Beste iPhone 6-treetui i 2020: Gi telefonen din en perfekt blanding av beskyttelse med naturlig finesse

Å få beskyttelsessaker for din nye iPhone 6 kan være en årsak til dilemmaet. Du trenger saker som beskytter enheten din tilstrekkelig mens du låner en grad av panache til den allerede stilige telefonen. De fleste gode saker koster litt penger, og hvis du bruker pengene uansett, hvorfor ikke gå til noe utenom det vanlige?

Bambusvesker til iPhone 6 gir deg et miljøvennlig, men smakfullt valg for å beskytte telefonen. Disse bambussakene gir ikke bare nødvendig beskyttelse mot slitasje, men gir også telefonen et naturlig utseende med en blanding av iøynefallende utførelse. Skille seg ut fra mengden ved å velge følgende nydelige bambusvesker til iPhone.

Beste bambusvesker for iPhone 6 i 2019

#1. CYD

Opplev blandingen av skjønnhet og eleganse med denne naturlige kirsebærtre saken fra CYD. Treskjæringen på baksiden gir en gnist til skjønnheten. Dessuten er den myke TPU-en skånsom mot iPhone, mens den også beskytter den mot normale fall og ujevnheter.

De nøyaktige kuttene på saken gir uhindret tilgang til hver port og funksjon på enheten. Til slutt er det seks forskjellige alternativer for utskjæring av design å velge.

USP: Ulike treskjæringsdesign

Sjekk ut på Amazon

# 2. IATO

iATO er et av de anerkjente merkene når det gjelder kjøp av etui til din iPhone. Denne ekte treskinnvesken fra selskapet er enkel, men likevel stilig, akkurat som iPhone. Takket være det naturlige treskornet har alle tilfeller en unik tekstur.

Den innvendige PC-støtfangeren er myk og lett, men beskytter samtidig enheten din effektivt mot støt og støt. Til slutt er det noen få fargevalg tilgjengelig.

USP: Ekte tretekstur

Sjekk ut på Amazon

# 3. OTOOLWORLD

Ønsker du ikke å kjøpe en enkel treveske til din iPhone 6? Ta en titt på denne vakkert utskårne saken fra OTOOLWORLD. Det er en blanding av tre og myk TPU, som tjener et dobbelt formål. For det første gir treverket eleganse, mens den myke TPU gir beskyttelse.

Laget av ekte tre, får du en myk følelse mens du holder i hendene. Dessuten gir det et godt grep. Til slutt er det tre utskårne design tilgjengelig - Elefant, giraff og en hodeskalle.

USP: Elegante designalternativer

Sjekk ut på Amazon

# 4. Avsløre

Hvis du er bekymret for miljøet mens du kjøper en treskrin, er denne fra Reveal verdt å se på. Det er laget med korkved, som ikke trenger treet kuttet ned for å høste treverket. Bortsett fra det, er korkved av natur mykt og også motstandsdyktig mot vann.

For å legge til det har saken en vakker tegning på baksiden. Du får også velge mellom forskjellige designalternativer. Til slutt gir de nøyaktige kuttene på saken tilgang til alle porter og funksjoner på enheten.

USP: Korkved - mykt og vannavstøtende

Sjekk ut på Amazon

# 5. Joylink

Laget av ekte valnøttre, er denne trevesken fra Joylink enkel, men elegant, mest egnet for profesjonelle bedrifter. Den er sterk, holdbar og tåler mindre påvirkninger og støt. Det unike med denne saken er at den er litt hevet bak, noe som gir ekstra beskyttelse til kameraet.

Den eneste ulempen er at når det er laget av ekte tre, kan du ikke forvente farge- eller designalternativer. Ingen to tilfeller vil også ha samme design, farge eller tekstur.

USP: Ekte valnøttre etui

Sjekk ut på Amazon

# 6. 3dMagic

Trevesken fra 3DMagic er fullstendig håndlaget med FSC-sertifisert tre. Fordelen med en håndlaget sak er at den passer nøyaktig på iPhone 6. Dessuten er kuttene på saken også presise, og sørger for at du har behagelig tilgang til enheten din når du trenger.

Tre av natur er holdbart og sterkt. Dermed beskytter denne saken din iPhone effektivt mot støv, skitt, normalfall og støt. Til slutt er det ingen design eller fargevalg.

USP: FSC-sertifisert tre

Sjekk ut på Amazon

# 7. IATO

Når det gjelder tresaker, får vi generelt ikke funksjoner som en kickstand. Men iATO ser ut til å endre denne oppfatningen med folioetasjen deres for iPhone 6. Det imponerende er at hele saken er laget med ekte treverk, inkludert folioen.

Saken er utvilsomt unik og gjør at du skiller deg ut fra mengden. Selv om det er en folio-sak, har den verken lommebok- eller kickstand-funksjonalitet. Men det sikrer faktisk enheten din mot støv, skitt og normal påvirkning fra fall.

USP: Folio-sak

Sjekk ut på Amazon

# 8. TabPow

Saken fra TabPow kan skilte med et moderne utseende. Takket være blandingen av tre og myk TPU. TPU absorberer støtet fra støt og gir også et godt grep mens du holder. På den annen side tilfører treverket på baksiden elegansen i saken.

Utenom det, er saken også tilgjengelig i to forskjellige fargeteksturer - palisander og mørk palisander. Den har perfekte utklipp der det er nødvendig for enkel tilgang til alle funksjoner på iPhone.

USP: Moderne utseende

Sjekk ut på Amazon

# 9. TENDLIN

Trevesken fra Tendlin er nesten identisk med TabPow hva design angår. Dette har også tre bak og en TPU-støtfanger for å gi den ekstra beskyttelsen. Totalt sett er denne saken litt tynnere sammenlignet med den ovenfor.

Bortsett fra det er de fleste funksjonene identiske. Og ja, Tendlin har ingen fargealternativer å velge.

USP: Tynn profil

Sjekk ut på Amazon

# 10. B BELK

B BELK er et av de anerkjente merkene når det gjelder saker for iPhone. Trevesken fra selskapet har en TPU-støtfanger for å beskytte enheten mot normale fall og støt, mens treryggen gir elegansen.

En annen bemerkelsesverdig egenskap ved saken er at den har lett hevede lepper, som beskytter skjermen mot riper. Til slutt er det presise kutt i tillegg til å ha full kontroll over enheten.

USP: Hevede lepper for beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Hvilken du likte mest? Del valget ditt med oss ​​i kommentaren nedenfor. Kontakt oss på Facebook, Twitter og Telegram. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.