Beste iPhone 11-skjermbeskyttere i kameraet i 2020: Briller for enhetens øye

For mennesker sies øynene å være vinduet til sjelene, og for en iPhone er øynene (kameraet) funksjonen som lar oss fange den sjelfullheten i et bilde eller en video. Både brede og ultrabrede objektiv på iPhone 11 er ikke annerledes; For å holde disse øynene skarpe, tydelige og fokuserte, trenger vi imidlertid å ta oss ordentlig av dem.

Her er noen av de beste iPhone 11-kameralinsebeskyttere, som holder et av de mest avanserte og beste smarttelefonkameraene langt borte fra skade. Men hvorfor en kameraskjermbeskytter når de fleste iPhone 11-tilfeller som er tilgjengelige i markedet, gir hevede rokker for å beskytte kameralinsen.

Vel, først og fremst tilbyr disse sakene beskyttelse mot kroppen; ikke spesifikk beskyttelse for linsen. For det andre: Ikke alle liker saker, så hvorfor skal inngå kompromisser i beskyttelsens navn? Bare la disse kameralinsebeskyttelsene gjøre jobben sin.

Beste iPhone 11 kameralinsebeskyttere i 2019

Rask tilgang:

 • Sixpi
 • DIOVERDE
 • Ferilinso
 • Tamoria
 • SUPTMAX
 • FilmHoo
 • Giyer
 • FunDiscount Shop
 • LITINGSTORE

#1. Sixpi

Et betydelig problem med de fleste kameralinsebeskyttere er hovedtyngden de kan legge til, noe som fører til ganske mange problemer. Skjønt Sixpi spark som bekymrer seg utenfor feltet ved å tilby 0, 01 i ultra-tynn beskyttelse. Dessuten tilbyr HD-glasset 99, 9% gjennomsiktighet for optimal og naturlig seeropplevelse.

Karbonfiber, herdet glass er ripebestandig og sprengtett, og beskytter enheten mot utilsiktet fall og ujevnheter. Kort fortalt er kameralinsen din trygg fra alle skarpe gjenstander som kan komme i kontakt med dem, når de er plassert i lommer eller vesker.

USP: ultra-tynn

Sjekk ut på Amazon

# 2. DIOVERDE

Rimelig på sitt beste, sammen med 2 pakker med kameralinsebeskytter får du 3 pakker med skjermbeskytter til iPhone 11. Så både skjerm- og kameralinsen får beskyttelse mot fall, ujevnheter og dykk. Spesielt er ikke prispunktet kompromiss med kvaliteten på produktet.

Vaktene er laget av ultra-tynt herdet glass av førsteklasses kvalitet, noe som muliggjør lysoverføring opp til 99, 99%; sikre at klikkene dine og visningen alltid er klare. 9H-hardheten holder riper i sjakk, og en nano-elektrostatisk automatisk adsorpsjonsteknologi forhindrer kaster og bobler.

USP: Sterk beskyttelse til en god pris

Sjekk ut på Amazon

# 3. Ferilinso

Ferilinso-skjermbeskytter er laget av overlegent 9H herdet glass som beskytter riper selv under høye slag. De todelte klare glassbitene er også ripebestandige og sprengesikre. Videre holder et oleofobt belegg mot fingeravtrykk unna fingeravtrykk og fete flekker.

Linsen tilbyr videre boblefri og støvfri beskyttelse til kameralinsene dine. Et premium rengjøringssett er inkludert i pakken for en problemfri og rask installasjon. Bortsett fra det tilbyr merket også livstidsgaranti.

USP: 9H herdet glass

Sjekk ut på Amazon

# 4. Tamoria

Et styrket herdet organisk glass på molekylnivå resulterer i en 5X sterk kameralinsebeskytter. Beskyttelsen tilbyr høy støt og ripebestandig ytelse, og holder utilsiktet fall eller riper i sjakk. Dessuten har den anti-fingeravtrykk, anti-riper, eksplosjonsbeskyttelse og vanntette funksjoner.

Det er laget spesielt for iPhone 11-kameralinsen fra en mikrograveringsteknologi som opprettholder klarheten i linsen. Når det gjelder installasjonen, brukes en unik passningsteknikk på ett sekund. Beskytteren har en akrylbunnplate og gjennomsiktig kjæledyrfilm; bøy bunnplaten, juster og fest beskytteren. Når du er fornøyd, kan du rive filmen fra beskytteren.

USP: 5X sterk beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 5. SUPTMAX

SUPTMAX iPhone-bakdekselets glassglassdeksel inneholder en 2, 5 buekantbehandling. Dette reduserer påvirkningen på kantene og gir linsen ekstra beskyttelse. Syntetisk glassfiber av høy kvalitet har 9H hardhet som forhindrer daglig friksjon, riper og krasjer.

Filmen muliggjør 99% overføring, og opprettholder kameralinsenes originale HD-klikk. En automatisk spredning av vedheft gjør installasjonen enkel, rask og boblefri.

USP: 2, 5D kant

Sjekk ut på Amazon

# 6. FilmHoo

FilmHoo iPhone 11-skjermbeskytter for kameraet er i utgangspunktet en ultratynn metallramme som omslutter hele kameraseksjonen. Dermed gir linsedekselet generell beskyttelse. Takket være 9H overflatehårdhet, kan du by på daglige riper, prikker og ujevnheter.

Avrundede kanter sikrer at kantene forblir glatte og lommevennlige. Et ultraklart HD-objektiv med 99, 9% gjennomsiktighet gir optimal, naturlig seeropplevelse. Den nøyaktige designen hindrer ikke kamerasynet eller blitzfunksjonen. Dessuten reduserer et oleofobt belegg fingeravtrykk eller flekkemerker.

USP: Ultratynn metallramme

Sjekk ut på Amazon

# 7. Giyer

Når du velger en sak for din iPhone, får du flere fargede alternativer for å forbedre enhetens utseende. Hvorfor skulle de imidlertid ha det moro og kameraets skjermbeskytter forblir kjedelig. Giyer bringer en måte å ta med litt funk via en farget ramme rundt filmen i gull, svart og sølv.

Med bare 0, 1 mm tykkelse og 99% gjennomsiktighet vil du ikke ha kompromisser med klarheten eller oppløsningen til kameralinsen. Spesielt er glasset kjemisk styrket for å gi 9H-hardhet og anti-ripefunksjoner. Automatisk absorpsjon gjør installasjonen ganske enkel og uten bobler

USP: Farget ramme

Sjekk ut på Amazon

# 8. FunDiscount Shop

Denne kameraets skjermbeskytter for iPhone 11 lover 'Morsom' og beskyttelse for kameraet til en 'rabatt-ed' pris. Det herdede glasset har ultra-high-definition med en lysgjennomgang på 99, 99%. Det betyr at klikkene dine forblir ypperlig nær originalen.

Beskyttelsen gir dessuten full dekning til kameralinsen, og beskytter den mot riper eller skader. Det ultratynne designet og den høye gjennomsiktigheten påvirker ikke kolben, selv når det ikke er noe hull i den. En-trykk superenkelig installasjon holder støv og fingeravtrykk i sjakk. Merket tilbyr også 30 dagers garantiservice.

USP: Rimelig prispunkt

Sjekk ut på Amazon

# 9. LITINGSTORE

Titanium er kjent for å ha høy tetthet og høy styrke, og denne kameralinsebeskyttelsen for iPhone 11 tilbyr begge disse egenskapene. Den høykvalitets titanmetallrammen gir beskyttelse til full dekning; uten døde vinkler forhindrer det utilsiktet påvirkning av kameraet.

En eksplosjonssikker membran sikrer pålitelig beskyttelse. Til tross for all hot-shot-beskyttelse, er filmen bare 0, 2 mm og påvirker ikke fotografering og videoopptak. En enkel berøringsinstallasjon sikrer at du ikke trenger å drive butikk eller profesjonell for installasjon.

USP: Titanium Alloy

Sjekk ut på Amazon

Ikke glem å beskytte de vakre øynene !!

Enten du er klønete eller ikke, kan ulykker skje og iPhone-en din kan skli. Selv om det ikke er fra hånden din, er det en andres hånd. Uansett hender, hvis telefonen faller, kan den bli skadet. Hvorfor ta slike risikoer, når det er en hel verden av flotte iPhone 11-tilbehør på ditt behov!

Her er noen av de beste tilbehørslinjene til din dyrebare iPhone 11: -

 • Beste iPhone 11 ermer
 • Beste iPhone 11 silikonetui
 • Beste iPhone 11 Folio Vesker
 • Beste iPhone 11-skjermbeskyttere om personvern

Ikke glem å dele med oss ​​ditt favorittilbehør før du reiser. Du kan få kontakt med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor eller på Facebook-, Twitter- og Instagram-sidene. Du kan også laste ned iOS-appen vår for å holde urself oppdatert om alle ting Apple-økosystemet.