Beste hjemmeautomasjon Apple Watch-apper fra 2020: Transformer hjemmet ditt til smarte hjem

Bortsett fra å la deg sende raske meldinger, ringe og til og med spore kondisjonen din, kan Apple Watch også bli et flott kontrollsenter for hjemmet ditt. Du kan kontrollere belysning, oppvarming, ventilasjon, klimaanlegg, apparater, sikkerhetslåser på porter og dører, dine eiendeler, kjøretøy og andre ting rett fra håndleddet. Velkommen til en verden av smarte hjemme-automatiseringsapper for Apple Watch!

Ved hjelp av disse smarte appene vil du kunne følge med på eiendommen din, spore aktiviteten til det søte kjæledyret ditt og eldre hvor som helst. Så unødvendig å miste søvnen om sikkerheten i paradiset ditt, selv om du er langt borte! Gå over for å utforske de beste hjemmeautomatiseringsappene for Apple Watch, og velg den rette innsatsen for å holde smarte hjemmeenheter perfekt organisert.

De beste hjemmeautomatiseringsappene for Apple Watch i 2019

#1. August Home

Med en super hendig automatiseringsapp som "August Home" på radaren din, er det ganske enkelt å kontrollere smarte August-enheter rett fra håndleddet. Jeg liker den praktiske og pene designen til denne appen.

Du vil kunne låse og låse opp døren med letthet. Det er også et alternativ å tilby nøkkelfri inngang til dine kjære eller venner.

Med August Doorbell Cam Pro kan du raskt finne ut hvem som står ved døren din og til og med be de ukjente besøkende gå. I tillegg kan du bruke appen til å spore statusen til døren din med letthet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. IFTTT

Å runde opp de beste automatiseringsappene for iOS eller Apple Watch og mangler på IFTTT er som å gjøre en enorm tabbe. Vel, hvis du synes at dette uttrykket er litt for høyt, kan du se hva denne førsteklasses automatiseringsappen har å tilby.

Hvilke overskrifter for denne appen er muligheten til å la deg koble til eller rettere kontrollere over 6000 apper og enheter. Hold oversikt over de siste nyhetene, bruk virtuelle assistenter for å få raske svar på spørsmålene dine eller kontrollere smarte enheter, og til og med ta sikkerhetskopi av viktige filer til skytjenester for økt sikkerhet.

Dessuten integreres appen også med Health-appen for å la deg følge med på hvordan du har det med øvelsene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Total Connect

Honeywells Total Connect er grunnlagt for å hjelpe deg med å holde kontakten med ditt dyrebare hjem og også kontrollere det med den nødvendige effektiviteten. Enten det er et sikkerhetssystem, videodørklokke, lys, låser, videokameraer, termostater, nyanser eller garasjeporter, vil du kunne holde oversikten over eiendelene dine uten problemer.

Du kan se live videostrømmer og også spille inn videoklipp. Appen lar deg se folk ved inngangsdøren din og også chatte med dem. Den lar deg også finne kjøretøy og til og med finne sjåfører. Videre holder øyeblikkelig varsler deg varslet om alle viktige hendelser.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Honeywell

Livet er uforutsigbart. Et øyeblikk er du her, for det neste er du ute av hjemmet, borte fra byen eller kanskje landet. Så hvordan vil du administrere termostaten din? Fret ikke! Honeywell Lyric er en smart termostat du kan kontrollere hvor som helst - fra kontoret eller fra 30 000 fot mens du flyr høyt.

Når du har koblet Apple Watch til Honeywell Lyric-termostat, identifiserer den automatisk din tilstedeværelse i huset; når du går bort, vil den begynne å spare energi, og når du kommer hjem, vil den begynne å varme opp eller avkjøle hvitevarene dine.

Ved å bruke din plassering av enheten, gjør Lyric-app ønskede endringer i Lyric-termostatens innstilte temperaturer, justerer temperaturen din når du reiser eller kommer hjem. Bortsett fra geofencing, tillater det også planlegging og sender deg varsler for vedlikehold i tide for bedre systemdrift.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Hjem 3 - Smart hjemme-automatisering

Takket være støtten fra alle HomeKit-funksjonene, lar Home deg full kontroll over HomeKit-tilbehøret fra forskjellige produsenter. Du kan også automatisere tilbehøret ditt ved hjelp av utløsere. For eksempel vil være i stand til å heve temperaturen i stuen din hvis temperaturen går under 68 ° F.

Appen gjør det enklere å kontrollere flere tilbehør samtidig med Groups-funksjonen. Enda bedre, kan du også merke tjenestene, gruppene og scenene som favoritter for å få øyeblikkelig tilgang til dem fra enheten din.

Pris: $ 14.99

nedlasting

# 6. HomeDash

Håndtering av HomeKit-enheter gjøres død enkelt av HomeDash! Kompatibiliteten med et bredt utvalg av HomeKit-enheter inkludert Philips Hue-linje, Ikea Tradfri, Elgato Eve-tilbehør, tado °, Netatmo Healthy Home Coach, D-Link Omna 180, Logitech Circle & Parce Plus, etc. gjør det til et ideelt aktivum.

Du kan lage et fullt tilpasset dashbord for å følge nøye med på dine smarte enheter og håndtere dem uten problemer. Basert på behovet ditt, vil du kunne lage grupper, soner og rom og også kunne lagre ønskede innstillinger som scener. Enda bedre kan du også bruke endringene som er gjort på en enhet på en eller flere lignende enheter.

Pris: $ 8.99

nedlasting

# 7. Heatmiser Neo

Kontroller hjemmevarme og varmt vann effektivt med Heatmiser Neo-appen installert på iOS-enhetene dine. Denne appen ugyldiggjør behovet for å samhandle med tidsklokker eller termostater, siden du kan kontrollere alt direkte fra enheten din.

Det intuitive designet gir deg kraften til å overstyre kommandoene dine raskt. Appen begynner automatisk å varme opp rommet når frosttemperaturen (hvis du allerede har stilt inn) er nådd; Dette holder hjemmet ditt koselig og tørt og sparer energi. Hvis du eier et stort hus, kan du dele huset i soner og kontrollere hver sone uavhengig av appen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. ecobee

ecobee er ledende innen termostatteknologi da den introduserte den første Wi-Fi-tilkoblede smarte termostaten i 2009. Denne ecobee-mobilappen lar deg sjekke og administrere ecobee Smart, Smart Si og ecobee3 termostater hvor som helst på iOS-enhetene dine.

Ved hjelp av appen kan du redigere alle innstillingene til termostaten din, inkludert innetemperatur, fuktighetsnivå, systemstatus, systemmodus og viftetid. For å spare penger og energi, setter termostaten din til 'Bort' når du skal ut en stund.

Du kan også lage en spesifikk tidsplan for når du er på ferie. Enda bedre, appen viser 4-dagers værvarsel, slik at du kan planlegge miniferien smart.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. QuickSwitch

QuickSwitch er designet for å fungere med Belkin WeMo-enheter. Du kan øyeblikkelig veksle brytere, stikkontakter og lyspærer. Du vil også kunne dempe lyspærer fra selve appen.

Det lar deg gi nytt navn til enheter, og du kan også sjekke ut detaljert informasjon. Gruppere og ordne om enheter som passer dine behov bedre. Dessuten støtter QuickSwitch også VoiceOver, en tilgjengelighetsfunksjon som lar deg få enheten din til å snakke det som står skrevet på skjermen.

Pris: 2, 99 dollar

nedlasting

# 10. Philips Hue

Philips Hue er ganske enkelt kult for å kontrollere og tilpasse belysning. Du kan sette et emosjonelt miljø og skape en passende atmosfære for hvert øyeblikk. Appen lar deg utløse rutinene dine automatisk ved soloppgang og solnedgang også basert på hjemstedet ditt.

For å sikre at du har mer kontroll over solnedgangs- eller soloppgangsrutiner, lar den deg også justere forskjøvet starttid. (åpne Innstillinger → Avansert → Soloppgang og solnedgang forskyvning og velg riktig forskyvning.) En annen bemerkelsesverdig funksjon ved Philips Hue er muligheten til å støtte noen språk, inkludert engelsk, tsjekkisk, nederlandsk, fransk, tysk, italiensk, japansk og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

Det var alt folkens!

Din favoritt?

Hvilken av disse smarte automatiseringsappene har vunnet deg? Det ville være flott å kjenne navnet og funksjonene du har funnet på i appen.

Det kan være lurt å ta en titt på disse innleggene:

  • Beste Apple Watch helseapper
  • Hvordan sende / motta Apple Pay Cash ved å bruke iMessage på Apple Watch
  • Beste Apple Watch Bands and Straps
  • Beste Apple Watch-ladere med magnetisk ladekabel

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook og Twitter for å lese flere slike nyttige guider.