Beste iPhone 8 vanntette tilfeller i 2020: Bli mer eventyrlysten

Planlegger du å dra på en morsom strandfest med vennene dine eller gjøre deg klar for litt vågale djeveleventyr? Du vil gjerne ha en av disse beste vanntette iPhone 8-etui for å holde enheten trygg, mens du har en behagelig svømmeropplevelse eller nyter vandring.

For å sikre at smarttelefonen din har maksimal beskyttelse, har vi valgt sakene, som er helt vanntette og har IP68-karakter. Dessuten er de utstyrt med den robuste strukturen for å spre støt og skrape. Ser du frem til å se et blikk på dem? La oss dykke over!

Beste iPhone 8 vanntette tilfeller i 2019

Rask tilgang:

 • Lifeproof
 • Vapesoon
 • OTBBA
 • Temdan
 • Singdo
 • Lanwow
 • ImpactStrong
 • OUNNE
 • Fansteck
 • Justcool

#1. Livbeskyttet FRĒ SERIES

Lifeproof er kjent for å lage de fineste vanntette etui til iPhone. FRĒ SERIES vanntette etuier er svært funksjonelle. Med en IP68-klassifisering tåler disse dekslene nedsenking i vann opptil 2 m i 1 time.

Dessuten kan de også overleve humper opp til 6, 6 '/ 2 moh. Den sterke konstruksjonen er støtsikker og oppfyller MIL-STD 810F-516. Det betyr at du har full frihet til å slå løs og slippe løs alle ferdighetene dine mens du liker å svømme. Hva mer? FRĒ SERIES-tilfeller kommer i 10 attraktive farger.

USP: Støtsikker design

Sjekk ut på Amazon

# 2. Vapesoon

Skulle du ønske å vise frem utformingen av smarttelefonen din uten å ofre beskyttelsen, ville Vapesoon være et bedre valg. Den vanntette saken er laget med en robust PC og myk TPU. Med den klare baksiden lar den designen av iPhone 8 gløde.

På grunn av de robuste to lagene av foringsrør, det hovedsakelig tilbyr militær beskyttelse til smarttelefonen. Forbi forsvaret fra ujevnheter, har den IP68-rangeringen som setter den på nivå med de beste i bransjen. Når det gjelder knapper, er de ganske responsive og enkle å klikke på.

USP: Militærbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 3. OTBBA

OTBBA er ganske enkelt kult og bør ideelt sett leve opp til oppgaven din på alle fronter. Den har en robust struktur, som er klar for å tåle tilfeldige dråper med letthet.

Saken sies å motstå nedsenking i vann opptil 10 fot i 2 timer. Det gjør det godt tidsbestemt for din utvidede vannsport. Skjermbeskyttelsen er veldig følsom for berøring og er i stand til å motstå riper. Ettersom knapper tilbyr taktile tilbakemeldinger og utklipp er veldig lydhøre, vil du kunne få tilgang til alle funksjonene på enheten din uten problemer.

USP: Svært følsom berøringsskjerm

Sjekk ut på Amazon

# 4. Temdan

Du bør ikke se lenger enn Temdan hvis du finner en mer pragmatisk vanntett sak på toppen av radaren din. Drevet av flere lag med struktur, er saken slagfast og vikles sømløst rundt iPhone.

Den gjennomsiktige baksiden lar Apple-logoen skinne gjennom, mens den innebygde skjermbeskytteren tilbyr det mye tiltrengte ekstra forsvarslaget til berøringsskjermen. Du kan bruke kickstanden til å livne opp den håndfrie opplevelsen mens du ser på medier eller videosamtaler.

Sjekk den flytende håndleddsstroppen som gir mer sikkerhet for enheten din. Dessuten kan du velge Temdan i flere farger: svart, rosa og blå.

USP: Innebygd kickstand

Sjekk ut på Amazon

# 5. Singdo

Singdo vanntett veske for iPhone 8 lar deg dykke så dypt som 10 fot i 30 minutter mens du bærer iPhone-en med deg. Utenfor vannet er skjermbeskyttelsen ripebestandig, og beskyttelsesdekselet beskytter enheten din mot normale fall og støt.

Saken og dens funksjonalitet er ikke til hinder for å vise frem skjønnheten til iPhone 8, siden den er gjennomsiktig. Totalt sett er saken verdt den prislappen den flakker. Og ja, den er IP68-sertifisert.

USP: Ripebestandig skjermbeskytter

Sjekk ut på Amazon

# 6. Lanwow

Lanwow er klar når det gjelder å være en ideell vanntett veske til din iPhone 8. Forsterket av ekstremt robust konstruksjon, den gir vern av militær kvalitet til smarttelefonen.

Den gjennomsiktige ryggen sikrer at iPhone-en din kan gløde uten veisperring. Med tillatelse av den forbedrede lyddesignen, forblir lydkvaliteten på din iPhone behagelig.

Skjermbeskyttelse av høy kvalitet forsvarer berøringsskjermen mot enda brutal skraping. Med støtte for trådløs lading, trenger du ikke fjerne saken for å slå opp iPhone-en trådløst.

USP: Trådløs ladestøtte

Sjekk ut på Amazon

# 7. ImpactStrong

“ImpactStrong” ser ut til å være et ganske solid alternativ. Denne vanntette saken har en formtilpasset og robust konstruksjon som kan overleve støt.

Til tross for at det er så solid, ser dekselet ikke stygt ut på iPhone 8. Dessuten har det ytre skallet antiskli-struktur, noe som sikrer at smarttelefonen ikke sklir ut av håndflaten din. Dermed vil du like svømming uten frykt.

Lykke til fargerik profil? ImpactStrong kommer i så mange som 13 livlige farger, slik at du kan finne en perfekt match for enheten din.

USP: Antiskli design

Sjekk ut på Amazon

# 8. OUNNE

OUNNE er din pålitelige tunge sak. Den har en klar rygg og solid ramme. Det robuste foringsrommet utmerker seg i absorberende sjokk.

Med det gummierte dekselet har du et forbedret grep. Berøringsskjermen har ekstra beskyttelse med skjermbeskyttelse. Skjermbeskytteren er veldig følsom for berøring, og lar deg bruke enheten komfortabelt.

USP: Forbedret grep

Sjekk ut på Amazon

# 9. Fansteck

Hvis ønsket ditt er å finne en tynn og lett vanntett veske, vil det være passende å se nærmere på Mangix. Til tross for at den er relativt slank enn de fleste av sine kolleger, går det ikke på akkord med beskyttelse. Dekselet står opp mot merket når det gjelder å beskytte enheten mot støt.

IP68-klassifiseringen gjør den like god som en topp vanntett veske. Med den lydhøre skjermbeskyttelsen sikrer den ikke bare berøringsskjermen, men gir også bedre klarhet. Bortsett fra, kommer Mangix i tre fine farger: svart, blått og rosa.

USP: Fem fargevalg

Sjekk ut på Amazon

# 10. Justcool

Justcool er akkurat hva det heter! Den har en ganske solid konstruksjon som gir smart beskyttelse til smarttelefonen.

Kombinasjonen av PC og TPU har gjort den ekstremt holdbar. For alle som er sterkt påvirket motstandsdyktige, ser det ikke ut klumpete ut.

IP68 vanntett rangering gjør det på nivå med det aller beste i markedet. Inkludering av skjermbeskyttelse gjør at berøringsskjermen aldri blir utsatt for ekkel riper. Til slutt kan du få Justcool vanntett veske i to farger: svart og grønt.

USP: Kamera- og blitsbeskyttelse

Sjekk ut på Amazon

Det er alt! Forutsatt at du likte å se på disse sakene.

Din favoritt?

Jeg antar at en av disse vanntette sakene har fått øynene opp for deg. Det ville være kult å kjenne valget ditt og funksjonene du har satt pris på i det.

Har jeg gått glipp av noen toppsak? Gi oss beskjed om det også.

Det kan være lurt å utforske disse listene også:

 • Beste iPhone 8 batteri tilfeller
 • Beste iPhone 8 lommebokvesker
 • Beste iPhone 8 klare tilfeller
 • Beste iPhone 8 Kickstand tilfeller

Liker du dette innlegget? Last ned appen vår og hold kontakten med oss ​​via Facebook, Twitter og Telegram for raskt å få tilgang til flere slike topp iPhone tilbehørslister.