Slik løser du iOS 7 Wifi-problemer etter at du har oppgradert iPhone eller iPad

Problemer etter iOS 7 kan være katastrofale. For mange skaper iMessage-problemer fortsatt mye ødeleggelser. For noen plager problemer med batteri brukeropplevelsen. Og for noen få av oss er det Wi-fi-problemet.

Hvis Wi-fi ikke fungerer på iDevice rett etter iOS7-oppgraderingen, kan ting gå veldig ille. Hvis du er avhengig av Wi-fi for appoppgraderinger, iCloud-synkronisering og stort sett alt annet, kan det være veldig frustrerende.

Her er noen av tingene du kan prøve å løse Wi-fi-problemer etter en iOS 7-oppgradering.

Flymodus Fix

  • Gå til Innstillinger
  • Slå på flymodus
  • Gå nå til Generelt → Tilbakestill
  • Trykk på Tilbakestill nettverksinnstillinger
  • Trykk på “ Reset ” for å bekrefte prosessen

Når tilbakestillingen er oppe, bør du starte ruteren på nytt. Etter dette slår du av flymodus og kontrollerer om WiFi fungerer bra på iPhone / iPad.

Hva WiFi fungerer ikke selv etter dette?

Den forrige løsningen er angitt som en populær metode for å få Wifi til å fungere igjen, men det er en sjanse for at den ikke løser problemet for deg. I så fall kan du prøve noen av disse tingene:

#1. Tilbakestill ruterinnstillinger: Du kan prøve å tilbakestille Wi-fi-ruteren slik at den tømmer seg og stråler Wi-fi igjen.

# 2. Glem dette nettverket og logg inn igjen : I Innstillinger → Wifi → trykk på “i” -ikonet på den tilkoblede Wifi (som tilsynelatende ikke fungerer). Trykk på Glem dette nettverket for å slette det fra listen. Slå av Wifi og slå den på igjen. Når iPhone plukker Wi-fi-signalet, autentiserer du Wi-fi-tilkoblingen på nytt. Sjekk om Wi-fi fungerer nå.

# 3. Tilbakestill alt : Det kan også være lurt å tilbakestille alle (Innstillinger → Generelt → Nullstille → Tilbakestille alle innstillinger).