Slik bruker du Alexa på Apple Watch

Har du noen gang ønsket å bruke Alexa på Apple Watch? Hvis ja, er det en grunn til å føle deg glad!

Møt en app som heter “Voice in a Can” som lar deg ta med Amazon Alexa på watchOS-enheten din. Ja, selvfølgelig vil det ikke være så funksjonelt som Siri på grunn av begrensninger. Men hvis du ønsker å prøve den førstnevnte, kan appen oppfylle dine forventninger.

Det du trenger å merke deg er at den ikke har støtte for noe viktig innhold som musikk, noen flash briefing, podcaster og til og med lydbøker.

Dessuten må du øke app-tiden for å fortsette å bruke den sømløst når smarturet kobler seg fra den personlige assistenten når skjermen sover. (For å øke skjermtiden, åpner du Innstillinger → Generelt → Vekksjerm → velg det foretrukne alternativet.)

Slik bruker du Amazon Alexa på Apple Watch

Trinn 1. Først av, last ned Voice i en Can-app på din sammenkoblede iPhone. Appen er tilgjengelig for $ 1, 99 og krever iOS 11 eller nyere. Når du har installert appen, åpner du den og logger deg på med din Amazon-konto.

Deretter kan du begynne å bruke den personlige assistenten. Bare trykk på Klar-knappen og be den om å få arbeidet gjort.

Steg 2. For å ta med den virtuelle assistenten på smartwatchet ditt, åpner du Watch-appen på iPhone.

Trinn 3. Forsikre deg nå om at My Watch er valgt og sørg for at appen er installert på watchOS-enheten. I tilfelle det ikke er tilgjengelig ennå, trykk på Installer-knappen ved siden av appen.

Trinn 4. Deretter åpner du “Voice in a Can” -appen på klokken og går gjennom instruksjonene for å autentisere.

Når du er ferdig, er det forretning som vanlig. Bare trykk på det lille ikonet for å snakke med den personlige assistenten. Til tross for den åpenbare begrensningen, fungerer Alexa ganske bra med å la deg utføre de tildelte oppgavene.

Jeg skulle ønske det hadde mer frihet til å løpe på watchOS. Forhåpentligvis bringer Amazon den endelig på Apple Watch før enn senere.

Si din mening

Vil du bruke denne appen? Del tankene dine i kommentarene nedenfor.

Ikke gå glipp av:

  • Hvordan tilpasse navigeringsvarsler av Apple Maps i watchOS 5 på Apple Watch
  • Slik tømmer du websidedata i watchOS 5 på Apple Watch
  • Slik deaktiverer du påminnelser om start-slutt-treningsøkt i watchOS 5 på Apple Watch
  • Slik installerer du watchOS 5 Beta på Apple Watch uten utviklerkonto

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og følg med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste historiene våre.

 

Legg Igjen Din Kommentar