Beste iOS 8 Touch ID-apper for iPhone 5s, 6 og 6 Plus

Det er ganske plagsomt å legge inn passord gang på gang for å bekrefte identitet, autentisere betaling, beskytte apper, filer og låse opp enheten. Gitt en sjanse, vil de fleste unnslippe prosessen med å legge inn lange passord. “Touch ID” gjør autentiseringsprosessen superenkelig og mye mer praktisk.

Sjekk ut de beste iOS 8 Touch ID-appene for iPhone 5s, 6, 6 Plus. Ved hjelp av Touch ID kan du beskytte filer, passord, bilder, videoer og få tilgang til dem umiddelbart. Les videre for å finne mer om disse appene!

Beste iOS 8 Touch ID-apper for iPhone 5s, 6 og 6 Plus

#1. 1Password

1Password er en av de beste passordbehandlerappene. Det holder alle passordene dine beskyttet og lar deg raskt logge inn på ethvert nettsted.

Du vil enkelt kunne fylle ut brukernavn, passord, adresse og kredittkortinformasjon. Bruk tagger og favoritter for å organisere passordene dine enkelt. Den lar deg lage flere hvelv for å hjelpe deg med å gi deg mer sikkerhet. Beskytt appen med Touch ID for å forhindre uautorisert tilgang.

Pris: Gratis

nedlasting

# 2. Lastpass

LastPass er en prisbelønnet passordhåndteringsapp som gir sikker tilgang til passordene dine. Det brukeren trenger å huske er hovedpassordet for LastPass, og resten blir ivaretatt av appen.

Appen tar seg av automatisk utfylling av skjemaene med brukernavn og passord, fylling av profilskjemaer for online shopping, oppretting av sikre notater for kredittkortdetaljer, etc. og gir også offline tilgang til dataene dine. Passordgeneratoren lar deg øyeblikkelig generere sterke passord. Med Touch ID får du raskt og sikkert tilgang til hvelvet ditt.

Pris: Gratis

nedlasting

# 3. Amazon

Amazon har også integrert Touch ID-funksjonen i appen sin. Du kan bla gjennom, søke, få detaljer og også sammenligne produktene ved å bruke anmeldelser før du bestemmer deg for å kjøpe. Den lar deg også følge med på ordrene dine. Dessuten vil de eksklusive tilbudene om førsteklasses medlemskap spare deg for mye penger. Med TouchID kan du enkelt bekrefte identiteten din og autentisere kjøpet.

Pris: Gratis

nedlasting

# 4. Evernote

Evernote er en av de mest populære appene som har integrert TouchID. Dette er veldig nyttig når du skal ta notater. Du kan ta notater i flere formater som tekst, bilder, videoer, nettklipping, lyd, PDF-filer, etc.

Ved å bruke iPhone-kameraet skanner du visittkort og eventuelle dokumenter. Lag personlige sjekklister, kommenter dokumenter ved hjelp av kommentarer. Angi påminnelser for å holde deg informert om oppgavene dine og fullføre dem før den fastsatte tiden. Bruk Touch ID for å sikre at alle notatene dine har den mye tiltrengte beskyttelsen.

Pris: Gratis

nedlasting

# 5. Mint

Mint er en av de mest kjente appene for administrasjon av penger for iOS. Legg alle bankkontoer, kredittkort, regninger og investeringer på et sted for å spore dem komfortabelt. Med multifaktorautentisering gir appen fullstendig beskyttelse til dataene dine.

Basert på målet ditt, kan du lage et budsjett for å forhindre overutgifter og spare mer penger. Regningen betaler påminnelser hjelper deg å unngå å betale bot. Du kan dessuten planlegge betalinger for å redusere stress.

Pris: Gratis

nedlasting

# 6. Oppdage

Hvis du bruker Discover, skal appen komme inn som et veldig nyttig verktøy for å administrere kredittkort- og bankkontoer. Du kan holde en oversikt over kontosaldoen og informasjonen mer praktisk.

Det lar deg foreta / redigere betalinger, administrere belønninger, legge kortet ditt til Apple Pay. Du kan aktivere et nytt kort og til og med rapportere et kort som stjålet. Du vil innløse belønninger for utestående kreditt så vel som direkte innskudd.

Pris: Gratis

nedlasting

# 7. iSafe Passord

iSafe Password er en enkel passordbehandling. Med denne appen vil du trygt fylle innloggingsinformasjon, kredittkortdetaljer og andre adresser.

Du kan redigere den lagrede informasjonen din og holde den organisert. Den innebygde søkefunksjonen lar deg komfortabelt finne spesifikke data. Appen krypterer alle lagrede data for å avverge sikkerhetsbrudd.

Pris: Gratis

nedlasting

# 8. Sosial lås

Føler du behovet for å beskytte alle appene dine for sosiale nettverk? "Social Lock" lar deg låse dine favoritt-sosiale apper som Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Pinterest, LinkedIn, Google+, Tumblr, Flickr og mer.

På iPhone 5s eller nyere vil du låse opp appen ved å bruke Touch ID. På den ikke-berørte ID-støttede enheten kan du bruke passordet for å beskytte enheten. Den pene designen kombinert med effektiv funksjonalitet gjør denne appen til en virkelig avtale for dine sosiale apper.

Pris: Gratis

nedlasting

# 9. Password Manager Data Vault

DataVault er både funksjonsrik og eksepsjonelt brukervennlig passordbehandlerapp. Den krypterer alle dataene dine med 256-bit AES med PBKDF2 (en passordbasert nøkkelavledningsfunksjon). Du kan angi maksimalt påloggingsforsøk for å automatisk slette lagrede data etter påfølgende mislykkede påloggingsforsøk.

Med bruk av feltmaskering vil du beskytte dataene dine mot nysgjerrige øyne. Ved å bruke kategorier og typer vil du holde alle dataene i riktig rekkefølge. Passordgeneratoren hjelper deg å lage et veldig sterkt passord.

Pris: $ 9.99

nedlasting

# 10. Securepad

Vil du ikke at noen skal støte på dine personlige bilder og videoer? Prøv Securepad for å forhindre at noen får tilgang til dine private bilder uten din tillatelse. Appen lar deg også beskytte GIF-er, notater, bankkontooplysninger og PDF-filer.

Filene dine er kryptert med 256-biters AES-kryptering i militær klasse. Det lar deg laste opp ubegrensede filer. Hvis noen prøver å bryte inn dataene dine, vil appen sende deg rapporten sammen med hans / hennes foto, beliggenhet, dato og tidspunkt for inntrenging.

Pris: Gratis

nedlasting

Logger av

Touch ID gjør det faktisk veldig enkelt å bekrefte identitet, autentisere betaling eller gi ønsket beskyttelse til personlige filer, dokumenter, apper og mer. Hva tar du for det, og hvor mye bruker du det på iOS-enheten din? Del dine tilbakemeldinger i kommentarene nedenfor.

Det kan være lurt å sjekke ut disse interessante innleggene: beste sikkerhetsapper, beste Safari-utvidelser, beste passordbehandlerapper, beste VPN-apper og beste fotohvelv-apper.

For å få enkel tilgang til alle de beste historiene våre, last ned iGeeksBlog-appen og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus. Sørg også for å laste ned appen vår på iPhone og iPad.