Beste iPad-apper som lar deg spille MKV HD-videoer på iPad [2020 Edition]

Å spille HD-videoer på iPad (med netthinneskjermen) er en fantastisk opplevelse i seg selv. Hvis du er helt avhengig av innhold fra Netflix, iTunes og andre gamle kilder, har du sannsynligvis ikke noe problem med å spille HD-videoer.

Men bare i tilfelle du har mange .mkv-formatfiler (HD-video, 720p / 1080p), vil du oppdage at iPad ikke spiller av dem. Videoinnhold som har AC-3-video (99% av mkv-filer) støttes ikke direkte, og du trenger de beste videospillerappene for å streame MKV HD-videoer på iPad-en din med élan.

Beste MKV-spillere for iPad - 2019

Vi har avrundet de 10 beste MKV-spillerne for iPad. Det som skiller dem fra hverandre er allsidigheten og muligheten til å tilby mer fleksibilitet slik at filmen din forblir jevn seiling gjennom. Så utforsk disse fineste MKV-spillerne for iPad, velg en fin og begynn å strømme favorittvideoene dine til alle tider. Og ja, ikke unnlatt å holde kald drikke og snacks ved din side for å holde deg oppladet!

# 1 PlayerXtreme Media Player

Når du snakker om de beste MKV-spillerne, kan du ikke få et bedre alternativ enn PlayerXtreme Media Player. Denne appen har flere brukervennlige funksjoner som muligheten til å støtte de fleste videoformater, inkludert 3gp, asf, avi, divx, dv, dat, flv, gxf, m2p, m2ts, m2v, m4v, mkv, moov, mov, mp4, etc. .

Appen har støtte for SRT, SSA / ASS, SMI og flere andre undertekster på mange språk. Den støtter flere lydspor i en fil.

Du kan organisere filmsamlingen perfekt for å holde filene dine i eplepai rekkefølge. I tillegg vil du kunne stille passordet til bibliotekene for å sikre dine personlige spillelister.

Pris: Gratis

nedlasting

LES OGSÅ: Beste iPad-videospillere

# 2. OPlayerHD

OPlayer HD er en klassisk videospiller med et svært intuitivt brukergrensesnitt og tilbyr mer fleksibilitet. For å komme i gang kan du laste ned favorittvideoene dine og streame dem uten å måtte konvertere dem. Det lar deg også spille av filer eksternt på datamaskinen din selv uten å laste ned dem.

Bruk behagelige bevegelser for å kontrollere avspillingen elegant. Kompatibilitet med flere tekstfiler TXT, WORD, EXCEL, PPT, PDF gir deg mer kontroll. Og med maskinvaredekoding av mp4 / mp3-filer som standard, reduserer det batteriforbruket på iPad-en.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. VLC Streamer

VLC Streamer er en av de mest bemerkelsesverdige videostreaming-appene for iOS. Appen lar deg streame videoer direkte fra datamaskinen din. Med de tilpassbare bevegelseskontrollene gjør det videostreaming absolutt morsomt.

Støtten for flere oppløsninger og streamingkvalitetsnivåer beriker brukeropplevelsen ytterligere. Dessuten er den kompatibel med Windows Vista og nyere og macOS 10.7 og nyere.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. AVPlayer HD

AVPlayer trenger ingen introduksjon faktisk. Den støtter 1080p-videoer, i nesten alle filmformater med massevis av funksjoner som ikke er lett å finne på andre anseelsesspillere.

Ved å bruke Split View-funksjonen kan du forbedre multitasking-evnen. Flytt, opprett eller gi nytt navn til mapper på en enkel måte for å holde dem fullstendig organisert. Og ikke glem å angi passord for å forhindre uautorisert tilgang til dine personlige mapper.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 5. Fast Tube HD-videospiller

Hvis du bare er avhengig av YouTube for videoer og filmer, er Fast Tube HD videospiller den perfekte appen for din iPhone, iPad eller iPod touch. Du kan søke på hvilken som helst YouTube-video i appen og se videoene i HD.

Appen er trygg å bruke, og den reagerer ganske raskt på alle handlingene. Å dele videoene på sosiale medier-plattformer som Facebook, Twitter osv. Er enklere enn noen gang før! Det mest interessante er at det ikke lagrer noen historikk, informasjonskapsler eller cache.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. God spiller

Jeg har alltid funnet GoodPlayer opp til merket. Det som skiller det fra den vanlige mediespilleren er muligheten til ikke bare å støtte det brede spekteret av videoformater, men også tillate deg å administrere filmene dine akkurat slik du vil.

For å endre undertittel eller slå av undertittelen, sveiper du bare fingrene opp eller ned. For å endre lydsporet, trenger du bare å sveipe fingrene til venstre eller høyre. Takket være den innebygde filbehandleren har du ønsket komfort for å administrere filene dine og holde dem i perfekt synkronisering.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 7. 8player Pro

Noe av det kuleste med 8player er det rene grensesnittet og støtten til flere videoformater.

Mediaspilleren støtter mediastrømming fra flere servere inkludert DLNA / UPnP, SMB, FTP-servere. Du kan enkelt lage og administrere tilpassede spillelister. Appen er kompatibel med en rekke video- og musikkformater som avi, mkv, mp4, mov, mpg og mp3, aac, FLAC, alac, etc.

Dessuten er “8player Pro” kompatibel med flere bildeformater som, jpeg, png, gif, bmp, ico, tiff.

Pris: $ 5.99

nedlasting

# 8. MCPlayer

MCPlayer kan skryte av suveren Dolby digital pluss surroundlyd. Videospilleren lar deg enkelt laste ned favorittvideofilene dine og streame dem offline. Siden det støtter en rekke videoformater som GP, AVI, WMV, ASF, MP4, MKV og mer, vil du aldri gå tom for alternativet.

Det krever ikke koding; Derfor vil du kunne spille av videoer uten konvertering. Du kan også stråle videoene dine til Xbox, Play Station, Chromecast eller HD TV. Lag dessuten din personlige overvåkningsliste for å få tilgang til noen av favorittflikkene dine raskt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. spillbar

Enkelhet er det som gjør "spillbar" til en så praktisk videospiller. Appen lar deg spille HD MKV, MP4, MOV, FLV, WMV Videoer uten konvertering. Den støtter 720p og 1080p HD-avspilling.

Med det rene brukergrensesnittet og jevn avspilling kan du streame favorittvideoene dine. Dessuten vil du også kunne overføre videoer mellom enheter komfortabelt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. viPlay

viPlay er designet for å fungere som en utmerket SMB, FTP, DLNA / UPnP spiller og kontroller. Støtten til nesten alle videoformatene kombinert med den jevne avspillingskontrollen sikrer at videotiden din forblir en hyggelig opplevelse.

Den støtter forskjellige musikkformater, inkludert mp3, aac, FLAC, etc. Lag og administrer musikkavspillingslistene dine med letthet. Utover mediespill, er viPlay kompatibel med fire språk som engelsk, fransk, tysk og russisk.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Hva er den beste videospilleren din?

Jeg er sikker på at disse videospillere-appene har kunnet imponere deg. Hvilken har du forresten valgt å leve opp filmtiden din? Det ville være flott å kjenne navnet på mediespilleren og også funksjonene du har funnet merkbare i den.

Har jeg savnet noen av favorittmediaspillerne dine? La meg få vite det også i kommentarfeltet nedenfor.

Få med disse innleggene også:

  • Beste videochat-apper for iPhone
  • Beste filmproduserende iPhone- og iPad-apper
  • Beste videoredigeringsapper for iPhone og iPad
  • Beste apper til musikkredigering av iPhone og iPad

Liker du dette innlegget? Del tilbakemeldingene dine, last ned appen vår og hold kontakten via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike topp iOS-applister.