Slik aktiverer du automatisk appnedlasting og oppdatering på iPhone og iPad i iOS 10

iPhone- og iPad-brukere liker å laste ned og oppdatere elementer automatisk på enhetene sine, med mindre enhetene deres mottar nettobølger fra mobildata. De har ikke noe imot når musikk, apper, bilder, videoer og andre medier lastes ned. Hvis du ikke er en del av Apple økosystem, kan dette være en skremmende oppgave for deg. Heldigvis er det en løsning.

Automatisk nedlasting hjelper deg med å laste ned elementer på en enhet og deretter laste ned det samme på andre Apple-enheter. Dette vil absolutt hjelpe deg med å holde alle elementene synkronisert slik at du kan bruke de samme tingene på forskjellige skjermer.

Du kan bruke iCloud til slik nedlasting. Hele prosedyren vil involvere mange ting, som inkluderer musikk eller filmer lastet ned fra iTunes Store, apper fra App Store, bøker og lydbøker lastet ned fra iBooks Store, oppdateringer for App Store-appene dine.

Slik slår du på automatiske nedlastinger / oppdateringer av apper på iPhone eller iPad

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på iOS-enheten din.

Steg 2. Bla ned og trykk på iTunes & App Store.

Trinn 3. Sjekk for delen om automatiske nedlastinger der. Du kan slå alle de fire alternativene PÅ; Musikk, apper, bøker og lydbøker og oppdateringer.

Under de fire alternativene, vil du finne et alternativ "Bruk cellulære data"; Du kan bare slå dette PÅ hvis du vil begrense mindre enn 100 MB nedlastinger. Det anbefales å holde dette alternativet AV da det kan konsumere en hel del mobildata og brenne et hull i lommen. Bruk Wi-Fi-alternativet for automatiske nedlastinger. Det kan være ubegrensede nedlastinger på oppdateringer.

Musikkelskere vil absolutt elske denne informasjonen ettersom de vil høre på musikk ved å bruke alle iOS-enhetene deres, inkludert Mac; men for apper kan det være en annen opplevelse. Du kan eller ikke vil bruke spesielle apper på alle enheter. Noen liker for eksempel å bruke Mail-apper på den større skjermen på iPad eller Mac.

Del dine tilbakemeldinger med oss ​​i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus. Prøv også iOS-appen vår.

Les mer Hvordan gjør du det?

Podcasts App Crashing i iOS 13 på iPhone: Mulige løsninger for å løse problemet

Jignesh Padhiyar En av brukerne på Apple Forum sa at siden han / hun oppdaterte til iOS 13, begynte podcasts-appen hennes å krasje hver gang brukeren ...

9 løsninger for å fikse ingen tjenester på iPhone-problemet

Jignesh Padhiyar Etter å ha vært i god mottakelse ganske mange ganger, kan jeg si at problemet "Ingen tjeneste" på iPhone er noe som ...

Slik setter du inn et gradsymbol på Mac: To raske metoder forklart

Suraj Padmasali Å være blogg på heltid, jeg må skrive inn et gradssymbol oftere enn ikke - spesielt når jeg betegner omfanget av noe dvs.

 

Legg Igjen Din Kommentar