Hvordan laste ned og installere iOS 10 Beta uten utviklerkonto

Som forventet har iOS 10 mottatt positive anmeldelser fra tech-eksperter. Takket være flere brukervennlige funksjoner har den nyeste versjonen av iOS vært i stand til å imponere ett og alt i det minste for nå.

Sjarmert av redesignet Apple Music, ganske kule meldinger, hendige bilder og smarte kart-apper, installerte jeg raskt iOS 10 beta på iPhone-en min. Så langt har jeg hatt det moro med det nyeste iOS-økosystemet. Ved å forhindre noen problemer som feil 14, ser det ut til at alt er opp til markeringen.

Noen av vennene mine, som ikke har en utviklerkonto, er også villige til å installere iOS 10 beta på iPhone eller iPad. Heldigvis er det en måte å installere beta-programvaren iOS Software med optimal letthet. Dessuten trenger du ikke engang en datamaskin for å gjennomføre installasjonsprosessen. Det er ikke nødvendig å ha UDID registrert heller. Slik fungerer det:

Slik laster du ned og installerer iOS 10 Beta på iPhone eller iPad uten utviklerkonto

Forsikre deg om at du har sikkerhetskopiert enheten din til iCloud eller iTunes før du går videre. Forsikre deg samtidig om at iOS-enheten din er kompatibel med iOS 10.

Trinn 1. Først må du starte Safari på din iPhone.

Steg 2. Neste opp, må du finne en offentlig tilgjengelig lenke til utviklerprofilen. Åpne denne lenken sendspace.com/file/wr8sv0 i Safari.

Trinn 3. Nå må du laste ned profilen på iOS-enheten din. Trykk på Last ned som en gratis medlemsknapp. Du vil bli bedt om å velge enheten du vil installere profilen på. Velg iPhone.

Trinn 4. Du blir ført til iOS Beta-programvareprofilsiden . Du må trykke på Install fra øvre høyre hjørne for å fortsette med installasjonsprosessen. Du må godta vilkårene og betingelsene som vanlig.

Trinn 5. IPhone-en vil starte på nytt under prosessen.

Trinn 6. Etter at enheten har startet på nytt, starter du Innstillinger-appen.

Trinn 7 Trykk på Generelt etterfulgt av programvareoppdatering. Du vil se iOS 10 Developer Beta 1 som venter på deg. (I tilfelle vises ikke iOS 10 beta 1, avslutt Innstillinger og prøv på nytt.)

Trykk på Last ned og installer. Fortsett med den vanlige prosessen med å oppdatere enheten din til en hvilken som helst iOS-versjon.

Det er alt!

Sørg for å sjekke ut noen av de skjulte iOS 10-funksjonene og utviklerverktøyene også.

Nå kan du teste ut iOS 10 og gi oss beskjed om tilbakemeldingene dine i kommentaren, på Facebook, Twitter og Google Plus.