De beste iPhone 8 trådløse ladingskompatible saker i 2020

Jeg lader mest iPhone 8 trådløst, hovedsakelig på grunn av bekvemmeligheten den gir. For å sikre at jeg ikke trenger å fjerne saken hver gang jeg trenger å lade enheten, velger jeg dekselet, som støtter Qi-standard for trådløs lading. Med det brede spekteret av tilgjengelige alternativer er det ikke en stor sak å finne de beste iPhone 8 trådløse ladekompatible saker.

Hvis du også liker å juice opp enheten din trådløst, vil du ha en av disse sakene. Selv om mange av disse dekslene har slank hud, er det ganske mange tilfeller med svært beskyttende innebygd for å tilby en altomfattende beskyttelse av smarttelefonen. Og ja, vi har også tatt med noen gjennomsiktige saker for folk som liker å la enheten gløde uten hindring. Derfor kan du velge en sak avhengig av behovet ditt.

De beste iPhone 8 trådløse ladingskompatible saker fra 2019

Rask tilgang:

 • Spigen Ultra Hybrid S
 • ESR
 • RANVOO
 • Spigen Liquid Air Armour
 • ESR
 • JETech
 • Anker Ice-Case
 • RANVOO
 • EasyAcc
 • TORRAS Love Series
 • Spigen Neo Hybrid

#1. Spigen Ultra Hybrid S

Hvis du ønsker å gi iPhone full lisens til å skinne elegant, vil "Spigen Ultra Hybrid S" -sak være et fint alternativ. Den ultra-transparente designen sikrer at du er i stand til å flagre smarttelefonen din med aplomb.

Blandingen av hard PC og myk TPU har gjort den holdbar nok til å gi den nødvendige beskyttelsen til smarttelefonen din mot dråper. Luftpute-teknologi forsterker hjørnene for å tåle støt. Metall kickstand forbedrer din håndfri opplevelse. Dessuten kan du velge ut Ultra Hybrid S i to farger: romkrystall og krystallklar.

USP: Krystallklar design

Sjekk ut på Amazon

# 2. ESR

ESR har fått en iøynefallende slank profil. Å være veldig fleksibel, saken er enkel å installere og fjerne. TPU-tekstur gjør en god jobb med å holde fingeravtrykk borte og lar ikke skitt bygge seg opp. Dessuten tilbyr det også forbedret griping som kan være nyttig for folk som har butterfingere.

1 mm hevet leppe for skjermen, og 1, 3 mm kamerarring hjelper saken med å tilby nødvendig forsvar mot riper. Dessuten kommer ESR i seks fascinerende fargevarianter.

USP: Myk-strukturert hud

Sjekk ut på Amazon

# 3. RANVOO

For å vise frem din iPhone 8 med stil, vil du gjerne ha denne ultra-fleksible etui. Det myke TPU-materialet har spilt en stor rolle i å gjøre dette dekselet så elastisk.

Støtfangerdesignet tilfører noen nødvendige muskler i armoriet for å hjelpe dekselet med å overleve den lave støt. Med mikrotekstur, kan dekslet også bekjempe flekker og fingeravtrykk. Så forvent denne klare saken for å holde åpenheten intakt lenge.

Dessuten er dette tynne klare omslaget fra RANVOO tilgjengelig i fire sjarmerende nyanser, nemlig rødt, rosegull, sølv og svart.

USP: Ultrafleksibel

Sjekk ut på Amazon

# 4. Spigen Liquid Air Armour

Det som gjør Spigen Liquid Air Armor til en verdig utfordrer for ditt valg, er gummiert grep og formtilpasset profil. Laget av TPU av høy kvalitet, den er ekstremt myk og fleksibel. Derfor vil du ikke ha det vanskelig å installere saken på enheten din.

Designet i ett stykke vikler seg feilfritt på iPhone 8. Strukturert overflate føles varmt å ta på, mens de taktile knappene gir bedre klikk. I tillegg kommer Liquid Air Armor bare i to farger: svart og midnatt blå.

USP: Sikkert grepsdesign

Sjekk ut på Amazon

# 5. ESR

Vil du ha en mer funksjonell etui til din iPhone 8? Du bør ikke gå glipp av ESR.

Vesken har dobbeltlags konstruksjon forsterket med robust PC-rygg og myk støtfanger. Den myke rammen lar ikke smarttelefonen gli bort fra hendene.

For meg er den største funksjonen i denne saken metall kickstand som lar deg plassere smarttelefonen din både i portrett- og liggende modus som virkelig kan styrke medias seeropplevelse. Utover forbedret håndfri opplevelse, er denne saken fra ESR tilgjengelig i tre farger: sort, sølv og rosegull.

USP: Forbedret håndfri opplevelse

Sjekk ut på Amazon

# 6. JETech

Svært få tydelige tilfeller for iPhone 8 er like berømte (fire og en halv stjerner av over 3 000 kundeanmeldelser) som denne fra JETech. Produsenten har brukt kombinasjonen av PC og TPU-materiale for å gjøre det slank nok til å se elegant og robust nok til å motstå slag.

Det som imidlertid gjør dette tydelige dekket til et snitt over mange av sine kolleger er UV-motstanden. Som et resultat blir saken ikke gul eller mister klarheten.

Den opphøyede leppen lar ikke bakkameraet og berøringsskjermen gro opp av skraper. Enda bedre, har du muligheten til å velge din favoritt JETech klare drakt i seks iøynefallende farger: rødt, rosegull, gull og mer.

USP: Antigult

Sjekk ut på Amazon

# 7. Anker Ice-Case

Anker Ice-Case er for folk som liker å vise frem sin iPhone. Idrettslig gjennomsiktig design lar saken smarttelefonen avsløre sin sjarm uten veisperring. Kombinasjonen av PC og TPU-materiale gir det ønsket soliditet for å overleve tilfeldige dråper.

Forsterket støtfanger styrker strukturen ytterligere. Utklippene er veldig presise; som gir behagelig tilgang til kamera, port, knapp og sensorer. I tillegg kommer Ice-Case med 18 måneders garanti og er tilgjengelig i tre farger: svart, gunmetal og rosegull.

USP: Forsterket støtfanger

Sjekk ut på Amazon

# 8. RANVOO

Jeg liker den tynne og kompakte designen til RANVOO. Forberedt med hard PC kan saken se ganske slank ut, men den er sterk nok til å avverge riper og tåler også mindre påvirkning.

Gummibelagt rygg tillater ikke støv eller skitt å bygge seg opp. Dekket knapper er ganske følsomme for berøring. Tilgjengeligheten av seks fargealternativer som sort, blått, mørkeblått, gull, rødt og rosegull lar deg velge en perfekt passform for smarttelefonen. I tillegg får du ett års produsentgaranti i RANVOO-tilfeller.

USP: Attraktiv svelte-design

Sjekk ut på Amazon

# 9. EasyAcc

Kvaliteten som har appellert meg i EasyAcc er den ultratynne designen som gjør en fantastisk match med iPhone. Hard PC-konstruksjon koblet toppes av den matte finishen som øker utseendet.

Forhøyet kant lar ikke berøringsskjermen gli på overflaten. Det er også en skrå kant for kameraet for å holde det beskyttet. Den har et par kutt nederst slik at du enkelt kan fjerne saken. Dessuten er EasyAcc tilgjengelig i attraktive fargevarianter som sort, blått og rødt.

USP: Hevet kant for kamera og skjerm

Sjekk ut på Amazon

# 10. TORRAS Love Series

Omfav flytende silikongel. TORRAS Love Series har en ganske delikat profil. PU-læret av høy kvalitet har gitt det en varm følelse. Myk-strukturert utvendig passer til alle konturene i håndflaten, noe som gjør det mer praktisk å ha iPhone i hendene.

Indre mikrofiberpute har pansret strukturen for å motstå riper. Dessuten kan det også spre mindre påvirkning. I tillegg er Love Series-veske tilgjengelig i syv nydelige farger og toppet av livstidsgarantien.

USP: Indre mikrofiberpute

Sjekk ut på Amazon

# 11. Spigen Neo Hybrid

Kvaliteten som har appellert meg i “Spigen Neo Hybrid” er den velbygde designen som ikke bare gjør et imponerende par med iPhone, men også gir den den pålitelige beskyttelsen. Kombinasjonen av hard PC og fleksibel TPU har styrket hybridstrukturen for å motstå slag og absorbere støt.

Hjørnene har fått et ekstra skjold for å slå ned virkningen av støt. Det gummierte mønsteret lar deg holde smarttelefonen mer komfortabelt. For at alle er så beskyttende, støtter Neo Hybrid trådløs lading. I tillegg kan du velge denne saken i seks fargealternativer inkludert gull, gunmetal.

USP: Støtdempende design

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Hva er din favoritt?

Så, hvilket av disse sakene vil matche din iPhone 8? Gi oss beskjed om navnet i kommentarene nedenfor.

Jeg trodde du kunne tenke deg å se på disse innleggene også:

 • Beste iPhone 8 lommebokvesker
 • Beste iPhone 8 batteri tilfeller
 • Beste iPhone 8 slanke tilfeller
 • Beste iPhone 8 støtfangervesker

Last ned appen vår og forbli koblet med oss ​​via Facebook og Twitter for å lese flere slike topplister for tilbehør til iPhone.