Beste VR-headset for iPhone 6 / 6s Plus i 2020 for fantastisk 3D-opplevelse

Ingenting kan noensinne slå gleden ved å leve livet ditt i størrelse. Når det gjelder å glede meg over virtual reality, unngår jeg aldri å utnytte avansert teknologi optimalt. Det er jo fantastisk å se 3D-filmer eller spille høyeoktanske spill i 360-graders visning, er det ikke?

Hva med å plukke opp de beste VR-headsetene til iPhone SE, iPhone 6, 6s, 6 Plus eller iPhone 6s Plus? Jeg er sikker på at du gjerne vil kjøpe alle de beste VR-headsetene til iPhone som er pakket sammen med teknologien fra hverandre for å forbedre opplevelsen din med aplomb. La oss dykke fremover for å sjekke ut hvilken som herlig passer din smak!

Beste VR-headset for iPhone 6, 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus og iPhone SE i 2019

#1. Destek

Høydepunktet med dette VR-headsettet fra DESTEK er muligheten til å gi 103-graders synsfelt. Derfor vil du ha en bedre grunn til å forbli hekta på dine favorittspill i flere timer. Hodestroppen kommer med oppover 9 grader av justering sørger for at hodet og nesen ikke føler seg stillestående.

En annen funksjon som har fått øynene opp for meg i VR-headsettet er de anti-blå lys HD-linsene. Så øynene dine vil ikke anstrenge seg selv etter et maratonløp. Med en trykknapp kan du kontrollere spillene dine mye fritt og alltid være i toppgir.

USP: Hodestropp med oppover 9 justeringsgrader

Sjekk ut på Amazon

# 2. Slå sammen VR

Hvis du er ute etter et ultra-avansert VR-headset, trenger du ikke se lenger enn Merge VR. Hodetelefonen er laget med det lette skummet, og kan lett passe til ethvert ansikt. Den kommer med doble berøringsinnganger som er kompatible med VR-apper. Med bruk av dual input funksjonalitet kan du utføre to forskjellige handlinger samtidig.

Det robuste unibody-designet i skum gjør det svært holdbart. Takket være skumteknologien kan du rengjøre den uten problemer. Dessuten kan du velge Merge VR i 8 attraktive farger.

USP: Dual input-funksjonalitet

Sjekk ut på Amazon

# 3. KAMLE

Hvis du er en hardcore-spiller og vil at et VR-headset skal komplimentere deg fullt ut, kan KAMLE være din pålitelige innsats. Inkludert med varmespredende design, lar den aldri smarttelefonen bli varm. Som et resultat fortsetter både du og enheten å spille med full intensitet.

De myke justerbare spandexstroppene lar ikke trykket komme i veien. Tykk demping rundt øynene spiller en sentral rolle i å forlenge lengden. Og ja, det er også blå linser som beskytter øynene dine fullt ut.

USP: Justerbare spandex stropper

Sjekk ut på Amazon

# 4. Pansonite

Pansonite VR-headset for iPhone 6 og 6s Plus er et fullt utstyrt headset. Den har en fjernkontroll og innebygde hodetelefoner. Du kan glede deg over filmene eller spillene dine uten å flytte en tomme fra sengen. HD-harpiksfarlige linser er glatte, og de skader ikke øynene når du har det i flere timer.

Hodestroppen er også behagelig og skader ikke hodet eller ørene dine. Du kan også justere elev og brennvidden for å få perfekt bildeklarhet. Det er litt på en høyere prisskala sammenlignet med andre produkter.

USP: Innebygde hodetelefoner

Sjekk ut på Amazon

# 5. GEARSONE

Hvis du leter etter et VR-headset med et enkelt, men stilig design, er det dette som kan imponere deg. Det er lett, enkelt og har all funksjonaliteten som et VR-headset skal ha. Som mange andre kommer også dette med en fjernkontroll for å kontrollere videoene eller filmene dine.

Med 103-graders synsfelt, føl deg en fantastisk 3D-opplevelse. Du kan justere PD, FD og hodestropp for å passe din komfort. Til slutt er prisen relativt konkurransedyktig for å passe lommene dine.

USP: Simple Design

Sjekk ut på Amazon

# 6. BNEXT

BNEXT lyser 3D-tiden din, og gir et bredt synsfelt. Headsettet har en fullt justerbar hodestropp, slik at du ikke føler stress mens du bruker den. Det tilbyr også beskyttelse mot synet, slik at dine lange spill ikke får øynene til å brenne.

Det er også en myk nesestykke for å kutte ned trykket. Den støtter smarttelefoner med 4–6, 1-tommers skjermstørrelse. BNEXT leverer dessuten spesialinnhold for aldri å la din forkjærlighet for å utforske fantastiske spill gå tom for damp.

USP: Synesikring

Sjekk ut på Amazon

# 7. Veer

Virtual Reality-headsetene fra VeeR har også innebygde stereohodetelefoner av høy kvalitet. Det som skiller dette headsettet fra andre er at VeeR gir ut nye VR-apper hver måned i App Store. Du vil aldri gå tom for nytt innhold. Bortsett fra det er headsettene utrolig komfortable å ha på i flere timer.

Hvis det ikke er nok, har headsettet en innebygd mikrofon som du kan bruke til å svare på anrop, uten å engang trenge å ta av headsettet. Avslutningsvis er det et fullt utstyrt VR-headset som virkelig er verdt pengene.

USP: Innebygd mikrofon og høyttaler

Sjekk ut på Amazon

# 8. VR EMPIRE

Dette VR-headsettet er også et fullt utstyrt headset med innebygde stereohodetelefoner, Bluetooth-fjernkontroll, PD og FD-knapp og komfortabel montering. Den unike funksjonen den tilbyr er muligheten til å begrense blått lys som skader øynene våre. Linsene demper effektivt utslipp av blålys.

Som den ovenfor, lar også du deg svare på anrop uten å måtte fjerne VR-settet fra ansiktet ditt. Til slutt er det litt på den høyere prisen sammenlignet med VeeR som har nesten de samme funksjonene.

USP: Anti-blå linser

Sjekk ut på Amazon

# 9. Sytros

Hvis du kjører stramt med budsjettet, men samtidig trenger et utstyrt VR-headset til iPhone 6 og 6s Plus, kan Sytros være det riktige valget. Noen av funksjonene inkluderer linser av høy kvalitet, PD og FD justeringsknapp, aktiv knappestøtte og komfortabel passform.

Linsene tilbyr et bredt synsfelt som gir en fantastisk oppslukende opplevelse mens du ser på VR-innhold. Alt i alt har den alle nødvendige funksjoner for å komme i gang med virtual reality.

USP: Konkurransedyktig pris

Sjekk ut på Amazon

# 10. VR SHINECON

Enten du leter etter det beste VR-headsettet for iPhone som lar deg se 3D-filmer med mye moro eller utsøkt teknologi som hjelper deg med å krydre 360-graders visning, kan VR SHINECON være et utmerket valg for deg.

Med myke lærkanter, tett design, er headsettet enormt behagelig mens du har på deg. Du kan fjerne den uten problemer. Avhengig av din bekvemmelighet, har du muligheten til å justere både elev og fokaldistanse. Personer med nærsynthet (mindre enn 600 grader) kan bruke det uten å måtte bruke briller.

USP: 8-lags nanokoating

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Hva er ditt valg?

Så, hvilket av disse headsetene kommer til å livne opp spillopplevelsen din? Gi oss beskjed om de beste valgene dine.

Ikke gå glipp av:

  • Beste iPhone 6s og iPhone 6s Plus ørepropper
  • Beste billader for iPhone 6s / 6s Plus
  • Beste kraftbanker for iPhone 6s / 6s Plus
  • Beste dokkingstasjoner for iPhone 6s / 6s Plus

Likte du å lese denne listen? Last ned appen din på din iPhone og iPad og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for å lese flere slike historier.