Slik justerer du haptisk intensitet på Apple Watch

Apple Watch holder deg i takt med øyeblikkelig kommunikasjon. Hver gang du mottar varsler eller varsler, tapper Watch deg forsiktig på håndleddet for å holde deg varslet om de siste oppdateringene på den mest personlige måten.

Du kan justere haptisk intensitet på Apple Watch. Hvis du vil ha mer vekt på intensiteten av haptiske varsler, har du dessuten et alternativ å slå på Prominent Haptic . Den legger til et ekstra haptisk trykk som varsler deg før noen varsel eller meldinger kommer. Slik fungerer det!

Slik justerer du haptisk intensitet på Apple Watch

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på Apple Watch.

Steg 2. Neste opp, bla ned og trykk på Sounds & Haptics.

Trinn 3. Juster glidebryteren RINGER AND ALERT HAPTICS .

Hvis du vil motta et ekstra trykk før du mottar et varsel, kan du slå på Prominent Haptic. Generelt kan det hende du ikke trenger Prominent Haptic - med mindre du selvfølgelig ønsker å være superbevisst om de innkommende varslene.

Hvordan øke eller redusere intensiteten til Haptic Alerts fra iPhone

Trinn 1. Start Apple Watch-appen på din iPhone.

Steg 2. Trykk på fanen Min klokke nederst.

Trinn 3. Trykk på Sounds & Haptics.

Trinn 4. Juster glidebryteren Haptic Strength .

Igjen har du muligheten til å slå på Prominent Haptic for å motta et ekstra trykk. Jeg vil anbefale deg å forlate Prominent Haptic uten omdreining, da det ikke ser ut til å være av stor betydning. I tillegg kan det bruke mer batteri på klokken.

Det er alt!

Apple Watch har mange viktige funksjoner. Som for eksempel lar den deg ekstern lukker iPhone-kamera, finne din feilplasserte iPhone og mer. Det er ekspertisen å gjøre kommunikasjon til en hyggelig affære som skiller Watch ut.

 

Legg Igjen Din Kommentar