Utvalg av iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og 11 Vesker fra OtterBox i 2020

OtterBox har alltid vært på topp i løpet når det kommer til iPhone-tilbehør, spesielt deksler og deksler. Det er en pioner som har kommet opp med premiumprodukter som alltid, og denne gangen er det for iPhone 11-serienheter. For mange iPhone-brukere har transparens betydning og OtterBox har dekket det. Og få av dem elsker å flagre med en tøff sak. Totalt sett har det noe for alle i boksen.

Hvis du allerede har fått hendene på den nyeste iPhone-en din eller venter på at den skal komme, er det tiden du nå beskytter enheten din med førsteklasses beskyttelse og med stil! Vi har gjennomgått et bredt spekter av OtterBox-etui for iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max, som er elegante i design og gir maksimal beskyttelse på enheten din.

OtterBox Vesker for iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max i 2019

Med trippelkameraer og en super retina XDR OLED-skjerm, fortjener din iPhone den beste beskyttelsen rundt! Så la oss ta en titt på noen av de beste OtterBox-saken for iPhone 11-serien! Disse tilfellene lar ikke din iPhone miste skjønnheten i tillegg til å gi solid beskyttelse også. Så her går du.

#1. Pendler-serien

Commuter Series tilfeller fra OtterBox er alltid kjent for sin beskyttelse og lommevennlige funksjoner. Den er slank og tøff som har en intern glidelokk og et utvendig skall. Det være seg støv, skitt eller riper, det holder alt borte fra det.

Det doble laget beskytter din iPhone mot plutselige støt og tilfeldige fall. Det ytre laget er laget av hard PC og det indre laget er laget av myk TPU som gjør det til et beist når det gjelder å beskytte telefonen din. Gripeklossene på bakdekselet gir deg komfortabel håndtering slik at du raskt kan skyve inn og ut smarttelefonen.

Den er designet på en slik måte at alle støvpartikler setter seg ned i bunnen av saken. Denne saken fra OtterBox kommer i blazer blå, svart, rosa-marine rosa og myntefarger. Og dessuten kommer det med en begrenset levetidsgaranti også.

USP: Komfortabel grep og solid beskyttelse

Sjekk ut på Amazon for iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Maks

# 2. Strada-serien

OtterBoxs Strada Series-veske er kjent for sitt førsteklasses skinnmateriale og en folio-veske festet! Det er et eksempel på hva en ekte lærveske til iPhone 11 Pro må være! Denne saken er slank, elegant i design og lommevennlig, noe som gir deg et behagelig grep når du glir inn og ut av lommene.

Denne OtterBox-saken for iPhone kommer med et loddrett kortspor hvor du også kan lagre verdifulle kort og kontanter. Det myke TPU-materialet på innsiden og ekte skinn sammen med hard PC laget på ytterdekselet gjør det til en perfekt sak for ultimat beskyttelse. Den beskytter telefonen mot plutselige fall, støt, fomler og riper.

Folio deksel beskytter skjermen mot riper og støv. Og den magnetiske sperren gjør det med sitt stilige utseende og beskyttende funksjoner! Dekselet er tilgjengelig i fargevarianter av skygge (svart / tinn) og Espresso (mørkebrunt / slitt brunt skinn).

USP: Folio Cover & a Card Slot

Sjekk ut på Amazon for iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Maks

# 3. Defender Series

Vel, hvis du leter etter solid beskyttelse for din iPhone 11, er Defender Series fra OtterBox din vei å gå! Det flerlags forsvaret beskytter din iPhone mot plutselige fall og sterke utslag. Dessuten beskytter det dyret ditt mot støv, skitt og flekker også.

Det solide indre skallet absorberer støtene, og det ytre skallet har et mykt deksel som gir deg glatt følelse sammen med et behagelig grep. Den må være på din go-to-partnerliste for alle opplevelsesturene, da den gir robust beskyttelse.

Hylster- og kickstand-kombinasjonen gjør det mulig å bære iPhone-en og se på favorittfilmene dine henholdsvis håndfri. Du kan få denne saken i sort, borte fishin, kjærlighetsfeil og lilla nebulafargevarianter. Saken kommer med en begrenset levetidsgaranti.

USP: Rugged Protection & Belt Clip Holster

Sjekk ut på Amazon for iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Maks

# 4. Symmetry Clear Series

De som ikke er tilhenger av en klumpete sak og trenger en slank og tydelig sak, denne er laget for deg! Å være slank, elegant, stilig og tydelig betyr ikke at den ikke er beskyttende, faktisk er det best i dette sortimentet å beskytte iPhone 11.

Når det gjelder OtterBox, blir holdbarhet og beskyttelse aldri kompromittert. Denne klare saken beskytter din iPhone mot dråper, støt og fomler. Det handler ikke bare om bakdekselet, men den hevede skrå kant beskytter skjermen med presisjon!

Jeg vil foreslå denne OtterBox saken for iPhone 11 hvis du eier den på grunn av den klare saken funksjonen. Den er tilgjengelig i 12 livlige farger og kombinasjoner som favoritten min er Sapphire Secret. Hvilken ville du gå for?

USP: Slank, klar og robust

Sjekk ut på Amazon for iPhone 11 | iPhone 11 Pro | iPhone 11 Pro Maks

Så dette var de fineste OtterBox-sakene som er tilgjengelige for iPhone 11 Pro Max, 11 Pro & iPhone 11 som vi har gjennomgått i dagens utvalg.

Endelig dom!

Så hvilken OtterBox veske vil du kjøpe for din iPhone? Hvis du spør meg, vil jeg anbefale deg å gå etter dine behov. Å flagge med en enhet med minimal beskyttelse er det Symmetry Clear Series er i stand til. Å få en kickstand sammen med et belteklipshylster, er Defender Series din vei å gå som også gir robust beskyttelse. Gi oss beskjed i kommentarfeltet om valget ditt nå.

Relaterte innlegg å se opp nå!

  • Beste iPhone 11 tilfeller
  • Beste iPhone 11 Pro tilfeller
  • Beste iPhone 11 Pro Maks
  • Beste iPhone 11 Spigen-tilfeller

Del tilbakemeldingene dine med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram hvis du elsket å lese ekspertanmeldelser om OtterBox-saker. Ikke glem å laste ned appen vår for å holde deg oppdatert med det nyeste iPhone 11-tilbehøret.