Apple Watch-batterilevetid: Hvor lenge varer Apple Watch-tiden hver dag?

En typisk klokke har en batterilevetid på flere år. Med en smartklokke (for ikke å snakke om Pebble), kan du ikke forvente at den kjører like lenge (i det minste ennå ikke) og Apple Watch er intet unntak fra denne regelen. Gitt omfanget av tingene det kan gjøre, pakker Apple Watch imidlertid et slag med en standard 18-timers batterilevetid.

Mange mennesker er interessert i å finne ut hvor lenge Apple Watch vil vare. De fleste brukere som faller inn i smartwatch-braketten, forventer antagelig at klokken skal vare om dagen (og litt til), så den går gjennom en daglig ladesyklus på slutten av dagen. Apple Watch har blitt gjennomgått strenge ladesyklus-tester, og Apple har også publisert noen av resultatene. Her er et essensielt.

18 timers batterilevetid hele dagen

Apple sier at klokken vil klokke 18 timer på regelmessig bruk som involverer disse tingene:

  • 90 tidskontroller
  • 90 varsler
  • 45 minutters appbruk (totalt)
  • 30-minutters trening med musikkavspilling

Selvfølgelig er det en ansvarsfraskrivelse som alltid. Denne verdien vil variere basert på klokkens konfigurasjon. Jo flere funksjoner du legger til Watchs grensesnitt og varsler, jo mindre batterilevetid. Men et gjennomsnitt på 18 timer synes å være bra, i det minste på overflaten.

Det er imidlertid veldig mulig at klokken din blir tom for juice før slutten av dagen. Hva skjer da? Det blir bare en klokke som viser deg tid.

72 timers strømreserve

Det er der "Strømreserven" sparkes i. Når klokken til batteriet ditt blir helt tørt, dør det ikke. I stedet starter Power Reserve og Watch vil bare vise tiden i opptil 72 timer (3 hele dager, ja).

Økter? 7 timer

Apple Watch er i stor grad fokusert på kondisjon og helse. Så de fleste av oss ser på hvor lang tid klokken vil vare når du bruker den til treningsøkter. Med pulssensoren på og en aktiv treningsøkt, vil du kunne hente ut omtrent 7 timers bruk fra Watch. Gitt at en gjennomsnittlig treningsøkt varer omtrent en times tid, bør dette være et godt antall, ettersom du sannsynligvis vil bruke Watch's pulssensor osv. Til andre tider.

3 timer med taletid

Apple Watch kan også brukes til å svare på anrop. Den offisielle lesningen for dette er omtrent 3 timer. Det er tilstrekkelig ressurs for en gadget som ikke først og fremst er din telefonsvarer.

Lydavspilling opp til 6, 5 timer

Apple Watch gir opptil 6, 5 timer lydavspilling. Hvis du stiller inn favorittmusikken din fra iPhone til Apple Watch via Bluetooth, vil klokken forbruke mer batteri. Sammenlignet med tidligere rykter om at klokken ikke vil kunne gå mer enn 2 til 4 timer med aktiv bruk, ser det ut til å være bra nok.

Ladetid: 80% på 1, 5 t

Apple Watch, med sin induktive ladefunksjon, vil bli ladet til 80% på 1, 5 time i henhold til spesifikasjonene. En annen time vil føre til en fullstendig lading (100% på 2, 5 timer).