Hvordan redusere åpenhet på Apple Watch? Nominell boost til ytelse og batterilevetid

Gjennomsiktighetseffektene på Apple Watch kan sees på Glances-skjermen, og effekten er veldig minimal. Få av brukerne har kommentert at å slå av dette ikke fører til en enorm endring i brukergrensesnittet, men det hjelper absolutt med å øke ytelsen så vel som batterilevetiden til Apple Watch. Her vil vi gi deg detaljer om hvordan du kan redusere gjennomsiktighetseffekter i Apple Watch.

Tidligere hadde vi gitt informasjon om å redusere bevegelse og øke / redusere skrift- og ikonstørrelse på Apple Watch. Begge disse guidene gir en merkbar endring av brukergrensesnittet og hjelper også til den samlede ytelsen til Apple Watch.

Det samme er ikke tilfelle med åpenhet, det medfører knapt noen merkbar endring, og det er virkelig verdt å slå av. Detaljer om å redusere eller slå av åpenhet er gitt nedenfor; ta en titt.

Slik reduserer du åpenhet på Apple Watch

Trinn 1. Innstillingene skal gjøres fra din sammenkoblede iPhone. Så start Watch-appen fra iPhone-skjermen.

Steg 2. I Watch-appen går du til Generelt etterfulgt av Tilgjengelighet.

Trinn 3. Slå PÅ 'Reduser gjennomsiktighet' alternativet.

Det er det; Du trenger ikke starte på nytt verken din iPhone eller Apple Watch, ettersom effektene er øyeblikkelig. Skjønt, du må se nøye på Glances-skjermen for å legge merke til endringene. Som sagt tidligere, vil slå av denne funksjonen neppe transformere brukergrensesnittet, og du vil merke litt bedre ytelse på Apple Watch.

Legg gjerne igjen dine tilbakemeldinger i kommentarer eller på våre sosiale mediekanaler Facebook, Twitter og Google+.