Del flere bilder og videoer samtidig på Instagram på iPhone [Slik gjør du det]

Endelig kan du dele flere bilder og videoer på en gang i Instagram på iPhone. Så etter å ha kommet ut av et minneverdig parti, trenger du ikke lenger å bruke mye tid på å la alle få vite hvordan du likte de gode øyeblikkene.

Nå tar det bare ett skudd å sprenge så mange som 10 bilder på Instagram. Innlegget med flere bilder vises på linjen i strømmen din i karusellformat. Det viser bare det første bildet av innlegget, andre elementer kan vises ved å sveipe over det. Finne ut mer!

Hvordan dele flere bilder og videoer samtidig på Instagram på iPhone og iPad

Trinn 1. Start Instagram på iOS-enheten din.

Steg 2. Deretter trykker du på "+" -fanen nederst.

Trinn 3. Trykk på Bibliotek → Trykk på “ Velg flere ” -knappen.

Trinn 4. Neste opp, må du velge opptil 10 bilder og videoer fra fotobiblioteket. Trykk på bildet og trykk deretter på skjermen for å justere det perfekt i rammen → Når du er ferdig, trykker du på Neste øverst til høyre.

Merk: Du har lov til å dele innlegg som et torg, ikke som et portrett eller liggende.

Trinn 5. Deretter trykker du på et filter nederst på skjermen for å bruke det på hvert bilde du har valgt. Trykk deretter på et bilde for å redigere det og legge til filtre én etter én.

Trinn 6. Hvis du vil endre rekkefølgen på bildene dine, må du trykke og holde på en og deretter dra den til et annet sted.

Trinn 7 For å fjerne et bilde fra innlegget, må du trykke og holde på et, og deretter dra det til søppelknappen øverst på skjermen. Trykk deretter på Neste øverst til høyre.

Trinn 8. Akkurat som alle andre innlegg, kan du legge til plassering og bildetekst for innlegget ditt, og merke vennene dine på hvert bilde → Trykk på Tag folk og deretter velge personen du vil merke → Til slutt, trykk på Del .

Merk: Hvis du vil deaktivere kommentarer, trykker du på Avanserte innstillinger nederst og slår av bryteren ved siden av Slå av kommentarer. Selv etter at du har publisert innlegget, vil du kunne justere innstillingen gjennom menyen øverst i innlegget.

  • I Feed vil det første bildet av innlegget vises med en rad med prikker under seg. Du må sveipe over for å se resten av bildene.
  • I profilseksjonen din vil det første bildet av innlegget ha karusellikonet øverst til høyre. For å se resten av bildene, trykk på innlegget og sveip deretter.
  • Akkurat som alle andre innlegg, kan dine følgere like og kommentere dette innlegget.
  • Kommentarer og likes vises på hele innlegget i stedet for de enkelte bildene.
  • Du har muligheten til å redigere bildeteksten eller plasseringen til innlegget med flere bilder.
  • Du kan ikke ordne, redigere eller slette deler av innlegget når du har delt det.
  • I tilfelle at du ikke lenger ønsker å beholde innlegget, får du muligheten til å slette hele innlegget.
  • Dessuten har du ikke lov til å endre kontoene du har merket i innlegget ditt.

Pakk inn

Jeg liker denne nye funksjonaliteten til å legge ut flere bilder samtidig. Det er faktisk tidsbesparende og gir mer komfort i stykket.

Det eneste du trenger å ha for å raskt slippe løs alle de morsomme bildene umiddelbart, er en god Internett-tilkobling, uten at du ikke vil kunne legge dem raskt.

Det kan være lurt å lese noen mer like interessante innlegg som hvordan du kan dele Snapchat-videoen på Instagram, live stream video på Instagram, dempe voldsomme ord og uttrykk, sende forsvinnende bilder. Hvis du vil bruke dette sosiale nettverket smart, kan du sjekke ut denne komplette guiden.

Har du noen tilbakemeldinger? Del det i kommentarene og hold kontakten med oss ​​på Facebook, Twitter og Google Plus for å lese flere slike nyttige innlegg. Sørg også for å laste ned iOS-appen din på iPhone og iPad.