Beste iPhone 11 Pro-treetuier i 2020: Full beskyttelse og fantastisk skjønnhet

"Og alle livene vi noen gang har levd og alle livene vi har, er fulle av trær og skiftende blader." - Virginia Woolf

Menneskets forbindelse med naturen er evig, og derfor elsker han alt som har et skjær av ekte skinn og ekte tre. Selv om vi har gjort enorme fremskritt i verden av smarte teknologier, liker vi å flagre noe naturlig. Dette er ideen bak å produsere noen av de beste klassiske sakene fra tre til din nyeste iPhone 11 Pro.

Det er en følelse av originalitet, styrke og eleganse i de beste tresakene fra iPhone 11 Pro som er oppført her. Å eie en er å være stolte av noe. For overlegen trebearbeiding har merkevarer roped inn de beste kunstnerne, som bruker hendene, hjernen og sjelen til å lage topp tresaker til iPhone 11 Pro.

De beste naturlige trevesker for iPhone 11 Pro i 2019

Rask tilgang:

  • snittet
  • IATO
  • YFWOOD
  • Kalibri
  • HHDY

#1. snittet

KERF er en av de beste merkevarene i produksjon av tresaker til iPhone. Merket bruker flere treslag for å lage en perfekt tresko. KERF bruker ikke plast eller annet materiale; derfor får du en uforfalsket treveske til din premium iPhone. Ved bruk av bærekraftig trevirke produserer KERF en slank profil, ultra semsket fôr og bevegelige tre knapper.

KERF er kompatibel med trådløs lading, og gir deg tilpasset graveringsalternativ. Du kan få navnet ditt eller firmalogoen gravert på iPhone-saken. Når du bestiller, må du velge graveringsalternativet.

USP: Ingen sømmer eller låser sammen

Ta en titt på Kerfcase

# 2. IATO

iATO har laget et minimalistisk design på en ekte valnøttetui til din iPhone. Dette tålmodig laget tynne etui flaunts lett design; en utpreget stilig og håndlaget veske er laget av naturlig tre. Håndverkere på iATO har dyktig laget denne saken ved å beholde tre skjønnheter. Det kan være en perfekt gave til enhver person, som eier iPhone 11 Pro.

En viktig funksjon i dette tilfellet er trådløs ladekompatibilitet. Bare plasser iPhone på en trådløs ladepute og nyt favorittlåtene dine på Apple Music. Laget av 100% naturlig mørkt treverk, et presist designet etui gir deg full tilgang til alle viktige porter, knapper og kontroller på din iPhone.

USP: Naturlig mørkt tre

Sjekk ut på Amazon

# 3. YFWOOD

Du vil elske å holde på iPhone lenge hvis enheten er pakket inn i denne beskyttende trevesken. Den daglige slitasjen kan ikke nå din iPhone; glem alle de tilfeldige dråper, riper og ujevnheter. Det du bør huske er den uberørte skjønnheten til din iPhone, som er beskyttet av etui, som har dobbeltlags TPU og ekte tremateriale.

For å gjøre det hudvennlig har YFWOOD brukt naturlig tresjikt og high-end TPU gummilag. IT er en av de sunneste tilfellene uten rare kjemiske lukter. Siden saken er laget av ekte tre, er hver og en unik med et distinkt trekorn.

USP: Stilig og luksuriøst

Sjekk ut på Amazon

# 4. Kalibri

Kalibri har laget en helt naturlig treveske til din iPhone. Et slitesterkt og miljøvennlig materiale beskytter ikke bare telefonen, men gir også skjønnhet til enheten. For å holde din iPhone ordentlig montert i etuiet, har Kalibri brukt indre plastmateriale. Det sterke bakdekselet tåler dråper, fall, støt, støt og riper effektivt.

Å lage en trekasse med presisjon er en skremmende oppgave, og Kalibri har oppnådd denne bragden uten problemer. Denne naturlige saken er laget av bambus, og derfor får du et unikt stykke. Du vil holde et holdbart etui laget av miljøvennlig materiale.

USP: Fullstendig beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 5. HHDY

HHDY har gjort det andre ikke kan tenke på. Merket har installert en kickstand på denne trevesken, som har en fleksibel TPU-støtfanger. På et hardt naturlig tre har HHDY satt en kickstand, som gjør det praktisk for deg å se på videoer, lese e-bøker, spille spill, chatte ansikt til ansikt og bla gjennom nettsteder.

Ekte tre forbedrer den generelle estetikken i saken, og den robuste matt finishen øker robustheten. Med innovativt håndverk har HHDY gjort en oppriktig innsats for å vinne hjertene dine. Sjekk den hevede kanten rundt skjermen og kameralinsen for å beskytte de sensitive organene på din iPhone.

USP: Metal kickstand

Sjekk ut på Amazon

Det er alt, venner!

Ditt valg…

Tresaker er det mest fasjonable tilbehøret til enhver iPhone-holder. Bortsett fra skjønnhet, tar disse tilfellene nok vare på iPhone-en din. De er fysisk robuste ettersom produsenter bruker TPU-støtfanger av høy kvalitet mens de produserer sakene.

Relaterte innlegg

  • Beste klare iPhone 11 Pro klare tilfeller
  • Beste Kickstand tilfeller for iPhone 11 Pro
  • De beste vanntette tilfeller til iPhone 11 Pro
  • Beste iPhone 11 Pro lærvesker

Hvilken treskrin vil du kjøpe til iPhone 11 Pro? Del dine tilbakemeldinger med oss ​​på Facebook, Twitter og Instagram. Last ned vår iGeeksBlog iOS-app for å utforske annet tilbehør til din iPhone 11 Pro.