Hvorfor handler sosiale medier om Velvet Kaviar's iPhone Xs, Xs Max og XR tilfeller?

Media har alltid registrert sitt heftige ordtak i hverdagen vår; folk følger meninger, tilbakemeldinger, kommentarer og uttalelser som ble ropt på media om det handler om politikk, underholdning, sosiale eller kommersielle spørsmål. I vår digitale tidsalder bruker det sosiale nettverket makt til å endre beslutningen eller tankene til brukere generelt og forbrukere spesielt.

Bedriftseiere vet hvor målgruppen bor. Basert på bruken av det sosiale nettverket, designer merkevarer sin markedsføringskampanje. Men dette mønsteret går ikke videre på samme rute. Noen ganger ser eksperter også omvendte mønstre. Når forbrukere liker et produkt eller en tjeneste, tar de initiativ og snakker mye om dem på sosiale medier. Dette skjedde med Velvet Caviar, et tilbehørmerke som lager sjarmerende saker og annet tilbehør til iPhonene dine.

Hvorfor brukere fantasere om Velvet Caviar's iPhone Xs, Xs Max og XR Cases på sosiale medier? Jeg synes du bør sjekke de fem fantastiske iPhone-tilfellene designet av Velvet Caviar. Etter å ha lest dette, vil du være overbevist om hvorfor det er så mye surr om Velvet Kaviar tilbehør på det sosiale nettverket.

Velvet Caviar iPhone Xs, Xs Max og XR tilfeller i 2019

Holo Moonstone Marble

Ganske men beskyttende! Det oppsummerer denne saken. Merket har brukt pastellblå og rosa stein. På steinen finner du delikate sprekker, som Velvet Caviar har fylt med holografisk krom. Ikke glem å skjemme bort den matte finishen, som er supplert med en blå blå støtfanger.

Saken er en perfekt kombinasjon av skjønnhet og muskler. Når øynene dine er fortryllet av sin prakt, vil muskelen i denne saken gi deg trygghet. De dyre iPhonene dine er beskyttet i etui, som er laget av høykvalitets TPU- og PC-materialer. Du kan ikke stoppe deg selv fra å sette pris på håndtegnet design laget av Velvet Caviers kunstnere i New York.

USP: Håndtegnet design

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

Dusty Rose Chrome blomsterveske

Forbrukernes valg endrer seg raskt. Borte er dagene da du kunne imponere venninnene dine med en haug roser, et diamantkjede eller noe penere enn henne. Men nå er en elegant etui til iPhone-en hennes den beste gaven du kan gi til dine kjære.

Denne subtile og søte saken har et blomstermønster som kan vinne ditt hjerte. Velvet Caviar har påført skinnende krom på toppen av en solid bakgrunn. Denne saken er et eksempel på en kombinasjon av stil og styrke. Den 3mm høye fronten løfter iPhone-skjermen fra overflaten og beskytter berøringsskjermen mot riper.

USP: Blank kromfinish

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

Rød Camo

Unge brukere liker å bytte sak ofte. De blir fort lei av en enkelt farge eller design. Forandring er den eneste konstanten i ungdommenes liv. For slike brukere bringer Velvet Caviar Red Camo iPhone-etui.

Du kan bruke iPhone-en din til flere formål, en beskyttelsesetui som Red Camo passer alltid for regningen. Ta en selfie, ta groupie med venner, snakk med noen på telefonen eller chatte med hvilken som helst app - bruk Red Camos beskyttende og stilige veske på iPhone-en og nyt en fantastisk opplevelse.

USP: Tilpasset design

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

Holo Black Marble Veske

Svart har alltid fått trinnmorisk behandling. Men Velvet Caviar har brutt denne stereotypen og behandlet svart med en blank finish. Det vil være vanskelig for deg å ta blikket av de fargerike sprekker på den svarte marmoren. Marmortrykk med holografisk krom skaper en uimotståelig sjarm.

Velvet Caviar's håndverkere av kunsthåndverk har designet denne saken nøyaktig slik at du raskt får tilgang til alle viktige porter, knapper og kontroller på iPhone. Denne kompakte saken passer godt på enheten din, og du kan holde iPhone-en i lommene.

USP: Presise utskjæringer

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

Kaffe takk

Nok en utmerket sak for unge brukere! Velvet Caviar holder nøye oversikt over aktuelle trender som er populære blant ungdommer, og derfor denne urbane designen. Kaffe er ikke bare en drikk, men det har blitt en kultur i metroer. Integrasjonen av kaffe flytende gullglitter i saken viser Velvet Kaviars glans i kreativitet og håndverk.

Du kan også finne små kaffekopper i saken; bare riste saken opp og ned, og de glitrene vil bevege seg i rytme. Denne saken er laget av et høyverdig materiale som beskytter din iPhone under dråper. Enhetens sikkerhet blir aldri kompromittert.

USP: Ikke-farlig væske

iPhone Xs Max | iPhone Xs | iPhone XR

Oppsummering ...

Stilen er øyeblikkelig, men styrken varer evig. Velvet Caviar blander stilen i styrke for å lage et killerprodukt. Du kan ikke se bort fra tilstedeværelsen av disse premiumsakene mens du surfer på Velvet Caviar's webside. Ta med deg de beste sakene for de beste iPhonene dine, og nyt evig skjønnhet!

Du kan gjerne utforske:

  • Beste iPhone Xs Max Veske
  • Beste iPhone Xs tilfeller
  • Beste iPhone XR-tilfeller

Hvilken sak liker du mest for din nyeste iPhone? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook og Twitter. Sørg også for å laste ned appen vår for å utforske flere iPhone-tilbehør.