Hvordan sjekke om din iPhone 8 har feilaktig logikkort

Etter flere rapporter om at en liten prosentdel av iPhone 8 blir frosset gjentatte ganger eller starter på nytt tilfeldig, har Apple kunngjort erstatningsprogram for logikkort for iPhone 8. Så hvis du blir møtt med dem, bør du øyeblikkelig sjekke om iPhone 8 har feilaktig logikkbrett.

En ting som er verdt å merke seg, er at bare iPhone 8 (og ikke iPhone 8 Plus) har blitt påvirket av logikkortproblemet. Dessuten sies iPhone 8-enhetene som ble solgt i India, Kina, Japan, USA, Australia og New Zealand mellom 2017 og mars 2018 å ha blitt plaget av problemet.

Hvordan finne ut om din iPhone 8 har et feilaktig logikkort

Apple har tilbudt et enkelt verktøy for å la deg finne om iPhone 8 din har problemer med logikkbrettet og kan være en del av reparasjonsprogrammet.

Trinn 1. Start Innstillinger-appen på iPhone 8 og trykk på Generelt.

Steg 2. Nå, trykk på About.

Trinn 3. Deretter blar du ned til serienummeret og kopierer det.

Trinn 4. Neste gang, gå til Apples iPhone 8-kontrollerverktøy. Og lim deretter inn serienummeret og trykk på Send knappen.

I tilfelle enheten din har et logikkortproblem, vil verktøyet bekrefte det. Og hvis dette er tilfelle, må du gi enheten din for reparasjon.

For å gjøre dette, gå direkte til Apple Store eller autorisert Apple-leverandør. Du kan også kontakte Apple Support for å få hjelp. Når du har sendt inn problemet ditt, vil du motta en forhåndsbetalt leveringsboks der du må sende iPhone-en din for reparasjon.

Det er det!

Innpakking:

Apple har iverksatt raske tiltak for å løse problemene med logikkbrettet. Teknigiganten hadde også introdusert et lignende batteribytteprogram for iPhone 6s eller senere for noen måneder siden i kjølvannet av flere rapporter om gjentatt omstart.

Det kan være lurt å henvise disse innleggene også:

  • Slik løser du Wi-Fi-problemer i iOS 12
  • Tips for å lade iPhone raskere
  • Hvordan få fart på iPhone X
  • Tips for å unngå OLED-innbrenningsproblemer på iPhone X

Hva tar du for dette problemet? Del tankene dine nedenfor i kommentarene. Last ned appen vår, så hold deg oppdatert med oss ​​og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Google Plus for aldri å gå glipp av de siste artiklene våre.