Vanlige iPhone-kamera problemer og løsninger

En av de beste smarttelefonene i verden har de beste kamerafunksjonene innebygd. Men selv det beste har noen feil i det, og det gjør også iPhone-en din. Folk har jevnlig klaget på noen tekniske feil i Camera-appen til iPhone.

Noen ganger oppstår problemer mens du tar bilder og andre tider; bilder kommer ikke slik de skal. Resultatet klarer ikke å berolige øynene. Uklart syn, helt svart skjerm, flash blir sittende fast, forsvinner av Camera-appen fra startskjermen er noen av problemene brukerne har stått over den siste tiden.

Vi har funnet noen rettelser på disse problemene; håper de fungerer på din iPhone.

Vanlige problemer med iPhone-kameraer og løsninger

Uklart bilde på iPhone-kamera

Ingenting irriterer deg så mye som et uskarpt bilde. Enten det er en selfie eller et vanlig bilde, et uskarpt bilde kan ødelegge ferien eller enhver begivenhet. Selv om iOS har fått montert noen av de beste algoritmene som hjelper deg å fokusere på emnet automatisk, kan det hende du får det uskarpe fotografiet til slutt. Ofte prøver ikke håndboken å fokusere på noe spesifikt å gi gode resultater.

Før du misbruker programvaren, må du bare sørge for at du fokuserer riktig på iPhone Camera-appen din. Du må bruke nok tid på å se hva som er i fokus, og deretter trykke på knappen for å ta et perfekt bilde.

Hvis programvaren din blir ren chit, kan du nå dømme maskinvaren på iPhone-en din. Kontroller først kameralinsen på iPhone. På en dag kommer linsen i kontakt med svette fingre og skitne klær, som ødelegger kamerafunksjonen generelt. For å sjekke om linsen er skitten, ta 20 rare bilder av forskjellige ansikter eller livløse gjenstander rundt deg. Kontroller deretter kvaliteten på bilder ved å sveipe etter hverandre. Du vil kunne merke flekker på hvert bilde. For å fjerne denne skitten, bruk en mikrofiberklut for å tørke ut flekken.

Hvis lykken ikke favoriserer deg, kan det skitten ha kommet inn i linsen på iPhone-en din. Og nå bør du betrakte som et alvorlig problem og ta din iPhone til Apple Support Center. Årsaken er enkel: du er ikke tekniker og kan derfor ikke åpne objektivet for å betjene det hjemme eller på kontoret. Riper og sprekker vil sannsynligvis ikke skade kameralinsen, da den er laget av hardt glass Apple bruker.

iPhones optiske videostabilisering kan svekkes av alle metallhylser eller magnetisk festbare linser. Du bør øyeblikkelig kvitte seg med den saken og deretter sjekke kvaliteten på bilder som er tatt av deg.

Hvis kameraappen fortsatt kaster raserianfall, har du bare ett alternativ: ta iPhone-en til Apple.

Svart skjerm på iPhone-kamera

Dette er marerittet ditt. Du er på ferie og gleder deg over å redde alle vakre minner du skal tilbringe med familien. Og det du ser på iPhone-kameraet ditt er en svart skjerm i stedet for bildet du vil ta. Denne gangen kan programvaren være den skyldige da jeg har stått overfor dette problemet mange ganger. En praktisk løsning på dette problemet er å bytte kamera foran og bak i rask rekkefølge.

Fortsetter problemet fortsatt? Avslutt kameraappen fra App Switcher og start appen på nytt for å sjekke om problemet er løst eller ikke. Du kan også gå til en tvungen omstart av iPhonen din ved å trykke og holde på strømknappen og Hjem-knappen samtidig i ti odde sekunder.

Du bør også sjekke iPhone-dekselet eller etui om en del av tilbehøret kommer mellom kameralinsen og objektet du vil fange. Noen ganger vil du sannsynligvis glemme at fingeren formørker kameralinsen på din iPhone. I dette tilfellet kan til og med Apple ikke hjelpe.

iPhone-kameras blits er fast

Blitz kan gjøre humøret ditt mørkere for å klikke lykkelige ansikter fra dine kjære. Noen ganger hender det at brukere renser glemme å slå av blitsfunksjonen når de ikke vil bruke kamera-appen på iPhonene sine. Ofte vil dette føre til at blitsalternativet er slått på når du starter Kameraprogram for neste bildesession. Dette kan tømme iPhone-batteriet ditt som hva som helst, noe som resulterer i dårlig kameraytelse generelt og blits spesielt.

Den enkle løsningen er å slå av blitsen fra Kontrollsenteret. Hvis blitsen slås på tilfeldig under fotoseansen, må du ha aktivert automatisk blits på kameraappen. I denne situasjonen kan du enten slå av blitsen helt eller holde den på.

I en fremmed situasjon oppfører flash seg og nekter for å ta bestillinger, dvs. åpnes ikke i det hele tatt uten noen grunn. Denne gangen bør du sjekke at iPhone ikke holdes i det varme miljøet. Hvis du har brukt mye av iPhone for å filme lange videoer, kan det ha gjort det varmt etter omfattende bruk. Dette er når din iPhone deaktiverer LED-blits; bare slapp av og la iPhone bli rolig.

iPhone-kamera forsvinner fra startskjermen

Oops! Kameraappen er borte. Denne er den rare situasjonen i livet ditt. Ikke bli redd her. Bare sjekk andre sider ved å sveipe fra høyre til venstre på startskjermen. Sjekk også hver mappe du har opprettet på hjemmesiden og på sekundære sider på din iPhone. Normalt deler vi iPhone med søsken, ektefelle og andre medlemmer av familien; og en av dem kan ha plassert kameraappen på en annen side eller i en annen mappe. Start søkelys og finn kameraapp derfra.

Hvis du ikke finner kamera-app selv fra søkelyset, bør du sjekke begrensningene på iPhone-en din. Noen ganger kan det hende du har satt begrensninger for å hindre klikkeglade barn fra å bruke kamera-appen.

Trinn 1. Start Innstillinger-app på iPhone → Trykk på Generelt.

Steg 2. Trykk på Begrensninger → Angi passordet.

Trinn 3. Slå kameraalternativet PÅ.

Dette bør sannsynligvis løse problemet for deg. Alle de listede løsningene her blir først utført på våre iPhone 6s. Men hvis ingen av de ovennevnte fungerer, bør du umiddelbart kontakte Apple Support Center.

Hvis du i prosessen snubler over en hvilken som helst ny løsning, kan du dele den med oss. Kontakt oss på Facebook, Twitter og Google+.

 

Legg Igjen Din Kommentar