Slik eksporterer du iPhone 5s Slo-Mo-videoer og del dem på Facebook / Instagram

Akkurat som fotofiltre ser det ut som når du eksporterer Slo-Mo-videoer fra iPhone 5-ene, de kommer vanligvis ikke ut som beregnet. I motsetning til fotofilterproblemet, er det imidlertid klart at når du eksporterer en slo-mo-video, kommer sakte filmdelen ikke ut i det hele tatt. Det er en bildefrekvens ting.

Eller det er det vi tror det er. Likevel har du denne fantastiske slo-mo-videoen, og du vil laste den opp til Facebook eller dele den på Instagram eller Vimeo, den nye innebygde delingsfunksjonen i iOS 7.

Det eneste problemet: når du laster opp, blir slow motion-delen som en vanlig video. Hvordan fikser jeg dette?

Slik eksporterer du iPhone 5s Slo-Mo-videoer og del dem på Facebook / Instagram

HD-alternativet i YouTube, Facebook osv

Når du laster opp en slo-mo-video til nettsteder som YouTube eller Facebook, må du sørge for å velge HD-alternativet.

Dette sikrer at videoene blir lastet opp i høyeste kvalitet, og merkelig nok ser ut til å påvirke den slo-mo delen av videoen. En lavversjonsvideo blir ikke lastet opp med den slo-mo-effekten.

Når du bruker alternativet for naturlig deling, må du sørge for å velge HD der det er tilgjengelig. Når det gjelder en Facebook-aksje, må du velge Detaljer → Stor (HD) .

E-post til deg selv, lagre og last opp

Når det gjelder Instagram ser 120fps-alternativet ut som et problem da tjenesten ikke gjenkjenner og leser videoene riktig. I dette tilfellet må du eksportere videoen først til kamerarulle som en vanlig video (men med slo-mo brukt) og deretter laste den opp til Instagram / Vine.

Den beste måten å gjøre dette på er å sende videoen til deg selv - igjen, gå gjennom aksjeopsjonen.

Neste opp, åpne den e-postmeldingen og last ned vedlegget på din iPhone eller iPad. Lagre vedlegget på kamerarulle (det er et alternativ når du åpner et medievedlegg på iPhone / iPad).

Når videoen er lagret, kan du sjekke om slo-mo-delen ble eksportert riktig.

Dette gjort, bruk den nye videoen i kamerarullen din for å laste den opp til tjenester som Instagram og Vine.

Det er alt, folkens!

Sørg for å laste ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.