De beste iPhone-forretningsappene som driver din bedrift smartere vei i 2020

En forretningsmann er en heltidsansvarlig, som må styre tusen ting døgnet rundt. Derfor kan ikke enhver næringsdrivende ha råd til å følge 9 til 5 arbeidstid hvis han må ligge foran løpet. Og det er her de beste forretningsappene for iPhone kommer med!

Når vi husker forskjellige behov, har vi valgt appene som kan være enorme nyttige for å forenkle forskjellige oppgaver. Med disse moderne appene på radaren din, vil du kunne drive virksomheten din helt fra fingertuppene. Enten det er å administrere e-poster på en intelligent måte, ta kontroll over prosjekter eller planlegge oppgavene perfekt, kan de holde arbeidsflyten synkronisert med stor etterspørsel.

Beste forretningsapper for iPhone og iPad i 2019

#1. Smartsheet - Project Management App

Prosjektledelse er en kjedelig oppgave som krever at du er proaktiv for å ha ønsket resultat. For å holde rede på et antall ansatte og sjekke den siste statusen til prosjektene de jobber med, er en prosjektstyringsapp et must.

Velg Smartsheet slik at du kan administrere forretningsprosjektene dine jevnt. Fra en avstand på tusen miles kan du holde en oversikt over alle hendelser på kontoret. Videre vil du også gi verdifulle innspill i forretningsdrift fra et fjernt sted.

Appen lar deg også legge ved filer, angi varsler, se Gantt-diagrammer og mer. Bruk maler som prosjektplan, salgsledning, prosjektbudsjett for å gi et imponerende utseende til oppgavene dine.

Pris: Gratis

nedlasting

Se flere prosjektstyringsapper for iPhone

# 2. Quickbooks

Regnet som en av de mest regnskapsmessige appene, og er QuickBooks designet for å fjerne all stress fra kontoadministrasjon. Med det kan du opprette og sende profesjonelle fakturaer og estimater til kundene dine.

Du vil også kunne ta bilder av kvitteringene dine og kontrollere dine daglige utgifter. Hold oversikt over betalinger og registrer salg. Appen lar deg også se utgifter etter kategorier. Dessuten kan du raskt tilpasse alle salgsformene dine med din logo og felt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Microsoft PowerPoint

Microsofts PowerPoint er uten tvil den mest populære presentasjonsappen på alle plattformer. Det som skiller seg ut med denne appen, er det velkjente grensesnittet kombinert med brukervennlige verktøyene. Derfor er det en ganske enkel oppgave å lage og redigere presentasjoner.

Du kan ideelt tilpasse prosjektet ditt for å gjøre et varig inntrykk. Med samarbeidsverktøyet alltid i mål, vil du kunne jobbe sømløst med teamet ditt. I tillegg lagres filene dine automatisk på OneDrive for forbedret sikkerhet og tilgjengelighet.

På toppen av alt har PowerPoint støtte for en rekke språk som engelsk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, fransk, tysk, japansk og mer.

Pris: Gratis

nedlasting

Se flere iPhone-presentasjonsapper

# 4. Google Kalender

Hvis du vil planlegge møtene dine på en enkel måte og enkelt holde rede på dem, kan du gå til "Google Kalender". Appen synkroniserer automatisk hendelser fra Gmail og oppdaterer dem i sanntid. Den synkroniserer alle planene dine på tvers av plattformene slik at du kan forbli synkronisert med dem.

Har du noe mål? Sett den, og denne kraftige appen vil hjelpe deg å oppnå den. Du kan også lage påminnelser for å sikre at alt du vil gjøre er fullført i god tid før fristen.

Takket være de smarte forslagene gjør det planlegging til en rask affære. Og med kraften fra G-Suite lar den deg koble til og samarbeide med kollegaene dine mer praktisk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Gnist

Å snakke sannheten; Spark er den smarteste e-postappen jeg har prøvd. Appen har et svært intuitivt grensesnitt og gjør det veldig enkelt å administrere e-poster. Innboksen lar deg raskt få tilgang til viktige meldinger og bli kvitt de unødvendige.

Den kategoriserer e-postene dine som Personlige, varsler og nyhetsbrev. En viktig funksjon ved denne appen er at den lar deg opprette e-postmeldinger med teamet ditt. Tider hvor du vil at alles mening skal være ombord, vil denne samarbeidsfunksjonen komme godt med.

Du vil også planlegge meldinger som skal sendes senere. Videre støtter denne intelligente e-postappen flere skytjenester inkludert Dropbox, Box og iCloud Drive

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Evernote

Evernote er lett den beste notatet som tar appen til iOS. Det som gjør det så nyttig for forretningsfolk eller alle som ønsker å forenkle prosessen med notatføring, er de brukervennlige funksjonene.

Du kan ta notater, legge ved bilder, angi påminnelser, lage lister, chatte og gjøre mer med det. Med bruk av enhetskameraet vil du skanne og organisere papirdokumenter, visittkort, håndskrevne notater og tegninger. Angi påminnelser for å sikre at du ikke unnlater å utføre viktige aktiviteter.

Du kan lage agendaer, skrive notater og forberede effektive presentasjoner. Dessuten vil du også kommentere dokumenter med kommentarer og tanker under teammøter.

Pris: Gratis

nedlasting

Se flere produktivitetsapper for iPhone

# 7. snarveier

“Snarveier” er nettopp det du vil ha for å styre oppgavene dine uten problemer. Det er ditt personlige automatiseringsverktøy som lar deg dra og slippe enhver kombinasjon av handlinger for å utføre arbeidet ditt problemfritt.

Ettersom appen har mer enn 200 handlinger, vil du enkelt kunne håndtere kontakter, kalender, kart, musikk, bilder, kamera, påminnelser, Safari, AirDrop, Twitter, Facebook og mer.

Du kan lage fantastiske GIF-er for å krydre meldingene dine. Legg til et startskjermikon for å ringe din kjære øyeblikkelig. Med bare ett trykk får du veibeskrivelsen til den nærmeste restauranten. Les mer om hvordan du bruker snarveier-app på iPhone eller iPad.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Ting 3

En helt topp oppgavebehandlerapp er uunnværlig for en forretningsmann. I løpet av en dag må en virksomhetsperson utføre en rekke oppgaver, og apper som Things 3 kan absolutt forbedre produktiviteten.

Du kan lage et prosjekt for dine mål og også legge til viktige trinn for å fullføre dem. Basert på din bekvemmelighet vil du gruppere prosjektene dine. I dag-listen kan du enkelt finne ut hva du trenger å gjøre i dag. Med bruk av tagger kan du ideelt tilpasse oppgavene dine slik at de passer bedre til dine behov.

Pris: $ 9.99

nedlasting

Se flere apphåndterings-iPhone-apper

# 9. MailChimp

Trodde e-postmarkedsføring kunne gjøres mer jevn seilende? MailChimp er den du bør bruke for å opprette og overvåke e-postkampanjer for et produkt eller en tjeneste så upåklagelig som du noen gang skulle ønske. Du kan administrere en liste, legge til nye abonnenter, sende kampanjer og se rapporter.

Velg mellom noen forhåndsdefinerte maler for å lage oppsiktsvekkende kampanjer. Med bruk av en innholdsansvarlig vil du raskt sette inn produktbilder eller gi det bedre til kampanjen din. Du kan opprette flerbrukerkontoen og fikse tillatelsesnivået for hver konto; Dermed kan hele teamet jobbe på MailChimp for å gjennomføre en vellykket postkampanje. Du kan også gjerne lese interessante ting om hvordan du starter en nettbutikk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 10. Nextiva-appen

Nextiva-appen er klar for å gi deg full kontroll over enhetlig kommunikasjonsløsning. Du kan sende en øyeblikkelig melding, ringe / tale samtale med kundene dine.

Du får tilgang til bedriftskontokontoinformasjonen din og oppdaterer den enkelt med fingertuppene. Det smarte brukergrensesnittet og de pene funksjonene gjør denne appen enormt viktig for forretningsfolk.

Pris: Gratis

nedlasting

# 11. Logo Maker

En utmerket logo snakker volumet til din bedrift eller produkter. Med Logo Maker vil du kunne lage oppsiktsvekkende logoer, ikoner, symboler, plakater uten å bruke mye tid. Appen består av mer enn 100 redigerbare maler som du kan bruke til å forberede kule plakater eller logo uten problemer.

Det finnes en rekke avanserte verktøy som lar deg tilpasse kreativiteten din etter beste smak. Med mer enn 100 fonter tilgjengelig, kan du skille ut imponerende typografikunstverk.

Du vil også legge til overlegg til logoene dine for å øke utseendet ytterligere. Det er ikke alt; Du kan velge mellom 100 bakgrunner for plakatproduksjon og kortlaging.

Pris: Gratis

nedlasting

# 12. Wunderlist

Enkelt sagt er Wunderlist utvilsomt den beste oppgavelisten og oppgavebehandler-appen for iOS. Appen lar deg legge til, organisere, planlegge og dele todoer med optimal letthet. Du kan angi forfallsdato og påminnelser slik at du aldri kommer for sent.

Du vil bruke subtasks, notater, filer og også legge til kommentarer til oppgavene dine slik at du ikke glemmer en viktig ting. Du kan samarbeide om oppgavene dine med familie, venner og kolleger. Dessuten vil du lagre websider og artikler for å få tak i dem på din egen praktiske tid.

Pris: Gratis

nedlasting

#1. 3. Vannmerkefoto

Bruk denne enkle, men veldig effektive appen til å legge vannmerke til bildene dine for ikke bare å bygge merkevaren din, men også gi den essensielle beskyttelsen til bildene dine på nettet. Du kan legge til tilpassede unike logoer, signaturer og mange andre designelementer til bildene for å markedsføre merkevaren din.

Med det store biblioteket med skrifter, utklipp og farger; du lager ditt eget vannmerke. Det avanserte tekstverktøyet hjelper deg å lage fantastisk typografikunst for merkevaren din.

Pris: Gratis

nedlasting

# 14. Zoho - CRM-app

Å håndtere kunder perfekt og holde dem grundig fornøyde er veldig viktig for bedriften. Med Zoho på iOS-enheten din kan du administrere kundene dine og ta vare på deres stadig skiftende interesser uten problemer.

Du vil få frakoblet tilgang til kundeinfo når du ikke er i dekningsområdet i mobilnettet. Du kan få tilgang til kontakter, kontoer, kundeemner, oppgaver, hendelser, anropslogger, leverandører og produkter lagret i CRM. Du kan også enkelt redigere og slette poster.

Pris: Gratis

nedlasting

Se flere CRM-apper for iPhone

Det er alt for nå!

Din favorittbedrift-app?

Hvilke av disse har fått øynene opp av disse svært brukervennlige appene? Har du valgt noen til å utføre den spesifikke oppgaven mer praktisk? Det ville være kjempebra å kjenne valget ditt.

For meg skiller seg alle disse forretningsappene for iOS ut fordi de gir deg den nødvendige komforten for å ta kontroll over oppgaven din. Dessuten er de ideelt optimalisert for å dra full nytte av overlegen OS.

Du bør ikke gå glipp av:

  • Beste Logo Creator iPhone- og iPad-apper
  • Beste iPhone- og iPad-apper for å legge vannmerke til bildene dine
  • Beste CRM-apper for iPhone og iPad
  • De beste prosjektstyringsappene for iPhone og iPad

For å lese flere slike topp iOS-applister, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Telegram.