilfelle med VOCOlinc, som gir deg kraften i AA alkaliske batterier. Denne forlengede batterilevetiden varer fire til seks måneder. Dessuten tar denne smarte låsen nok vare på sikkerhet og bekvemmelighet. I tilfelle familiemedlemmene dine ikke vil bruke appen eller stemmekommandoen. De kan også bruke en standardnøkkel for å låse og låse opp VOCOlinc smart dørlås.

VOCOlinc tilbyr en annen metode for å bruke denne smarte låsen. Du kan betjene dørlåsen på seks forskjellige måter. stemmestyring via Siri, App-kontroll via Apple HomeKit, Ekstra funksjoner via LinkWise-app, Keycode-oppføring, fjerntilgang / kontroll, og Standard tast - KW1 type.

USP: AA alkaliske batterier

Sjekk ut på Amazon

# 10. Reagle

Nyt nøkkelfri bekvemmelighet mens du låser og låser inngangsdøren. Installer Reagles smarte dørlås og bruk den tilpassede tilgangen. Det tar bare 15 minutter å installere denne smartlåsen, og så kan du betjene denne med smarttelefonen eller gjennom et innebygd tastatur.

Smart delingsfunksjon hos Reagle lar deg lage tilpassede tilgangskoder til døren for familie, venner og Airbnb-gjester. En viktig funksjon ved denne låsen er at du får en varsling på telefonen din i tilfelle batteriene går tom.

USP: Varsler om lavt batteri

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Låser seg…

Smarte låser er spesielt nyttige når du må forlate barna dine hjemme. For å beskytte barna dine fra enhver fremmed, er smarte dørlåser et must for din moderne livsstil.

Relaterte innlegg

  • Beste Apple HomeKit-kompatible enheter
  • 14 Must-Have reisetilbehør for iPhones i 2019
  • Hvordan få varsler fra HomeKit-tilbehør på iPhone og iPad
  • Kan du ikke koble til HomeKit-aktiverte tilbehør ved å bruke iPhone? Her er en Fix

Hvilken smart dørlås vil du bruke? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Ikke glem å laste ned appen vår for å utforske annet smart tilbehør.