Slik kontrollerer du den faktiske signalstyrken (i antall) på din iPhone

Signalstenger er gode indikatorer, men de gir ikke den nøyaktige signalstyrken på iOS-enheten. Derfor er det ikke lett å finne ut hvor sterkt signalet er på iPhone. Imidlertid er det en enkel "felttestmodus" som hjelper deg å bytte signalstyrkefeltet i tall som viser hvor sterkt signalet er.

Signalstyrken varierer hovedsakelig avhengig av hvor du befinner deg. Så hvis du noen gang ikke klarer å ringe eller synes lydkvaliteten er for svak til å håndtere under en samtale, kan det være lurt å sjekke signalets faktiske status.

Slik aktiverer du felttestmodus for å endre signalstenger til nummer på iPhone

  • Åpne Telefon-appen
  • Ring dette nummeret: * 3001 # 12345 # *
  • Anrop

En ny skjerm åpnes. Dette er kjent som "felttestmodus." Når det skjer, vil du merke at signalstengene er endret til et (negativt) tall. Dette er den faktiske signalstyrken til nettverket som din iPhone kobles til.

Hvis du trykker på signalstyrkenummeret, endres det til søyler. Trykk på igjen, så får du tallene. Det er en trykk-til-veksling her.

Slik kontrollerer du den faktiske signalstyrken

Signalstyrken svinger vanligvis mellom -100 og -70, men kan variere veldig avhengig av hvor du befinner deg og den virkelige styrken til signalene din iPhone mottar. Jo nærmere tallet er null, jo sterkere er signalet.

Enheten for signalstyrke er dBm (også kjent som dB mW eller desibel-milliwatt. Den kan vise både veldig store og små verdier i en kort form. Takket være den unike evnen, finnes den i radio, mikrobølgeovn og fiberoptiske nettverk som et mer effektivt mål på kraften.

Hvordan gå tilbake til signalstenger

Bare trykk på startknappen for å slå iPhone ut av felttestmodus. Signalstavene slås på igjen.

Hvis du vil ha trykk-til-vekslingsfunksjonen permanent aktivert, kan du enkelt oppnå den ved å følge denne:

  • Åpne Telefon-appen
  • Ring * 3001 # 12345 # * og trykk på Ring
  • I felttestmodus trykker du på av / på-knappen til "lysbildet slås av"
  • Ikke gli. Bare trykk på hjemmeknappen så lenge det tar å lukke glidebryteren.
  • Felttestmodus vil avslutte, men signalstyrkeindikatoren vil forbli i antall. Trykk for å slå indikatoren til stolper og tilbake til tall.

Logger av

Så det er den enkleste måten å finne ut signalstyrken på iPhone! Bruk dette lille trikset best mulig for å holde forvirring i sjakk. Har du noen tilbakemeldinger? Del det med oss.

For å lese flere slike kule innlegg, last ned appen vår og forblir koblet med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus.