Slik går du inn og går ut av gjenopprettingsmodus på iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og iPhone 11

Sammen med DFU-modus har gjenopprettingsmodus lenge vært en feilsøking for iOS-brukere for å kvitte seg med tilsynelatende utfordrende problemer som "iPhone som sitter fast på Apple-logoskjermen." Dessuten, når det oppstår problemer mens du oppdaterer eller gjenoppretter iPhones, anbefaler eksperter å gå inn i Gjenoppretting Modus som en siste utvei (slags) for å ta kontroll over problemet. Så det lønner seg å få et godt tak på denne pålitelige frelseren før enn senere.

Med tanke på hvor sentralt denne feilsøkingen er, tenkte jeg at det er verdt å dele måtene å sette iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max i gjenopprettingsmodus på, selv om prosessen er ganske lik den som fantes på iPhone X Series-enhetene. Før du kommer i gang med trinnene, må du forsikre deg om at du har oppdatert iTunes til den nyeste versjonen på din Windows PC eller Mac.

Kjører Mac-en din MacOS Catalina? Ikke bekymre deg, Finder fungerer nå også som en iPhone og iPad-manager for å la deg ta sikkerhetskopi, gjenoppretting og til og med aktivere gjenopprettingsmodus omtrent som iTunes. Når det er sagt, la oss komme i gang!

Slik setter du iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max i gjenopprettingsmodus

Trinn 1. For å komme i gang kobler du iPhone til en Windows PC eller Mac som kjører macOS Mojave eller tidligere versjon. Og start iTunes.

Sideanmerkning: Som nevnt ovenfor, hvis Mac-en din kjører macOS Catalina, vil Finder fungere som iTunes. Åpne alle Finder-vinduer. Etter det vil alle trinnene være de samme.

Steg 2. Nå, tving iPhone på nytt. For å gjøre det, trykk og slipp Volum opp- knappen raskt . Trykk deretter på og slipp Volum ned-knappen . Trykk og hold deretter på Sideknappen til iPhone 11-serien din har kommet inn i gjenopprettingsmodus.

Trinn 3. Deretter har du to alternativer:

  • Gjenopprett: Den vil slette alle dataene på enheten din og installere den nyeste iOS-versjonen.
  • Oppdater iPhone: Den vil oppdatere din iPhone til den nyeste iOS-versjonen uten å slette noe innhold og innstillinger.

Velg ønsket alternativ avhengig av dine behov

Klistrelapp: Nå vil iTunes eller Finder laste ned programvaren for din iPhone 11-serie, og prosessen bør ta omtrent 15 minutter. Bare i tilfelle at prosessen tar mer enn 15 minutter, vil enheten automatisk gå ut av gjenopprettingsmodus. I dette tilfellet må du gjenta trinn 2.

Slik avslutter du gjenopprettingsmodus på enheter av ‌iPhone 11‌-serien

Det er ganske greit å avslutte Gjenopprettingsmodus på iPhones fra 2019. For å gjøre det, er alt du trenger å gjøre bare å trykke og holde inne Sideknappen til skjermbildet for gjenopprettingsmodus forsvinner. Nå starter iPhone-enheten på nytt for å gå tilbake til normalitet.

Det er ganske mye det!

Pakk inn ...

Så det er slik du kan dra nytte av denne frelseren for å løse vanskelige problemer på iPhone-en din. Til tross for en viss vri som har kommet etter avgang av den ikoniske Hjem-knappen, har metoden holdt seg lettgått. Og med rette tatt i betraktning hvor viktig det er.

Du vil kanskje også komme innom disse innleggene:

  • Slik tømmer du RAM på iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og iPhone 11
  • De beste iPhone 11 Max, 11 Pro og iPhone 11 Kameratips og triks
  • Hvordan ta et skjermbilde på iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og iPhone 11
  • Slik lukker du apper på iPhone 11 Pro Max, 11 Pro og iPhone 11

Har du spørsmål angående gjenopprettingsmodus? Skyt den i kommentarene nedenfor. Last ned iGB-appen vår og følg oss på Twitter, Facebook og Instagram for å følge med på våre siste guider.

 

Legg Igjen Din Kommentar