Beste iPhone XR-tilfeller i 2020: Potpourri av høykvalitetssaker

iPhone XR var den mest etterlengtede iPhone i år. Denne 6, 1-tommers iPhone er utpekt som flaggskipsmorder, ettersom den kan skryte av avanserte funksjoner som er tilgjengelige i iPhone Xs og iPhone Xs Max. Brukere kommer garantert til å lage linje for denne iPhone, og kanskje av denne grunn har produsenter av tilbehør begynt å masseprodusere etuier og andre produkter for denne telefonen. Her har vi laget en liste over noen av de beste iPhone XR-sakene for deg.

Siden iPhone er verdens beste smarttelefon, har vi plukket opp saker laget av de beste merkene. Du kan være trygg på at du får premiumproduktet til premiumenheten din.

Noen av de beste sakene for iPhone XR i 2019

Hurtigkoblinger:

 • Woolnut
 • Pad & Quill Bella Fino
 • Foreløp Unicorn Beetle Neo
 • Bellroy lommebokveske
 • Spigen Clear Case
 • Nodus
 • Encased Reveal Crystal Series
 • ESR Simplace
 • WATACHE
 • Sonix
 • ICONFLANG
 • Trebearbeiding EcoCase
 • JUBECO
 • PITAKA MagCase
 • Speck Tough Case
 • Casetify Geranium
 • Case-Mate - Crystal Case
 • Spigen Slim Armour
 • Urban Armor Gear (UAG) lommebokveske
 • OtterBox Bumper Case
 • Mous Fullt beskyttende sak
 • HelloNomad lærveske

#1. Woolnut

De beste tingene varer lenge og med tiden går deres skjønnhet til en visuell godbit. Dette skjer med Woolnuts lærvesker til iPhone XR. Ullnøtt bruker vegetabilsk garvet fullkornsskinn, som eldes så godt at det ser vakrere ut etter langvarig bruk. For hverdagsbeskyttelse har Woolnut brukt lett mikrofiber, som gir nok beskyttelse uten å legge til bulk.

Man kan lure på om denne lærvesken bruker den slanke profilen til iPhone XR. På ingen måte har Woolnut lagt stor vekt på å lage denne saken med hensyn til detaljer. Minimalisme og funksjonalitet er nøkkelen i denne lærvesken.

USP: Slank profil

Ta en titt på Woolnut

LES OGSÅ: Beste iPhone XR magnetiske tilfeller

# 2. Pad & Quill Bella Fino iPhone XR lommebokveske

Det kan hende jeg ser ut til å være litt partisk hvis jeg sa at jeg ikke er sjarmert av det luksuriøse designet til Pad & Quill's Bella Fino. Det som har appellert meg mest i dette omslaget er det rike håndverket.

Amerikansk skinn av full korn spiller en viktig rolle i å gi det en utøvende profil. Med skinnteksturen som alltid er der for å tilby komfortabelt hold, vil ikke smarttelefonen din famle fra hendene dine.

Må du bære flere kort under reisen? Vel, dekselet lar deg holde opptil 5-7 kort, og det er en spesiell lomme for å stase litt penger.

Kompatibiliteten med trådløs lading gjør Bella Fino til et praktisk alternativ for regelmessig bruk; spesielt hvis du foretrekker denne praktiske ladeteknologien. Dessuten har du noen merkverdige fargevarianter å velge mellom: den eviggrønne brune, svarte og mer.

USP: Luksuriøs design

Sjekk ut på PadandQuill

# 3. Foreløp Unicorn Beetle Neo

Selv om "Supcase Unicorn Beetle Neo" er fullt fokusert på å gi den komplette beskyttelsen til iPhone XR, prøver den å holde smarttelefonen elegant. Og i stor grad har omslaget lyktes i å gå gjennom den tynne linjen.

Den støtsikre designen gir et komplett forsvar til iPhone både fra dråper og skrap. For ytterligere beskyttelse følger det med en skjermbeskytter for å holde den store skjermen sikker. Dessuten gjør trådløs ladestøtte det til et fint alternativ for regelmessig bruk.

Ønsker du å få 10% rabatt? Bruk kampanjekode: geek10

USP: Trådløs ladestøtte

Sjekk ut på Supcase

# 4. Bellroy lommebokveske

Bellroy har revolusjonert design av lommebokvesker. Denne avsmalnende formingen holder saken så slank som mulig, og fremdeles kan du tette ett til tre kort bak telefonen. Å lage en magnetisk lukking på premium skinn og polymer er en prestasjon i seg selv.

Når du vender opp den magnetiske lukkingen, vil du finne kortlagringen, der du kan plassere kreditt- / debetkortene. Den overraskende slanke silhuetten fanger oppmerksomheten din da Bellroy har smalnet inn kantene rundt kortseksjonen.

USP: Konisk forming

Ta en titt på Bellroy

# 5. Spigen Clear Case

Spigen tilbyr sin ekspertise innen produksjon av forskjellige saker for iPhones. Denne krystallklare vesken gir deg gjennomsiktighet for å flagre med den originale telefondesignen og lar deg misunne dine venner og kolleger.

Laget av hybridteknologi, har denne saken TPU-støtfanger sammen med holdbar PC-rygg. Du får fullstendig sinnsro når saken beskytter telefonen mot riper og fall.

USP: Hybrid teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 6. Nodus

NODUS har en vegetabilsk garvet italiensk folioveske til iPhone XR. Denne saken har ingen voluminøs klips eller plast vugge, noe som kan gjøre profilen din tungvint. Med Qi trådløs ladekompatibilitet kan du bruke en trådløs lader til å slå på den store enheten.

I likhet med en lommebokveske, kan denne lagre opptil tre kort i verktøylommen. Mykt mikrofiberfor beskytter også din iPhone og dine plastpenger. Denne håndlagde saken kan beskytte telefonen din mot slitasje.

USP: Håndlaget sak

Ta en titt på NodusCollection

# 7. Encased Reveal Crystal Series

Encases “Reveal Crystal Series” er i gang for show-off-tid. Den ultraklare profilen gir iPhone XR ønsket luksus for å avsløre sin fargerike profil.

For alle som er så elegante, kan dekselet beskytte smarttelefonen din mot slitasje takket være kombinasjonen av PC og TPU. Støtfangervakten styrker foringsrøret ytterligere.

Det som imidlertid gjør Reveal Crystal Series så brukervennlig er den innebygde kickstanden. Du kan få mest mulig ut av standen for å se musikkvideoer og nyte videosamtaler fritt.

USP: Innebygd kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 8. ESR Simplace

Så den håndfrie bruken din trenger litt mer fleksibilitet? Hvorfor ikke gå for ESR Simplace som lar deg propere iPhone både i liggende og portrettmodus.

Dekselet er laget av myk TPU slik at det er mer elastisk og gir forbedret grep. Med den forhøyede kanten har enkeltkameraet og Liquid Retina-skjermen den nødvendige beskyttelsen mot riper.

Det er enda en kvalitet som gjør ESR Simplace til en fin innsats for regelmessig bruk - trådløs ladestøtte. I tillegg er denne praktiske kickstand-vesken tilgjengelig i to farger: geléklar og røykaktig kvarts.

USP: Vertikalt og horisontalt stativ

Sjekk ut på Amazon

# 9. WATACHE

Gjør deg klar til å stjele oppmerksomhet? En nydelig designerveske som WATACHE kan ideelt utfylle det fasjonable utseendet ditt.

Omslaget vender oppsiktsvekkende design med glitrende rhinestone, vakker blomst og den flygende sommerfuglen som sikrer søkelyset på iPhone.

TPU-materialet gjør det usedvanlig fleksibelt, mens ringen lar deg styrke din håndfri opplevelse. Og ja, ringholderen tilbyr også det sklisikre grepet slik at du komfortabelt kan holde smarttelefonen.

USP: Nydelig design

Sjekk ut på Amazon

# 10. Sonix

Sonix har kommet med en rekke designervesker for iPhone XR. Og tro meg, alle sammen ser fantastiske ut.

Blant de 20 attraktive fargevariantene er de som har fanget øynene mine: flott Tokyo-bølge, ananasgull, stjerneklar natt og tigerlilje.

Utover design, lover Sonix designerveske også å tåle selv ekle dråper. Med det robuste kabinettet gir det det sertifiserte militære forsvaret til smarttelefonen. Dessuten spiller UV-belegget en viktig rolle i å holde sjarmen i live lenge.

USP: Ulike fargerike alternativer

Sjekk ut på Amazon

# 11. ICONFLANG

ICONFLANG har imponert meg som en fin ringesak. Bortsett fra å gi forbedret seeropplevelse, fungerer dekslet også med magnetiske bilfester hovedsakelig på grunn av magnetplaten på baksiden. Så hvis du bruker en telefonholder for å holde smarttelefonen jevn mens du kjører, vil dette dekselet være veldig nyttig for deg.

En annen kvalitet å ta til etterretning er dobbeltlagsdesignet (PC og TPU). Hybridstrukturen gjør det mulig for ringholderhuset å tåle sjokk. Videre kommer ICONFLANG-saken i sort, blå, rød og gjennomskinnelig.

USP: Støtte for magnetiske bilfester

Sjekk ut på Amazon

# 12. Trebearbeiding EcoCase

Woodcessories EcoCase, som er sportslig to-tone design, ser ganske bedårende ut. Vesken er skåret ut av FSC-sertifisert tre og har en jevn finish.

Det slanke foringsrøret vikler feilfritt rundt iPhone XR, mens de nøyaktige utklippene gir problemfri tilgang til porter, høyttalere og kamera.

Det fungerer også bra med trådløse ladere, slik at du vil kunne juice iPhone XR uten å måtte fjerne tredekselet. Videre kan du velge EcoCase i tre varianter som kirsebær / grønn, lønn / marineblå og valnøtt / svart.

USP: FSC-sertifisert tre

Sjekk ut på Amazon

#1. 3. JUBECO

Selv om det ikke er en premium tredrakt, har JUBECO fått utseendet og forbedringene til å være et betydelig deksel for smarttelefonen. Det miljøvennlige treverket kombinert med den fine finishen gjør det veldig holdbart.

Med gravert design føles dekselet stilig. Produsenten har brukt TPU-materiale for å gjøre det støtsikkert. Som et resultat kan den gi pålitelig pleie til din 6, 1 ″ iPhone fra tilfeldige dråper.

Dessuten er JUBECO tilgjengelig i ni forskjellige varianter med unike mønstre.

USP: Miljøvennlig tre

Sjekk ut på Amazon

# 14. PITAKA MagCase

Et elegant deksel som har fått mange triks opp ermet! PITAKA MagCase lager ikke bare et bedårende par med iPhone XR, men tilbyr den også den nødvendige beskyttelsen. Så du kan fortsette å flagge smarttelefonen din uten å måtte ofre forsvarsfaktoren.

MagCase har innebygde magneter som gjør det mulig å støtte magnetiske bilfester feilfritt. Og med den trådløse ladestøtten er den designet for å komme sammen med trådløse Qi-ladere også.

Aramidfibermaterialet er hemmeligheten bak holdbarheten. For ikke å snakke om 3D-grippy designen som sørger for at iPhone føles behagelig i håndflaten, og det er minimal sjanse for tilfeldige dråper.

USP: Aramid fibermaterialet

Ta en titt på iPitaka

# 15. Speck Tough Case

Speck bruker IMPACTIUM-materiale for å gjøre sakene sterkere enn andre tilfeller tilgjengelig på markedet. Det er to tøffe og holdbare beskyttelseslag - et polykarbonat ytre skall og et indre IMPACTIUM fôr.

Se på de hevede gummiryggene på baksiden, og gir deg et behagelig og sklisikkert grep. Dette er nødvendig spesielt for de som må pendle hver dag. Speck har droppetest denne saken fra høyden på ti meter; kan du være trygg på at du vil få den sterke saken.

USP: IMPACTIUM materiale

Sjekk ut på Speck

# 16. Casetify Geranium

Casetify presenterer et imponerende utvalg av iPhone XR-etui for jenter og damer med kresne smaker. Ja, hele serien er dedikert til substanser kvinner. Denne Geranium-saken er utpekt som verdens tynneste og mest beskyttende telefonveske. Casetify har brukt sin innovative QitechTM-teknologi for å gjøre denne saken støtsikker.

For å fjerne bulk fra saken har Casetify laget en slank sak med en tykkelse på 1, 8 mm. Beskyttelsen av telefonen er imidlertid ikke kompromittert. Casetify-saken tilbyr beskyttelse i militær grad til din iPhone XR.

USP: Innovativ QitechTM-teknologi

Ta en titt på Casetify

# 17. Case-Mate Crystal Case

Pink fremhever den feminine nåden og sjarmen, som er integrert av Case-Mate i Sheer Crystal-saken. De glitrende krystallene imponerer øynene dine og holder elegansen i saken i behold i lang tid.

Men den vakre reisen har noen robuste milepæler også. Denne saken er utstyrt med anti-scratch-teknologi for å beskytte telefonen mot ujevnheter. Dekselet beskytter din iPhone selv om den slippes fra høyden på ti meter.

USP: Glitrende eleganse

Sjekk ut på Case-mate.com

# 18. Spigen Slim Armour

Spigens Slim Armour-sak er en av de beste sakene for deg som elsker å eie lommebokvesker. Spigen har brukt utformingen av en støtfangerveske for å lage denne lommebokvesken. Inntil du snur saken, vil du ikke vite at det er en glider å skyve. Og når du skyver glidebryteren, vil du finne det skjulte kortsporet.

Dette er en intelligent design fra Spigen, et selskap kjent for høykvalitetssaker for iPhones. To lag og luftpute-teknologi er teknologiske vidunder. Telefonen din er godt beskyttet av støtdempende TPU interiør og polykarbonat.

USP: Luftpute-teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 19. Urban Armor Gear (UAG) lommebokveske

Urban Armor Gear har syv serier med iPhone-etuier. Denne lommebokvesken er hentet fra METROPOLIS SERIES i selskapet. Saken har en fjærlys støtsikker kjerne. Det myke filtfôrede dekselet gir deg 360-graders beskyttelse.

Denne svarte vesken gir deg et sklisikkert grep sammen med vannbestandighet. I motsetning til andre lommebokvesker (som hovedsakelig er laget av ekte eller syntetisk skinn), har UAG brukt filt til å lage denne saken, som har nok plass til å lagre kreditt- / debetkortene dine.

USP: Filtfôret deksel

Ta en titt på Urbanarmorgear

# 20. OtterBox Bumper Case

Symmetry Series of OtterBox har stilige tilfeller, i motsetning til Defender-serien. Denne Aspen Gleam-saken er ultra-slank og enkel å installere og fjerne. Dekselet beskytter din iPhone XR mot dråper og andre skader.

OtterBox har kombinert stil og styrke i dette elegante etui, som viser din iPhone og din stil. Hevede kanter beskytter din iPhone berøringsskjerm når du plasserer telefonen med forsiden ned.

USP: Syntetisk gummimateriale

Sjekk ut på Amazon

# 21. Mous Fullt beskyttende sak

Mous har produsert denne beskyttelsesetasjen ved å bruke sitt varemerke AiroShock-teknologi, som har små luftlommer og tverrbindende polymerkjeder. Den innovative teknologien fungerer som fjærer for å beskytte telefonen mot støt og fall.

Et tilfelle av denne saken er laget av polykarbonat og TPU. For effektiv sveiping fra kant til kant har Mous senket leppene på rammen.

USP: AiroShock-teknologi

Ta en titt på Mous

# 22. HelloNomad lærveske

HelloNomad kilder læret sitt fra Horween Leather-selskapet, som har en arv av solbrun skinn de siste hundre årene. Dette robuste etuiet flaunts minimalistisk design som merkevaren har lagt mer vekt på styrken.

Vesken er laget av høykvalitets polykarbonatmateriale. Den er droppetestet fra seks meters høyde. HelloNomad-saken er kompatibel med trådløs lading.

USP: Horween skinn

Ta en titt på Hellonomad

Det er alt, kompis!

Oppsummering ...

Siden du har en premium-telefon, må du tenke på beskyttelsen først. Over har vi listet opp de beste sakene for din iPhone, som kan bli skadet hvis den ikke blir dekket. Du kan ta et av tilfellene og fortsette å bruke enheten i lang tid.

Du kan også utforske de forskjellige lagene nedenfor:

 • Beste iPhone Xs støtfangervesker
 • Beste iPhone Xs batteri tilfeller
 • Beste iPhone Xs-skjermbeskyttere
 • Beste iPhone Xs trådløse lader kompatible saker

Hvilken sak vil du kjøpe for din iPhone XR? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Sørg også for å laste ned appen vår for å utforske mer iPhone XR-tilbehør.

 

Legg Igjen Din Kommentar