Beste iPhone XR lommebokvesker i 2020: Rich Design oppfyller pent håndverk

Tidspunkter når jeg er på farten, er lommebokvesker det jeg stort sett velger å ta med ting som kort, kontanter og selvfølgelig min iPhone med full ro. Etter å ha avrundet de beste lommebokveskene for iPhone Xs Max og iPhone Xs, synes jeg at jeg ikke burde gå glipp av de beste lommebokveskene designet for iPhone XR.

Funksjonene som jeg har sett nærmere på de følgende omslagene er enkelheten og muligheten til å ivareta de grunnleggende kravene perfekt. Og jeg kan si at de har levd opp til de mange kravene ganske godt. Er du ikke en stor fan av tradisjonelle lommebøker? Bekymre deg ikke, denne lineupen har variasjonen til å la deg oppdage drakten som kan komme fint sammen med din nye iPhone!

Beste iPhone XR lommebokvesker i 2019

Rask tilgang:

 • bellroy
 • Pad & Quill Bella Fino
 • Spigen Slim Armor CS
 • FLY HAWK
 • Amovo
 • Silke lommebok
 • Maxboost
 • arae
 • Robust Folio fra Nomad
 • Griffin Surivor
 • Snakehive

#1. bellroy

Svært få lommebokvesker ser like slanke og kompakte ut som bellroy. Det føles så varmt å ta på og klikker plettfritt på smarttelefonen. Det ytre fleksible polymerutvendige materialet gjør det mer holdbart.

Det myke fôrinteriøret spiller en viktig rolle i å forhindre at slitasje skader enheten. Det som imidlertid ideelt setter tonen for denne lommebokvesken er det skjulte sporet der du kan lagre opptil tre kort.

Dessuten sikrer den magnetiske lukkingen at verdisakene dine forblir trygge inne. Videre får du fem stilige farger å velge mellom.

USP: Fleksibel polymermateriale av høy kvalitet

Sjekk ut på BellRoy

# 2. Bella Fino fra Pad & Quill

Har du sett for deg å presentere iPhone XR som et flaggskip-lommebokveske? Hvis ja, må du ikke se lenger enn Bella Fino fra Pad & Quill.

Det er vakkert skåret ut av amerikansk fullkorn. Den luksuriøse lærteksturen kombinert med presisjonsfinishen gir den et utøvende utseende.

Den er UV-bestandig og utvikler den glatte patinaen når den blir gammel. Derfor er det i stand til å holde liv i den berømte elegansen.

Saken kommer med flere spor der du kan lagre opptil 5-7 kortspor. Du har også muligheten til å lagre litt penger for bruk mens du er på farten. Takket være den trådløse ladestøtten, trenger du bare å slippe telefonen på de kompatible trådløse laderne for å begynne å slå på enheten.

USP: Amerikansk skinn av full korn

Ta en titt på Pad & Quill

# 3. Spigen Slim Armor CS

Slim Armor CS er en kompakt lommebokveske. Det dobbeltlagrede foringsrøret som drives av luftpute-teknologien gjør det mulig for dekselet å overleve dråper.

Med det støtdempende indre skallet i form av TPU tilbyr den sårt tiltrengte pute til smarttelefonen for å tåle nedslag. Et par spor på baksiden gir fleksibilitet til å bære kreditt- eller identitetskort trygt.

PC-utsiden gir et sikkert grep, noe som gjør det litt mer behagelig å holde XR. Dessuten kan du velge denne svært beskyttende lommebokdrakten i to farger: sort og rosegull.

USP: Luftpute-teknologi

Sjekk ut på Amazon

# 4. FLY HAWK

“FLY HAWK” har introdusert en elegant lommebokveske som smarttelefonen din kan flagre elegant. Trekket er pent laget av mykt PU-skinn og viser ut raffinert håndverk. Med den glatte teksturen i skinn har det ytre en gripende følelse.

FLY HAWK lommebokveske har to spor som kan holde kort perfekt. Utklippene er presise, noe som gir rask tilgang til porter og høyttalere. Bortsett fra designen, kommer dette kompakte lommebokdekselet også i seks sjarmerende farger som rød, blå, brun og mer.

USP: Slank design

Sjekk ut på Amazon

# 5. AMOVO

“AMOVO” har presentert en fullverdig lommebokveske som har kvaliteten til å være en fin reisefølge. Vegansk lærkonstruksjon av høy kvalitet har betydelig utførelse. Med kombinasjonen av PC og TPU er foringsrøret dessuten sterkt nok til å bekjempe virkningen.

Det stilige omslaget har flere spor og en egen lomme for kontanter. Du kan fjerne bakdekselet for å bli kvitt den unødvendige bulk. Takket være de innebygde magnetene fungerer AMOVO også sømløst med magnetiske bilfester. For ikke å snakke om de seks attraktive fargene som brun, rød, svart som hjelper deg å velge en bedre passform for XR.

USP: Kompatibel med magnetiske bilfester

Sjekk ut på Amazon

# 6. Silk Wallet Slayer Vol. 2

Denne er spesielt designet for folk som vil elske minimalistisk profil. Silk Wallet Slayer Vol. 2 ser ganske kompakt ut og har myke strukturerte sider. Takket være det sikre grepet vil håndflaten din føles komfortabel mens du holder iPhone XR.

Det skjulte sporet på baksiden kan inneholde opptil tre kort. Jeg synes det skal være godt nok for normal bruk.

Du kan også foreslå kortet ditt for å gjøre det om til et praktisk stativ for å se på landskapsmodus. Med den trådløse ladestøtten, trenger du ikke å fjerne dette dekselet fra iPhone før du saft det opp trådløst. Videre Wallet Slayer Vol. 2 kommer i flere fargealternativer.

USP: Trådløs ladestøtte

Sjekk ut på Amazon

# 7. Maxboost

Vil du ha en litt rimeligere lommebokveske ($ 10, 95)? Dette tilbudet fra Maxboost er det du bør velge.

Når vi snakker om funksjonene, er det skåret ut av mykt PU-skinn og har tre kortspor og en pengelomme. For grunnleggende bruk bør de være opp til oppgaven.

Og når du ønsker å få mest mulig ut av videoene dine, kan du støtte frontdekselet for å plassere enheten din i liggende modus. Bortsett fra funksjonene tilbyr Maxboost livstidsgaranti.

USP: Ryddig design

Sjekk ut på Amazon

# 8. arae

Både når det gjelder pris og funksjoner er Arae ganske mye i tråd med Maxboost. Det jeg liker med denne saken er det lavprofilerte designet som kanskje ikke stjeler showet, men får jobben gjort ganske bra.

En annen funksjon som er verdt å sjekke ut, er muligheten til å ta med så mange som fire kort og også noen dollarregninger. Hvis du er en hyppig reisende eller må bære flere kort, vil du gjerne ha denne saken.

Med kickstand-funksjonaliteten alltid der for å underholde, vil medietiden din aldri gå gjennom en kjedelig fase. Når det gjelder holdbarhet, gir det myke skinnets ytre og TPU-foringsrøret det den nødvendige styrken for å holde mindre belastning. I tillegg kan du velge Arae i fargevarianter som sort, blått og rosegull.

USP: Flere kortspor

Sjekk ut på Amazon

# 9. Robust Folio fra Nomad

The Rugged Folio fra Nomad er designet for å være mer pragmatisk. For meg som gjør det til en topp innsats for folk som foretrekker enkelhet og holdbar konstruksjon, er høykvalitets horween skinn.

Det beste med det er at den utvikler en robust patina når den blir gammel. Som et resultat kan den beholde sin klasse lenge. Innlemmelsen av et solid interiør gjør det enkelt å motstå støt.

Med tre kortspor og en pengelomme gir Rugged Folio deg mulighet til å ta med flere kort og kontanter. Dessuten kommer den i to farger: svart og brun.

USP: Robust design

Ta en titt på HelloNomad

# 10. Griffin Surivor Strong Wallet

Som navnet selv antyder, tilbyr Griffins Surivor Strong Wallet kompromissløs beskyttelse til din iPhone XR. Det som imidlertid gjør det litt annerledes enn andre beskyttelsessaker er at det ser mindre klumpete ut.

Det doble lag med konstruksjon vikler seg rundt iPhonen for et formmessig design. Alle de fire hjørnene har ekstra pute for å motstå støt.

Det er tre spor der du kan lagre kortene dine og kontanter. Med den sklisikre designen har du et forbedret grep.

USP: Dråpesikring

Ta en titt på GriffinTechnology

# 11. Snakehive

Hvis du beundrer bokdesign, er sjansen stor for at du vil kjøpe den til din iPhone XR. Den er pent utformet og har rik håndverk. Den synlige sømmen gir den et stilig utseende.

Det europeiske nubuckskinnet forsterker konstruksjonen og hjelper det å tåle innvirkning og beholder sin klasse intakt lenge. En viktig ting ved denne lærvesken er at den eldes grasiøst. Den glatte patinaen lar den aldri miste klassen, selv når den blir gammel.

Med inkludering av mykt skinn får iPhone-en din ekstra pleie fra dråper og riper. I tillegg kommer Snakehive lommebokveske i flere fargevarianter, slik at å velge en vintage dress til enheten din forblir ganske enkel for deg.

USP: Europeisk nubuckskinn

Sjekk ut på Amazon

Det var alt folkens!

Valget ditt?

Nå som du har kikket gjennom de øverste lommebokdekslene, vil jeg gjerne vite valget ditt. Forhåpentligvis har du funnet dem opp til din spesifikke smak.

Ikke gå glipp av disse innleggene også:

 • Beste iPhone XR-tilfeller
 • Beste iPhone XR skjermbeskyttere

Hva slags saker bruker du mest med iPhone-en din? Fortell oss om dine preferanser, og last ned iOS-appen vår, så vær fortsatt innstilt på oss via Facebook og Twitter, slik at du aldri går glipp av våre nyeste tilbehør til iPhone-tilbehør.