Beste 15-tommers MacBook Pro-tilfeller i 2020: Skåret for å se perfekt ut

For å sikre at MacBook-en min har den nødvendige pleien, tar jeg opp den tilpassede saken. Viktige egenskaper som den nyeste designen, materialet av topp kvalitet og holdbarhet er de viktigste parameterne jeg veier deksler på før jeg velger dem. Selv om sakene med den lave profilen alltid er på hitlisten min, er jeg også veldig glad i de som tiltrekker øynene.

Dessuten liker jeg også å velge elegant mønstrede deksler slik at den bærbare PC-en ser behagelig ut for øynene. Etter å ha bla gjennom en rekke alternativer, har jeg valgt noen av de beste 15-tommers MacBook Pro-saken som du gjerne vil sjekke ut.

Beste 15-tommers MacBook Pro-tilfeller i 2019

Hurtigkoblinger:

 • Woolnut
 • Incipio-fjær
 • Harber London
 • KEC
 • TOPPFALL
 • MOSISO
 • ProCase
 • i-Blason
 • Kuzy
 • Inateck
 • UESWILL
 • KEC
 • Unik sak

#1. Woolnut

For overlegen holdbarhet har Woolnut brukt fullkorns vegetabilsk garvet lær; interiøret er 100% ullfilt, noe som gir premium levetid lang levetid. Fineste skinn og ull gir et luksuriøst utseende til denne saken, som ikke bare beskytter enheten din, men også forbedrer dens generelle utseende.

Denne ermen er tilgjengelig i svart og konjakkbrun, og er perfekt ufullkommen. Siden Woolnut har brukt fullkorns vegetabilsk garvet lær, vil du finne subtile variasjoner i farge eller vener. Denne ermet er designet i Sverige og er en holdbar partner for MacBook Pro 15 ″.

USP: 100% ullfilt

Sjekk ut på Amazon

# 2. Incipio-fjær

Med bare 1 mm tykkelse er Incipio Feather en av de tynneste sakene for 15-tommers MacBook Pro. Laget med høy kvalitet polymermateriale, saken er veldig holdbar. Den myke berøringsmatte finishen forsterker ikke bare utseendet, men gir også et forbedret grep.

Den slanke vesken passer godt på den bærbare datamaskinen. Det har styrke til å beskytte MBP-en mot riper. Det er ikke alt; denne ultra-svelte saken kommer i fem sjarmerende fargealternativer.

USP: Soft-touch matt finish

Sjekk ut på Amazon

# 3. Harber London

Harber London tilbyr et bredt utvalg av ermer og vesker til 15-tommers MacBook Pro, og jeg kan ikke velge mellom hva jeg skal velge og hva ikke. Så jeg skal bare legge ut hele samlingen på denne listen.

Alle koffertene og ermene fra dette merket sport supertynne design som holder mesteparten til et minimum. Produktene er laget av premium fullkorns vegetabilsk garvet lær slik at det eldes grasiøst. Ermene og koffertene har også 100% ullfilt aksenter for å gi dem eksklusivitet. Denne kolleksjonen med ermer varierer mellom $ 72 til $ 158, og gir deg et stort utvalg av alternativer.

USP: Skinn av beste kvalitet

Ta en titt på Harberlondon

# 4. KEC

Presentere den bærbare datamaskinen med en bedårende slank veske. Dekket er skåret ut av det fineste italienske rullesteinsskinnet, og er ekstremt mykt og har en fin følelse. Det gir en passende passform med din MBP.

De presise utskjæringene gir deg komfortabel tilgang til alle portene. Det kan tåle mindre støt og beskytte enheten mot riper. Dessuten har du et par imponerende farger som svart og blått å velge mellom.

USP: Italiensk rullesteinsskinn

Sjekk ut på Amazon

# 5. TOPPFALL

Denne gummierte matt saken for MBPen din er myk og glatt å føle, mens den er holdbar nok til å beskytte enheten mot riper, støv og skitt. Det kommer også med matchende tastaturdeksel for farger for å beskytte tastene mot å invitere støv og skitt.

Enkel tilgang til alle porter og funksjoner på din Mac er en ekstra fordel med denne saken. Hvis du elsker farger, har saken en mengde alternativer å velge mellom. Til slutt er saken ikke kompatibel med Mac-versjonen før 2016.

USP: Tastaturdeksel inkludert

Sjekk ut på Amazon

# 6. MOSISO

Mosiso har produsert denne saken fra polykarbonatmateriale, som er fleksibel og holdbar. Det robust bygde etui brytes ikke lett, spesielt ikke når du holder MacBook Pro i fanget eller på annen ujevn overflate.

Denne saken er utstyrt med fire gummiføtter som skaper et tynt luftlag mellom MacBook Pro og overflaten. Sjekk de to radene med spor som sprer varmen.

USP: Fleksibel og holdbar

Sjekk ut på Amazon

# 7. ProCase

ProCase er et kjent merke som lager høykvalitetssaker for iPhones og MacBook Pro. Dette harde etui-dekselet er ultratynt og lett, slik at du enkelt kan flytte MacBook Pro dit du enn går. Det gummierte belegget gir en jevn finish og skånsom berøring, da det gir beskyttelse mot riper og skrammer.

Du kan installere og fjerne saken raskt, og få full tilgang til alle porter og funksjoner uten å fjerne saken.

USP: Ultra-slank

Sjekk ut på Amazon

# 8. i-Blason

i-Blason produserer sterke saker for iPhones, og merket gir samme kvalitet for MacBook Pro. Sjekk støtdempende rygger som gir full beskyttelse til MacBook Pro. Når du installerer saken, vil Apple-logoen skinne gjennom den.

For å dele ut varmen er saken helt ventilert og har et gummiert hjørnestativ nederst. Det er presist kuttet ut slik at du raskt får tilgang til alle porter, batterikontrollknapp, ladeporter av type C osv.

USP: Støtdempende rygger

Sjekk ut på Amazon

# 9. Kuzy

Det er den formtilpassede designen som sjarmerer meg mest i Kuzy. Forberedt med det harde plastmaterialet, saken er svært holdbar. Det gummierte utsiden kan absorbere støt og holde riper unna.

Apple-logo lyser gjennom saken. Antiskli matt på bunnen sørger for at den bærbare datamaskinen forblir godt plassert på overflaten. Det er ideelt ventilert for glatt seilende varmeutbetaling. Forøvrig er det 20 fascinerende fargevarianter å kjempe om topplasseringen.

USP: Formtilpasset design

Sjekk ut på Amazon

# 10. Inateck

Hvis du vil gå for pålitelig beskyttelse og ønsket komfort for å bære MacBook-en, bør du ikke overse Inateck. Det som gjør det til en ermet veske av topp kvalitet, er premium syntetisk skinn beriket av overlegen håndverk. Borrelåsstengningen holder verdisakene dine godt inne.

Det grå filtens ytre og myke flanellinnredning gir den nødvendige beskyttelsen til den bærbare PC-en din. Den har to baklommer slik at du kan beholde små gjenstander. Denne pent utformede ermen kommer i bare to farger som mørk og lysegrå.

USP: Overlegen håndverk

Sjekk ut på Amazon

# 11. UESWILL

UESWILL har en hard sak for MacBook Pro som beskytter mot normale riper og mindre støt. Presise kutt på ventilasjonsåpningene og andre porter gir uhindret tilgang mens du ikke lar MBP-en varme opp. Materialet er mykt og matt ferdig som ser elegant ut.

Saken er kun kompatibel med et modellnummer med A1XXXX, sørg for å sjekke det før du kjøper. Til slutt er det antall farger og designvalg tilgjengelig som passer dine preferanser.

USP: Stort utvalg av farger og design

Sjekk ut på Amazon

# 12. KEC

KEC bringer et unikt design som kombinerer hvit marmor og rosa svart. Når du er installert, kan du enkelt åpne og lukke lokket og få full tilgang til alle porter. Dette hardshell-dekselet har et lag gummioljemaling for en jevn gummiert utvendig struktur.

Denne ytre tekstur beskytter MacBook Pro mot fingeravtrykk, glid, riper, dråper, skitt, flekker og andre ting.

USP: Slank og blank design

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Hvilken har arrestert øynene dine?

Jeg vet at en av disse sakene kommer til å pare seg sammen med den bærbare PC-en din. Hvilken er det? Gi oss beskjed om kvaliteten du har likt i saken.

Personlig liker jeg de tre primære egenskapene i disse tilfellene. Først og fremst har de det trendy designet. Materialet av høy kvalitet toppet med overlegen utførelse gjør dekslene veldig holdbare.

Du bør ikke gå glipp av:

 • Beste MacBook-stativer
 • Beste 10, 5-tommers iPad Pro-stativer
 • Beste MacBook Pro-ermer
 • Beste MacBook Pro-vesker

For å lese flere slike topplister for MacBook-tilbehør, last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram.