iPhone 6s skjermbeskyttere med herdet glass i 2020: Sikre ansiktet til din iPhone

Apple har spredt merkenavnet over hele kloden og bredden; flere og flere bruker Apple-produkter. Blant disse produktene leder iPhone 6s og iPhone 6 pakken. Siden de to telefonene brukes på tvers av forskjellige geografier, trenger de fullstendig beskyttelse mot mange rare forhold.

Smuss, støv, olje, støt, dråper og andre miljøgifter; dette er vanlige trusler som iPhone 6/6-er hver dag står overfor. Og for å beskytte telefonen din mot disse potensielle utfordringene, trenger du en robust skjerm med herdet glass som kan fungere som en pålitelig beskyttelse for telefonen din.

Selv om vi allerede har levert to lister med iPhone 6 / 6s glassskjermbeskyttere, inspirerte økende etterspørsel etter produktet til å tilby en til for deg. Vi presenterer de beste herdet glassskjermbeskyttere for iPhone 6s; Du kan også installere disse skjermbeskyttelsene på iPhone 6 siden skjermstørrelsen på begge telefonene er den samme.

iPhone 6s herdet glass skjermbeskyttere i 2019

#1. Acatim

Beskytt iPhone 6 og iPhone 6s mot høye slag, riper, skrap og ujevnheter. Installer Acatim herdet glassbeskytter, som er tilgjengelig med livstidsgaranti-garanti.

Dette er et ballistisk glass, som ikke dekker hele skjermen på iPhone 6 og 6s, som kan skryte av avrundet design. Skjermbeskyttelsen er 99% berøringsskjerm nøyaktig. Følg veiledningene på nettet og installer glassskjermbeskytteren enkelt.

USP: Anti-olje prosessering

Sjekk ut på Amazon

# 2. Hapurs

Hapurs presenterer en glassskjermbeskytter som lar deg glede deg over 3D Touch-funksjonen til iPhone 6s. Det er mer med denne glassskjermvakten; det gir maksimal forsvar mot høye slag, riper, skrap og ujevnheter.

Denne beskyttelsen er produsert etter å ha fulgt de nødvendige retningslinjene satt av Apple. Bruk dette HD-tydelige avrundede glasset for iPhone 6s og iPhone 6 og nyt 99% berøringsskjermnøyaktighet.

USP: Kompatibel med de fleste tilfeller

Sjekk ut på Amazon

# 3. Joto

JOTO skjermbeskyttelse tilbyr berøringsskjerm et kant-til-kant-forsvar. Og med den presise utskjæringen, synes ikke den herdede glassskjermbeskytteren det vanskelig å passe perfekt på skjermen.

HD-klarheten sammen med 9H-hardheten setter den på nivå med de beste forsvarerne i markedet. På grunn av den pålitelige hardheten, kan den tåle ujevnheter og skrubber med letthet. I tillegg holder det også av fingeravtrykk og svette, slik at lydhørheten forblir intakt.

USP: Kant-til-kant-beskyttelse

Sjekk ut på Amazon

# 4. Herr Shield

Mr Shield er en kjent produsent av skjermbeskyttere. Så forvent at skjermbeskyttelsen skal leve opp til merket og tilby berøringsskjermen den nødvendige omsorgen.

Forsvareren har presise utskjæringer og glatte kanter for å få perfekt installert. Takket være 99, 99% HD-klarhet er skjermbeskyttelsen i stand til å forbedre visningen. Når det gjelder følsomhet, føles den veldig glatt, derfor vil fingeren gli fritt og kunne få mest mulig ut av 3D Touch.

USP: 99, 99% HD-klarhet

Sjekk ut på Amazon

# 5. Witkeen

Denne 3D Touch-kompatible skjermbeskytteren fra Witkeen er laget av herdet glass av topp kvalitet, og derfor motstår den riper som kan gjøre at skjermbeskyttelsen ser kjedelig og slitt ut. For en flekkfri skjerm har Witkeen brukt et oleofobt belegg for å holde fingeravtrykk og flekker unna. Du får en klar oversikt over iPhone-skjermen.

Witkeen sikrer laserpresisjonskutt for å gi en perfekt passform for iPhone-brukere. Denne skjermbeskyttelsen er nøye kuttet med avrundede kanter slik at hjørnene på skjermbeskytteren ikke kommer opp.

USP: Laser-presisjonskutt

Sjekk ut på Amazon

# 6. Mr. Shield

Mr. Shield er et kjent merke som produserer høykvalitets skjermbeskyttere for iPhones. Dette er et klart HD-ballistikkglass som beskytter enheten din mot høye slag og riper.

Mr. Shields 99, 99% HD-klarhet og nøyaktighet på berøringsskjermen sammen med laserskåret presisjon gir deg en jevn opplevelse av å bruke telefonen. For å forhindre peeling av filmen gir ikke Shields skjermbeskyttelse 100% skjermdekning.

USP: HD Clear Ballistic Glass

Sjekk ut på Amazon

# 7. Supershieldz

Supershieldz har opparbeidet seg sitt rykte som produsent av topp skjermbeskytter ved å lage 100% boblefrie filmer. For enkel installasjon bruker Supershieldz boblefrie lim, som ikke etterlater rester når du fjerner filmen fra telefonens skjerm.

For å gi deg original berøringsopplevelse, har Supershiledz laget en glassskjermbeskytter med 99, 99% HD-klarhet. Dens 0, 3 mm 9H-hardhet gir ikke bulk til telefonen din, og du kan enkelt bruke alle tilfeller til å dekke telefonen.

USP: 0, 3 mm 9H hardhet

Sjekk ut på Amazon

# 8. JETech

JETech-skjermbeskyttere i glass dekker hele det flate området på iPhone-skjermen. Få hjem dette overlegne kvalitetet, 0, 33 mm tykt, herdet glass, og hold telefonskjermen beskyttet mot riper.

Skjermens høye respons og høye gjennomsiktighet tilskrives førsteklasses materialer brukt av JETech. Andre bemerkelsesverdige funksjoner i denne filmen er supertrommel enkel-boblefri installasjon, støvfri og fingeravtrykkfri.

USP: Hardere enn en kniv

Sjekk ut på Amazon

# 9. Ailun

Flekker av fuktighet og svette kan ødelegge skjønnheten til iPhone-skjermen. Du trenger en sterk beskyttelse av hydrofobt og oleofobt belegg, som du finner i Ailuns glassskjermbeskyttere. Denne skjermbeskyttelsen med herdet glass på 0, 33 mm har maksimal beskyttelse mot riper, skrammer og ujevnheter.

Ailun har designet denne skjermbeskyttelsen for å gi maksimal dekning på den buede berøringsskjermen på din iPhone 6s. HD-klart avrundet glass gir 99, 99% berøringsskjermnøyaktighet med beskyttelse mot svette og oljerester.

USP: 99.99% berøringsskjermnøyaktighet

Sjekk ut på Amazon

# 10. Maktteori

iPhones gir god videresalgsverdi ettersom de er kraftige smarte enheter. Når du beskytter din iPhone-skjerm med en herdet glassskjermbeskytter laget av Power Theory, får du det beste tilbudet på videresalg av brikken din. Power Theory har laget denne skjermbeskyttelsen fra japansk Asahi-glass av høy kvalitet, som sikrer full beskyttelse av telefonens berøringsskjerm mot smuss, riper og sprekker.

Med denne skjermbeskyttelsen sender Power Theory et installasjonssett, som hjelper deg med å installere skjermbeskytteren med nøyaktighet og ikke etterlate noen bobler. En perfekt justert skjermbeskytter gir deg den beste opplevelsen av å samhandle med en iPhone-skjerm.

USP: Japansk Asahi-glass

Sjekk ut på Amazon

Det er alt!

Logger av

Skjermbeskyttere er hud til iPhone-skjermen. De er det viktigste tilbehøret du bør kjøpe umiddelbart etter at du har fått en ny iPhone. En glassskjermbeskytter er sterkere enn andre vanlige beskyttere tilgjengelig på markedet.

Relaterte innlegg

  • Beste iPhone 6s vanntette tilfeller
  • Beste iPhone 6s belteklips
  • Beste iPhone 6s tilfeller
  • Beste iPhone 6s klare saker

Så hvilken du har valgt å beskytte iPhone 6s? Del med oss ​​i kommentaren, på Facebook og Twitter. Sørg også for å laste ned appen vår for å utforske annet nyttig tilbehør til iPhone 6s.

 

Legg Igjen Din Kommentar