Fungerer ikke din iPhone-høyttaler? Prøv disse rettelsene

iPhone-brukere har begynt å møte et merkelig problem med at en høyttaler ikke fungerer mens de ringer noen. Den motsatte parten kan høre stemmen sin, men brukeren kan ikke høre på noe tilbake. Dessuten fungerer ting jevnt når en bruker slår på høyttaleren.

Etter å ha gravet litt dypt inn i saken, har vi endelig kommet med få fikser som vil fungere. I tilfelle et maskinvareproblem, er den eneste løsningen å få høyttaleren erstattet fra Apple. La oss hoppe til rettelsene uten å kaste bort den dyrebare tiden din.

iPhone-høyttaler fungerer ikke: tips for å løse problemet

Grunnleggende feilsøking

La oss sjekke de grunnleggende tingene før du løper i panikk. Forsikre deg om at du ikke har slått på lydløs modus på din iPhone. For det, sjekk bryteren over volumkontrollknappene, hvis den viser det røde merket, betyr det at Stille modus er på.

En annen ting å sjekke er at hvis volumet er på tilstrekkelig nivå. Hold volumknappen "+" på iPhone for å ta den til maks. Prøv nå å ringe og se om du kan høre.

Sjekk om iPhonen din sitter fast i hodetelefonmodus

Å sette fast iPhonen din i hodetelefonmodus er et veldig hyppig problem de fleste brukerne møter. Samtidig er det ganske enkelt å løse det. Vi har allerede publisert en detaljert guide for å få iPhone ut av hodetelefonmodus, du kan henvise den. Dette er en av grunnene til at du ikke kan høre noe.

Sjekk om iPhone-lyden din ikke er overført til andre Apple-enheter

Når som helst når du parer din iPhone med Bluetooth-høyttalere eller bruker AirPlay på andre Apple-enheter, kobles den automatisk til igjen så snart du er innen rekkevidde. Nå har du kanskje glemt dette og kjempet for å få stemmen på høyttalerne. Så sørg for at den ikke er sammenkoblet med noen annen enhet for å spille av lyd.

Se etter iOS-oppdatering

Hver bug blir løst i følgende oppdatering. Hvis du bruker en tidligere versjon av iOS, og hvis enheten din har mottatt en ny oppdatering, er det bedre å laste ned og installere den. Det er ganske gode sjanser for at Apple allerede skal ta opp problemet. Hvis ingen av fikringene har hjulpet deg før nå, vil ting bli litt frustrerende herfra.

Gjenopprette iPhone fra en sikkerhetskopi

Hvis du har begynt å møte dette høyttalerproblemet i det siste, kan det være en slags programvarefeil. Prøv å gjenopprette iPhone fra en tidligere sikkerhetskopi, når ting fungerte helt greit. Selv om dette ikke har løst problemet, er jeg redd for at du har begrensede alternativer igjen.

Konfigurer din iPhone som ny

Dette er en ting som alle iPhone-brukere hater å gjøre det. Men det er også nødvendig å forsikre deg om at det ikke er programvarefeil. Tilbakestill og konfigurer enheten din som ny. Men før du gjør det, må du sørge for å ta en ny sikkerhetskopi, så hvis ting ikke blir løst, vil du i det minste ikke miste dataene.

Livsfrelser Apple Support

Hvis ingen av de ovennevnte rettelsene har resultert, er det siste håpet ditt fortsatt å få Apple Support i Genius-baren.

Hjalp noe av fiksen deg med å løse problemet? Hvis ja, hvilken? Del det med andre lesere for å hjelpe dem med saken ved å kommentere nedenfor eller på Facebook, Twitter og Instagram.