Slik slår du på / av "Kritiske varsler" i iOS 12 på iPhone

For å sikre at du aldri går glipp av viktige varsler fra spesifikke apper relatert til helse, hjemmesikkerhet og offentlig sikkerhet, kommer iOS 12 med en eksepsjonelt brukervennlig funksjon som kalles "Kritiske varsler." Når du har slått på kritiske varsler på iPhone, varsler fra kompatible apper kommer med lyd selv når Ikke forstyrr er aktivert eller enheten din er dempet.

La oss si at du bruker en helse-app for å holde oversikt over hjerterytmen din og har tilpasset den for å varsle deg om kritiske ting. Du kan velge å dra nytte av denne funksjonen for å aldri la viktige varsler utelate deg. For å si det mildt, det kan vise seg å være din frelser! En ting som er verdt å merke seg på forhånd, er at det er en advarselfunksjon for opt-in. Derfor kan du slå på eller av kritiske varsler i henhold til dine spesifikke krav. La oss ta en titt!

Slik deaktiverer / aktiverer du kritiske varsler på iPhone som kjører iOS 12

Side-merknad: Per nå støtter ikke mange apper opt-in alert-funksjonen. Så det er ikke sikkert at du ser den i favorittappen din ennå.

Når du registrerer deg i støttede apper, blir du bedt om å la appen sende deg kritiske varsler. Bare trykk på Tillat i popup-vinduet, så er du ferdig. Når som helst tror du at det ikke er nødvendig; du kan slå den av med letthet.

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på iOS-enheten din.

Steg 2. Nå, trykk på Varsler.

Trinn 3. Neste, finn appen, som du ikke lenger ønsker å motta varsler fra.

Trinn 4. Til slutt, slå av bryteren ved siden av Tillat kritiske varsler.

Bildekreditt: AppleInsider

Det er det!

Fra nå og frem vil ikke denne appen sende deg varsler. Senere, hvis du tilfeldigvis ombestemte deg, kan du gå tilbake til denne innstillingen og slå på bryteren.

Logger av:

Det er en gjennomtenkt funksjon, og jeg er sikker på at mange brukere kommer til å sette pris på det. Uansett hvor opptatt vi er eller hva vi gjør, er det mange av oss som ønsker å følge med på de nødvendige varslingene. Med denne funksjonen til disposisjon har sporing av må-ha-varsler blitt en smule enklere.

Det kan være lurt å lese disse innleggene:

  • Slik aktiverer du Ikke forstyrr for liggetid i iOS 12
  • Få den Hidden Weather LockScreen-widgeten i iOS 12 på iPhone
  • Slik aktiverer du Live Listen for AirPods i iOS 12
  • Hvordan registrere alternativ Face ID på iPhone Xs, Xs Max og XR

Hva tar du for dette nye tillegget? Kast opp synspunktene i kommentarene. Sørg for å laste ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook og Twitter slik at du ikke går glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar