Beste 12,9-tommers iPad Pro 2018-tastaturetui: Trendy design med tastatur i full størrelse

Hva bruker du en ultra-stor 12, 9-tommers skjerm hvis du ikke får mest mulig ut av det? Hvis du snakker om tilbehøret som kan tilføre verdi til iPad, slår en utmerket tastaturet tilfelle øyeblikkelig. Velg ut en av de beste tastaturetui til iPad Pro 12.9 ″ 2018, par den sammen og sjekk hvor behagelig både landskapsvisningen og skrivingen blir.

For ikke å glemme noen tastaturkasser kan også tilby iPad-beskyttelse. Så du kan forbedre ikke bare bruken din, men også gi den nødvendige pleien til nettbrettet.

Liker du ikke klumpete tastaturdeksler? Ikke bekymre deg, da vi også har valgt noen mer praktisk utformede saker med et avtakbart tastatur. Hvis du synes dekselet er for tungt eller vil at hendene dine skal føles litt lette mens du holder iPad, kan du ta ut tastaturet. Finn ut hvilket av alternativene nedenfor som kan passe inn i dine krav!

Beste 12, 9-tommers iPad Pro 2018 tastaturetui

Rask tilgang:

 • eple
 • IVSO
 • Tonb Shop
 • Yocktec
 • Vivefox
 • Coastacloud
 • Luibor
 • Infiland
 • Zagg slank bok gå
 • Animuss
 • Eoso
 • Fintie
 • Maxace

#1. Apple Smart Keyboard Folio

I det øyeblikket jeg tenker på å gå for den mest kompetente tastaturetui for iPad Pro, kommer Apples Smart Keyboard Folio til tankene. Ja, det er veldig dyrt (221, 45 dollar på Amazon i skrivende stund dette stykket). Når det gjelder levering av varene, har tastaturet saken imidlertid kvaliteten til å skille seg ut.

Dessuten fungerer Smart Keyboard Folio sømløst med iPad. For eksempel trenger du ikke bekymre deg for å lade saken eller koble den sammen.

Tastaturet i full størrelse gir bedre skriveopplevelser. Tastene er taktile, skrivingen din forblir rask og jevn. Videre har det også en pute for å tåle påvirkning.

USP: Tastatur i full størrelse med taktile taster

Ta en titt på Apple

# 2. IVSO

Når det er en diskusjon for å velge det billige, men likevel veldig gode tastaturet til iPad Pro 12, 9-tommers 2018, bør ikke dette fra IVSO overses.

Omslaget er laget med ekteskap av mykt PU-skinn og glatt mikrofiber. Mens det myke strukturerte ytre skallet gjør det mye enklere for hendene å holde iPad, tilbyr interiøret den nødvendige pute til tastaturet for å motstå riper.

Det bærbare tastaturet har en klikkende følelse, så forvent at du skriver å være seilende. Seksti timer arbeidstid bør være mer enn for vanlig bruk.

Videre kommer IVSO i fem attraktive fargealternativer som svart, blått, grått, rosegull og det vakre røde.

USP: Tastatur i laptop-stil

Sjekk ut på Amazon

# 3. TonB

Sportslig sofistikert design, Tonb har fått både designen og det fullt funksjonelle tastaturet til å være et fint par for iPad Pro 12, 9-tommers. Takket være det myke materialet føles det ytre delikat for berøringen. Og med det glatte interiøret, kan tastaturdekselet hjelpe iPad-en din til å motstå slag.

Det som imidlertid har fått meg til å gå for Tonb er det avtakbare designet som lar deg fjerne tastaturet når det ikke trengs. I tillegg gir den også flere forbedrede visningsvinkler, slik at du har komfortable visningsvinkler.

USP: Sofistikert design

Sjekk ut på Amazon

# 4. Yocktec

Jeg ser på Yocktec som en verdig budsjettvennlig tastaturetui til 12, 9-tommers iPad Pro. Når det gjelder design, synes dekslet å være pragmatisk.

Akkurat som mange av sine kolleger, har denne også blitt skåret ut av PU skinn og mikrofiber. Selv om det ser sofistikert ut, kan du stole på det slagfaste interiøret for å beskytte nettbrettet.

Tastaturet ser ut til å være godt plassert, og tastene er lettere å trykke eller klikke på. Så du bør ikke ha vanskelig for å takle dem.

Muligheten til å vare opptil 60 timer gjør det til en ganske sikker innsats for regelmessig bruk. Den har et sikkert spor for å lagre din Apple Pencil og til og med tilby den nødvendige omsorgen for den. Seks fargevarianter inkludert svart, blått og gull spiller også en god rolle i å gjøre Yocktec til en fin utfordrer for din smak.

USP: Apple Pencil Slot

Sjekk ut på Amazon

# 5. Vivefox

Fra og med designen har denne tastaturet saken fra Vivefox en utøvende og grei design, som er presentabel og effektfull. Når du beveger deg fremover med tastaturet, har den chiclettaster som gjør det enkelt å skrive. I tillegg til det har den også noen nyttige snarveistaster til disposisjon.

Andre funksjoner inkluderer tre kickstand vinkler for visningskomforten. Til slutt er det tre forskjellige fargevalg som passer til skrivebordet ditt.

USP: Tastatursnarveier for enkel

Sjekk ut på Amazon

# 6. Coastacloud

Coastacloud har laget en keyboard-sak for forretningsmenn og toppledere. Denne saken kommer med et avtakbart tastatur, som gjør hele forskjellen for brukerne. Når du ikke vil bruke tastaturet, kan du raskt fjerne det fra saken.

Det eneste som mangler er at den ikke har en innebygd blyantholder i dette tastaturet, mens det har automatisk søvn-vekke-funksjon. Bruk kickstanden, så kan du raskt konvertere iPad Pro til en MacBook. For bedre visning kan du justere vinkelen til ethvert nivå.

USP: Magnetisk avtakbart deksel

Sjekk ut på Amazon

# 7. Luibor

I mellomtonesegmentet ser “Luibor” ut til å være et flott alternativ. Blandingen av PU-skinn og glatt mikrofiber har gitt det et slagfast hus. Dermed vil nettbrettet ditt ha en pute for å forhindre at skaden faller.

450mAh litiumpolymerbatteriet kan vare opptil 90 timer på en enkelt lading. Hvis du tilfeldigvis bruker tastaturet mye, vil den lange batterilevetiden være i din favør.

Når det gjelder å skrive, har saken en bærbar stiltast som kan la deg gå om den grunnleggende jobben uten problemer. Videre gjør den trådløse ladingen for Apple Pencil og en separat spalte for den digitale blyanten den til et pragmatisk valg.

USP: Trådløs ladestøtte for Apple Pencil

Sjekk ut på Amazon

# 8. Infiland

Tastaturet saken fra Infiland er nøyaktig designet. Det er på grunn av mikro-ting som er husket. Enten det er designen på saken eller tastaturet, alt er laget med presisjon og eleganse er tydelig synlig.

Bortsett fra det er saken laget i PU-skinn av høy kvalitet sammen med et solid skall for å beskytte enheten din mot normale fall og ujevnheter. Tastaturet har ikke bakgrunnsbelyst, men det kan diskonteres gitt den elegante designen. Til slutt er det ingen fargevalg.

USP: Utmerket design

Sjekk ut på Amazon

# 9. Zagg slank bok gå

Zaggs "slim book go" kan hevde å være den største konkurrenten til Apples Smart Keyboard Folio. Den premium tastaturvesken ser pent utformet ut og har en elegant design.

Den har tastaturer i laptop-stil med syv farger i bakgrunnsbelyst funksjonalitet for å gjøre skriving behagelig selv i mørke omgivelser. Det avtakbare designet lar deg bruke dekselet som et frittstående etui; enda et stort pluss hvis du foretrekker mer fleksibilitet.

Dekselet har integrert lagring for å holde Apple Pencil 2 sikker. Og akkurat som alle andre foliodeksler, gir det også flere visningsvinkler for å gjøre både skriving og medieforbruk praktisk.

USP: Premium-kvalitet med bærbare stilnøkler

Ta en titt på Zagg

# 10. Animuss

Animuss har laget en brukervennlig tastaturetui til iPad Pro. Det er ekstremt enkelt for enhver bruker å utfolde det smarte tastaturet, og dette er skjønnheten med denne tastaturetui. Når saken ligger brettet, ser den slank og lett ut.

I sitt forsøk på å bygge en elegant sak har Animuss ikke glemt stabilitet; saken er like holdbar som den er vakker. Et praktisk trekk ved dette tastaturetui er plastmateriale og teknisk stoff, som gir en behagelig og rolig skriveopplevelse.

USP: Rolig skriving

Sjekk ut på Amazon

# 11. Eoso

I motsetning til andre tastatursaker, brytes ikke Eoso. Produktet er laget av slitesterkt PU- og lærmateriale, som ikke sklir av enheten mens du bretter det. Tastene til denne tastaturet saken vil vare lenger, og du vil få en god avkastning på investeringen.

Det smarte tastaturet beskytter mot ripa og beskytter hele kroppen til iPad Pro. Eoso bruker dobbeltlags beskyttelse for å holde iPad-en din sikker mot støv, kjemiske stoffer og krasjer. Selv om du ved et uhell slipper enheten fra høyden på fire meter, vil den forbli intakt.

USP: Full kroppsbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 12. Fintie

Denne tastaturet saken fra Fintie er enkel i utseende, men når det kommer til funksjoner og holdbarhet, vinner den løpet. Tastaturet er laget av høy kvalitet ABS-materiale og ikke med silikon. Dette gjør det mye mer holdbart. Det sterke PC-skallet beskytter iPad Pro mot normale fall, støt og støt.

Det magnetiske tastaturet kan enkelt kobles fra saken når du ikke bruker det. Den sklisikre gummien lar deg se på iPad i flere vinkler. Til slutt er saken tilgjengelig i svart farge.

USP: Sterk og holdbar

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. Maxace

Sportslig sofistikert design, og Maxace har fått både designet og det fullt funksjonelle tastaturet til å være et fint par for iPad Pro 12, 9-tommers. Takket være det veganske skinnet føles det ytre delikat for berøringen. Og med det glatte interiøret, kan tastaturdekselet hjelpe iPad-en din til å motstå slag.

Saken gir også flere forbedrede visningsvinkler, slik at du har en komfortabel visningsposisjon mens du jobber. Hvis det ikke er alt, er tastaturet også vannavstøtende. Til slutt er den bare tilgjengelig i svart farge.

USP: Sofistikert design

Sjekk ut på Amazon

Det er alt, venner!

Hva er din beste innsats og hvorfor? Ikke glem å gi deg syn på de ovennevnte sakene.

Logger av…

Apples Smart Keyboard Folio er den desidert beste. Imidlertid kan mange lavprissatte alternativer gi det lang sikt. Hvis du kan bære noen mindre kompromisser, kan du velge et fint alternativ fra tredjeparts tilbud.

Men hvis sømløs ytelse er på toppen av prioriteten din, vil Apples tastaturet være et enkelt valg for deg.

Se også på følgende innlegg:

 • Beste 12, 9-tommers iPad Pro 2018-tilfeller
 • Beste 12, 9-tommers iPad Pro 2018 Folio Vesker
 • Beste 12, 9-tommers iPad Pro 2018 herdet glass skjermbeskytter
 • Beste 12, 9-tommers iPad Pro 2018-ermer

Før du logger deg av, må du knuse nedlastningskoblingen til appen vår og trykke på følgeknappen på Facebook- og Twitter-sidene for å forbli synkronisert med All-Things-Apple!