De beste iMac Pro-stativene i 2020: Hold skrivebordet organisert og rotfritt

iMac Pro er et absolutt beist. IMac er lastet med enormt kraftige teknologier og er et enormt aktivum for proffe brukere. Hvis du nettopp har kjøpt denne mektige datamaskinen, kan det være lurt å utforske de beste iMac Pro-stativene for å holde skrivebordet ditt fullt organisert.

Disse topp iMac Pro-stativene hjelper deg å forbedre visningen og holde datamaskinen kjølig med riktig ventilasjon. Dessuten tilbyr de også ekstra arbeidsområde for å skjule mindre ting. Les videre for å se på dem og velg den som er grunnlagt etter dine behov!

Beste iMac Pro Stands i 2019

Rask tilgang:

 • Tolv sør HiRise Pro iMac Pro stativ
 • 1homefurnit iMac-stativ
 • Royal Craft Wood Stand for iMac Pro
 • Jokitech iMac Pro Stand
 • Satechi stativ for iMac Pro
 • AmazonBasics iMac Pro Stand
 • TansyShop-stativ for iMac Pro
 • SAMDI iMac-stativ
 • CASIII Stativ for iMac
 • SONGMICS iMac Pro Stand

#1. Tolv sør HiRise Pro

Twelve Souths HiRise Pro er den mest oppnådde standen for iMac Pro. Den vendbare valnøtt- / aluminiumfronten gir den et unikt utseende. Den er godt bygget og har høydejusterbar design.

HiRise Pro kan heve datamaskinen din til fire forskjellige høyder, og dermed gi et superhent ergonomisk oppsett. Stativet har mye gjemmeplass der du vil oppbevare forskjellige gjenstander som kabler, ladere, øretelefoner, etc.

Du kan enkelt få tilgang til og administrere ledningene dine fra nav. Med den polstret lærplaten forhindrer enhetene dine i å bli riper.

USP: Justerbar høyde

Sjekk ut på Amazon

# 2. 1homefurnit

Dette universelle skjermstativet fra 1homefurnit ivaretar de fleste behov. Og den er ikke kostbar ($ 148, 99) heller.

På grunn av det godt bygde designet og den jevne finishen, kan den enkelt passe inn i både kontor- og hjemmemiljøer. Bortsett fra en solid konstruksjon, har den et stort rom der du kan lagre bøkene dine og andre ting.

Stativet har også en smarttelefonholder, slik at du kan forankre iPhone og sjekke ut de siste varslene mens du arbeider på Mac-en. Med det nyttige huben vil du kunne styre kablene dine pent.

USP: Smartphone holder

Sjekk ut på Amazon

# 3. Royal Craft Wood

Bare blikk over det, så mister du hjertet til bambusstativet for iMac Pro. Et enkelt stativ gir deg flere fordeler. Bortsett fra å bruke det som et iMac Pro-stativ, kan du plassere iPhones og annet papirutstyr du trenger på kontoret.

Denne multi-use desk arrangøren har slots for kopper, mobiltelefoner, nettbrett, visittkort, penn / blyanter / viskelær, armbåndsur og mer. For å unngå belastning på nakken, kan du justere vinkelen på stativet.

USP: Miljøvennlig tre

Sjekk ut på Amazon

# 4. Jokitech

Idrettslig et elegant design; Jokitechs stativ er verdt å se på. Laget av høykvalitets aluminiumslegering, den ser ganske solid ut og kan holde datamaskinen jevnlig. Med oksidert finish gjør det også en fin match med Mac-en.

Takket være de sterke skrensene på benet glir stativet ikke på noen overflate. Du kan bruke underplassen til å lagre tastaturet og musen. Når det gjelder farger, gir Jokitech dette merkbare stativet i stilig sølv og vintage romgrått.

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 5. Satechi

Satechis monitorstativ har et enkelt og raffinert utseende. Den er bygget med førsteklasses aluminiumslegering og har en solid, men likevel slank struktur. Det som ytterligere forbedrer designet er den metalliske finishen, som også passer perfekt med utseendet til iMac.

Stativet løfter datamaskinen til en behagelig høyde, noe som gjør det lettere for deg å se på skjermen. Som et resultat vil du synes det er mer praktisk å jobbe med iMac lenger.

Bortsett fra å forbedre ventilasjonen, tømmer det også ekstra plass slik at du kan lagre ting som ladestasjon, smarttelefon, kontorrekvisita, tastatur, USB-hub, etc.

USP: Pro ser design

Sjekk ut på Amazon

# 6. AmazonBasics

Hvis du vil få et enkelt og rimelig skjermstativ, kan du prøve AmazonBasics. Det er klargjort med topp kvalitet og har en solid konstruksjon. Muligheten til å holde vekten opp til 40 pund gjør den fullt utstyrt for å være et godt bud for din iMac.

Den hever datamaskinen din til øynene, og forbedrer dermed visningen. Dermed vil dine arbeidstimer ikke belaste ryggen. Videre skaper det et tomt bredt tomrom på 13 tommer der alle små gjenstandene dine kan hvile trygt.

USP: Metallkonstruksjon av topp kvalitet

Sjekk ut på Amazon

# 7. TansyShop

Så mye om velprodusert aluminiumsstativ? Hvis du liker å kjøpe et raffinert trestativ, vil TansyShop være verdt å se nærmere på. Skapt med kvalitetsved, er det ekstremt sterkt og holder iMac sikkert.

Det retro utseendet på stativet kan passe fint sammen med innredningen på kontoret. Med smart kabeladministrasjon sørger det for at det ikke er noen kabelløshet, og skrivebordet ditt forblir rent. Enda bedre, TansyShop er tilgjengelig i flere farger og er også kompatibel med alle skjermer og PC-er.

USP: Holdbar struktur

Sjekk ut på Amazon

# 8. Tankeleser

Mind Reader har laget ikke bare et skjermstativ, men også et skrivebordarrangør for å holde tilbehøret på plass. Den har så mange som 10 forskjellige rom der du kan lagre tilbehøret som kabler, penner, strømadaptere sikkert. Ideell hvis du vil holde skrivebordet rotfritt og også tilby et trygt sted for tingene dine.

Snakker om byggekvaliteten; Mind Reader-stativet ser holdbart ut og løfter datamaskinen med to tommer. Det vil være tilstrekkelig å la deg jobbe komfortabelt. Dessuten tilbyr de flyttbare bena deg muligheten til å tilpasse monitorhøyden.

USP: 10 forskjellige rom

Sjekk ut på Amazon

# 9. Tribesigns

Dette bambusvedet fra “Tribesigns” har imponerende håndlaget design. Den miljøvennlige bambusen forsterker konstruksjonen, slik at den varer lenger.

Den har et par skuffer som lar deg lagre varene dine. I tillegg tilbyr det et stort rom der du kan oppbevare små gjenstander trygt. Sjekk alternativet for å holde smarttelefonen, koppen og også holde pennene.

Det er også et alternativ å holde tastaturet under for å spare mye skrivebord. Og med den rotfrie kabelstyringen gir det skrivebordet ditt et rent utseende.

USP: Imponerende håndlaget design

Sjekk ut på Amazon

# 10. SONGMICS

Dette trestativet fra “SONGMICS” skal være et godt valg hvis du vil ta til deg naturlig stil. Stativet er laget av ekte bambus og sportsglatt finish som gir den et imponerende utseende.

Den løfter datamaskinen til en ideell høyde, slik at det er mindre sjanse for belastning på nakken. Det er seks spor og tre skillebrett for å sikre at alle lagringskravene dine blir oppfylt.

Derfor vil du kunne holde smarttelefoner, mus, penn og bøker sikkert på plass. Dermed vil skrivebordet ditt forbli rent.

USP: Ekte bambusved

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Valget ditt?

Så, hvilken av de ovennevnte stativene har du valgt for din helt nye iMac? Er det den som er dyrest, eller den som er ganske rimelig, men likevel veldig funksjonell? Gi oss beskjed om valget ditt i kommentarfeltet nedenfor.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

 • De beste stativene for MacBook Pro
 • Beste stander for iPad Pro
 • Beste ermer for MacBook Pro
 • Beste vesker for MacBook Pro

Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike topplister iMac.