Slik tømmer du Chrome Browser History / Cache på iPhone og iPad

iPhone og iPad har enkelt erstattet datamaskiner og andre større skjermer, som ble brukt til å bla gjennom nettsteder. I dag bruker folk de små skjermene til smarttelefoner for å sjekke nettsteder.

Chrome har vært en populær nettleser brukt på iPhone; men når du er ferdig med å surfe på nettsteder, bryr du deg lite om å fjerne nettleserhistorikk eller data. Chrome lagrer nettleserloggen, hurtigbufferen, informasjonskapslene og passordene dine også.

Det er en god vane å lagre historikk i nettleseren for å sjekke den samme informasjonen i fremtiden; men dette kan ødelegge hvis enhetene dine faller i gale hender. Dette er grunnen til at Chrome har mulighet til å slette surfedata fra iPhone-en din, slik at andre ikke kan svøpe på din private informasjon. Tidligere delte vi informasjon om hvordan du tømmer historie og informasjonskapsler i Safari . La oss nå sjekke hvordan du kan slette surfedata i Chrome på iPhone og iPad.

Slik tømmer du leseloggen i Chrome på iPhone og iPad

Trinn 1. Start Chrome-appen på iPhone-en din.

Steg 2. Hvis du allerede har bladd på noen nettsteder, kan du trykke på vertikal ellipsis i øverste høyre hjørne.

En meny sveiper nedover med noen alternativer.

Trinn 3. Trykk på Innstillinger.

Trinn 4. Nå trykker du på Personvern.

Under delen Tøm nettlesingsdata, finner du alternativer som Tøm nettleserhistorikk, Tøm hurtigbuffer, Tøm informasjonskapsler, Stedsdata og Tøm alle.

Trinn 5. Trykk på et alternativ du vil fjerne.

Hvis du for eksempel trykker på Tøm nettleserlogg, vil en meny sveipe opp fra bunnen av skjermen med et alternativ: Tøm nettleserhistorikk.

En slik meny åpnes hver gang du velger å tømme data. Chrome tilbyr også funksjoner for å tømme lagrede passord og tømme lagrede autofyllformulardata.

Hvis du vil sjekke om søkehistorikken er slettet eller ikke, kan du trykke på vertikal ellipsis. Fra menyen, trykk på Historikk; finner du ikke nettleserloggen din der.

Det er det!

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentar, på Facebook, Twitter og Google Plus.

 

Legg Igjen Din Kommentar